testbest 16.01.06, 09:30 mieszkam niedawno a nigdy nie mogę trafić na jakikolwiek autobus do domu, raz czekałam 40 minut na 515 i mam dość. Czy gmina u nas coś robi w sprawie normalnego kursowania linii ktoś wie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svarte_sjel Re: KAMIENIEC autobusy 16.01.06, 10:42 testbest napisała: > Czy gmina u nas coś robi w sprawie normalnego kursowania linii ktoś wie Robi, robi, ale zdecydowanie nie to, czego oczekujesz. Tylko dokładnie na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
testbest Re: KAMIENIEC autobusy 20.01.06, 11:28 No właśnie widzę nie chcą dofinansowywac połączenia do Kamieńca. A radni piszą że gmina nie chce nawet zwołać zebrania w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyr Re: KAMIENIEC autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:46 Wiecie już na kogo nie głosować!przecież władze są dla ludzi a nie odwrotnie!Wójt ma wszystkich w d.upie,a kase trzepie DLA na swoich liniach prywatnych! Odpowiedz Link Zgłoś
testbest Re: KAMIENIEC autobusy 23.01.06, 01:29 Właśnie się dziwię jeżdżą rzadko za 4 przystanki biorą 1 zł mam nadzieję, że ktoś szybko przeliczy i wyjdzie mu, że kurs busem z 6 osobami 5 km to 6 zł w jedną stronę co daje przy nawet 10 kursach w 2 strony 120 zł za 100 km gdzie koszt auta to pewnie około 50 zł więc 70 zł lekko. Teraz niech się 2 znajdzie żeby byli zmiennicy i spokojnie na chleb zarobią. A przy wyborach zapmiętam dokładnie kto był we władzach Odpowiedz Link Zgłoś