el-gordo 19.01.06, 20:29 Czy ktoś zna tę firmę i mógłby napisac parę zdań o pracy w niej, czy warto,itp?? Bardzo proszę o pomoc, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaha26 Re: Cursor - firma telekomunikacyjna - praca 20.01.06, 11:30 Witam. Swego czasu pracowałam w Cursorze (to jest firma na całą Polskę chyab, bo ja pracowałam w Częstochowie) i pracowałam jako hostessa potem promotor, i tak mi się zdaje, ze ich profil to przede wszystkim reklama, ale pracę wspominam mile - przede wszystkim rzetelne informowanie pracowników o obowiązkach i terminowe płace, wiec jeśli chodzi o te sama firme to polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalpel Re: Cursor - firma telekomunikacyjna - praca IP: 156.17.201.* 20.01.06, 13:16 w cursorze w oddziale telekomunikacyjnym bedziesz chodzil po mieszkaniach z oferta telekomunikacji. zajmuja sie tez owszem akcjami marketingowymi ale to na szanieckiego. z tymi terminami wyplat to jest roznie. hostessy np dostaja kase po zakonczeniu akcji czyli po jakis 3 miesiacach... JA NIE POLECAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el-gordo Re: Cursor - firma telekomunikacyjna - praca IP: *.kom / *.os1.kn.pl 21.01.06, 00:32 To chyba im podziękuję :) W akwizycję się bawic nie będę i wielkie dzięki za info,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś