Dodaj do ulubionych

LG już daje pracę

27.01.06, 08:29
No to zostało już tylko około 14970 miejsc pracy :(

Jak to jest że jedne media podają że będzie tam pacowało 15000 inne że 12000
a jeszcze inne że 10000?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: LG już daje pracę IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 27.01.06, 09:41
      wynagrodzenie konkurencyjne - baaaardzo wzgledne okreslenie ;-). Jakos nikt nie
      podaje kwot. Ciekawe dlaczego. Jedzcie do Stanow i zobaczcie prawdziwe zycie.
      Tam w kazdej ofercie/ogloszeniu podaja kwote za jaką chca zatrudnic czlowieka.
      U nas nawet na rozmowach to temat tabu. Ciekawe dlaczego tak jest. Chyba te
      wynagrodzenia naprawde są "konkurencyjne"... hihihi
      • Gość: janek Re: LG już daje pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:15
        okolo 2500 netto na poczatek
        • Gość: :) Re: LG już daje pracę IP: *.e-wro.net.pl 27.01.06, 11:41
          Gość portalu: janek napisał(a):

> okolo 2500 netto na poczatek

Kadra kierownicza? :)))
          • Gość: janek Re: LG już daje pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:19
            nie kierownicza, tylko inzynierska
            kierownicza zapewne 2x lub 3x
    • Gość: Rafis Re: LG już daje pracę IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 27.01.06, 09:49
      szynszyl824 napisał:

> No to zostało już tylko około 14970 miejsc pracy :(
      >
      > Jak to jest że jedne media podają że będzie tam pacowało 15000 inne że 12000
      > a jeszcze inne że 10000?

15 tys bedzsie pracowało po osiagnięciu docelowej wielkości produkcji czyli
      około roku 2011. Poza tym będzie tam 9 fabryk firm z grupy LG a artykuł jest
      tylko o jednym zakładzie LG Phillips. Na początek przyjmą owe 1700 osób a
      docelowo około 3 tys. Rekrutacja do innych zakładów LG odbywa sie lub bedzie
      sie odbywała równolegle. Trzeba monitorowac prasę.
    • Gość: karlo W LG atrakcyjne zarobki? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.01.06, 14:10
      Tak się składa, że wszyscy moi znajomi zrezygnowali z tej pracy - własnie ze
      względu na zarobki. :)
      • Gość: janek Re: W LG atrakcyjne zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:15
        witam,

mowisz o pracy w lg.philips czy o pracy w lg w mławie?
        bo to chyba ogromna roznica, a na dotychczasowych rozmowach nie bylo mowy nic o
        wynagrodzeniach, wiec nie wiem jak mogli zrezygnowac, chyba ze z nich ktos
        zrezygnowal...

janek
        • Gość: Jaro Re: W LG atrakcyjne zarobki? IP: *.direct-adsl.nl 27.01.06, 22:28
          Koreance to zawsze kicha...
          • Gość: ! Re: W LG atrakcyjne zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:26
    • dominikachoma Re: LG już daje pracę 28.01.06, 01:52
      Witam,

Czy tylko inzynierow i pracownikow fizycznych bede zatrudniac??? Bo ja bym sie
      chetnie zatrudnila?Gdzie mam Cvke wyslac? Jakas strona internetowa?Bo ja jezyki
      znam, ale nic z inzynieria i technologia...I co tu robic...
      • Gość: Rafis Re: LG już daje pracę IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.01.06, 10:15
        dominikachoma napisała:

> Witam,
        >
        > Czy tylko inzynierow i pracownikow fizycznych bede zatrudniac??? Bo ja bym
        sie
        > chetnie zatrudnila?Gdzie mam Cvke wyslac? Jakas strona internetowa?Bo ja
        jezyki
        >
        > znam, ale nic z inzynieria i technologia...I co tu robic...

jak znasz języki to pisz do HP :)
        • dominikachoma Re: LG już daje pracę 29.01.06, 14:36
          Do HP napisalam juz w czerwcu i wciaz mnie rekrutuja. Oni taki balagan maja w
          rekrutacji, ze na prace u nich trzeba czekac miesiacami...Ale moze wreszcie sie
          uda.
          • Gość: JJJ Re: LG już daje pracę IP: 62.148.79.* 30.01.06, 13:13
            Bałagan to lekko powiedziane. W HP jest burdel. Brałem udział w rekrutacji na
            dość poważne stanowisko (w moim przypadku wiązało się to z wyjazdem za granicę)
            i po tym jak było to zorganizowane, podziękowałem. Zmarnowałem tylko 2 dni z
            urlopu. Banda niekompetentnych osób.
            Pozdrawiam
            • dominikachoma Re: LG już daje pracę 03.02.06, 21:18
              Gość portalu: JJJ napisał(a):

> Bałagan to lekko powiedziane. W HP jest burdel. Brałem udział w rekrutacji na
              > dość poważne stanowisko (w moim przypadku wiązało się to z wyjazdem za
              granicę)
              >
              > i po tym jak było to zorganizowane, podziękowałem. Zmarnowałem tylko 2 dni z
              > urlopu. Banda niekompetentnych osób.
              > Pozdrawiam

no i ch.. nie udalo sie! ale po tym co piszesz, to moze i dobrze, ze tam robic
              nie bede...oni stracili a ja gdzies indziej sie zakrece...jak tak dalej bede
              rekrutowac, to to HP tylko stratne bedzie. a zreszta co mnie to obchodzi, nie
              moja kasa...
              Pozdarwiam
          • Gość: pele Re: LG już daje pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:50
            No nie wiem i nie jestam przekonany, że to tylko kwestia balaganu, bo ze mna
            wystarczyło im niecałe 3 miesiace.Ale życzę powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka