Gość: goja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.06, 20:30 od jakiegoś czasu leczę się u Doktora Markuszewskiego, myślę, że jest ok..., tylko to leczenie już tak długo trwa - boję się że zaczynam watpić....., chciałabym poznać wasze zdanie na Jego temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magicwoman Re: ginekolog Markuszewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.06, 22:42 Moje kolezanki leczyly sie u niego wszystkie na to samo. Wcale chore nie byly, to chyba jego konik. Nie chce przesadzac, ale uwazam, ze powinnas poprosic o konsultacje innego ginekologa. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: ginekolog Markuszewski IP: *.prw.pl 26.01.06, 09:07 dziekuję, za odpowiedź, myślę, że w najbliższym czasie będę musiała zasiegnać rady innego lekarza.... Z tego co czytałam na forum naszbocian - opinie o dr Markuszewskim były ok i ja nie miałam jakiś negatywnych odczuc, ale długi czas leczenia zaczyna mnie zastanawiać... z tego co słyszę są dziewczyny, które są okrutnie zadowolone z metod Doktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E! Re: ginekolog Markuszewski IP: *.kom / *.os1.kn.pl 25.01.06, 22:54 o dobrego lekrza naprawde trudno Moje zadanie do mARKUSZEWSKIEGO jest takie prawie kazdemu przypisuje te same leki czopki di... dodoakowo wszystkie obwinia ze wina za wszytskie chproby jest zginanie nog itp dla mnie jesci lekarz kazdemu daje to samo to cos jest nie tak ?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: ginekolog Markuszewski IP: *.prw.pl 26.01.06, 09:10 moze w tym coś jest, moze ta metoda jest jedna z wielu i nie koniecznie zła...jest lekarzem i chyba nie chce nam robic krzywdy - chyba wie co robi... a pisząc dobty lakarz czy masz kogoś na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e! Re: ginekolog Markuszewski IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.01.06, 12:10 CZY ON CI PRZEPISAŁ DISTREPTAZE ???/ CZY COS TAKIEGO ???? Moja Mama, moja siostra moja ciocia tez do niego chodziły kazda z innym schorzeniem miesniaki, bezpłodnosc itp i kazdej przepisał distreptaze czy cos takiego Czy tobie tez to przepisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: ginekolog Markuszewski IP: *.prw.pl 26.01.06, 14:18 tak, przepisał mi d.... , powoli bo powoli ale pomagają, każda wiztyta u Niego to od jakiegos czasu mały sukces (tak mówi), mam torbiele endometr. i na początku powiedział szczerze, ze nie wie czy się uda bez operacji, w tej chwili uważa , że jest coraz lepiej. Od dwóch miesięcy zdecydowaliśmy sie na dziecko i staramy sie jak mozemy. A czy twoja rodzina źle wspomina Doktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: ginekolog Markuszewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 20:59 Zdecydowanie odradzam. Byłam tylko raz i więcej nie pójdę. Nie podoba mi się ani osoba p. doktora ani jego matody ani - jak by się tu wyrazić - kultura bycia. Oczywiście dostałam czopki (bo bardzo chora byłam) ale cytologii już mi nie zrobił - pewnie wróży z wyrazu oczu? Wyszłam zszokowana i zdegustowana. Następnego dnia poszłam do innego lekarza - tym razem w Corfamedzie. Było całkiem inaczej. Spokojnie, rzeczowo bez gawędziarstwa i pogadanek. No i cytologia dobrze mi wyszła :) Odpowiedz Link Zgłoś