Dodaj do ulubionych

Corpus delicti

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 21:53
Wiem, że po łacinie to dowód rzeczowy przestępstwa. Ale dlaczego mi sie to
kojarzy z kobietą i jej delikatnym ciałem. Może nowy wątek założyć - głupieję
????????
Obserwuj wątek
    • Gość: kaktus Re: Corpus delicti IP: *.kom-net.pl 07.10.01, 21:58
      Chyba masz coś na sumieniu. Zwierz się przed kolektywem, może ci ulży.
      • Gość: Janek Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 22:19
        Nie mogę. Jak chciałem powierzyć to osobie godnej najwyższego zaufania to mi
        powiedział odejdź synu do widzenia nie udzielam itd. Nie interesuje mnie głowa,
        ręce i nogi. Tylko corpus delicti. Hrabia do Indii, a ja widać na Syberię nad
        Ob za Hrabiego na sesję. Ob-sesja. Ot co.
        • Gość: kaktus Re: Corpus delicti IP: *.kom-net.pl 07.10.01, 22:59
          W kwestii corpus delicti przypomniał mi się strasznie nieprzyzwoity
          dowcipasek , który kończy się stwierdzeniem: "zabiłem i zjadłem' . Znasz?
          • Gość: Janek Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 00:19
            Proszę napisz. Ostatnio czytałem o ludożercach na Tahiti. Strasznie marynarzy
            nie lubili.
            • Gość: kaktus Re: Corpus delicti IP: *.kom-net.pl 08.10.01, 00:30
              Nie mogę. Jestem przyzwoitą panienką i opowiadanie takich dowcipów na forumie
              mi nie uchodzi.
              Przypomniało mi sie jednak, że z milością, to tak jak ze zbrodnia: na końcu nie
              wiadomo co zrobić z ciałem ...
              Czy dlatego nęka cię corpus delicti ?
    • Gość: x Re: Corpus delicti IP: *.kom-net.pl 07.10.01, 22:54
      x
    • Gość: x Re: Corpus delicti IP: *.kom-net.pl 08.10.01, 00:23
      xx
      • Gość: Janek Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 00:29
        Y.
        • Gość: hrabiaa Re: Corpus delicti IP: *.eu.org 14.10.01, 19:05
          Janku ! Przyjmując Twe rozumowanie, zajmujesz się korpusami. Tfu ! A co z
          rękami i nogami ? Do delikatesów ?
          • Gość: Janek Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 19:11
            Jaśnie Panie Hrabio. Tylko z rękoma jet pewien kłopot. Nogi jak Jaśniepan wie
            idą na bok.
          • Gość: kaktus Re: Corpus delicti IP: *.kom-net.pl 14.10.01, 23:58
            Pewien męski zboczeniec wpadł już na taki pomysł i nakręcił kilka lat temu
            film "boxed Barbara". W tym filmie mąż - zazrośnik i lekarz w jednej osobie,
            amputował swojej żonie kończyny , żeby ją od siebie zupełnie uzależnić i
            wykorzystać corpus delicti do wiadomo jakich celów. Jak widać nie tylko
            Hrabiemu takie fanaberie ulęgły sie w uroczej męskiej główce...
            • Gość: hrabiaa Re: Corpus delicti IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 08:03
              Kaktus ! Nie meszaj mnie do Jankowych upodobań.
              • Gość: kaktus Re: Corpus delicti IP: *.kom-net.pl 15.10.01, 14:21
                Niby Hrabia splunął, ale jakoś tak mimochodem zrobił rozdział anatomiczny
                biednego stworzenia
    • Gość: olo Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 19:14
      Janku, bardzo Cię lubię, ale odnoszę wrażenie, że nazbyt wziąłeś sobie do serca
      swój forumowy przydomek PYTA. Po prostu przejąłeś się rolą. I zaniedbujesz
      nakład. A tak na ciebie liczymy.
      • Gość: Janek Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 19:49
        Olo. Ja pracowałem. Ale będę sam do siebie pisał nie będę. Szkoda, że Jerzy nie
        masz na imię.
      • Gość: Janek Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 20:10
        Gość portalu: olo napisał(a):

że nazbyt wziąłeś sobie do serca
        >
        > swój forumowy przydomek PYTA,....

Olo drogi. Zapomniałem na śmierć wyjaśnić Tobie i zainteresowanym co pyta znaczy.
        Otóż wg "Słownika języka polskiego" PWN pod red. prof. Szymczaka - "p y t a" to
        "powróz, rzemień, szmata skręcona na kształt sznura jako narzędzi do bicia".
        Czyżbyś złe wspomnienia z dzieciństwa przechowywał? Ale dlaczego ze mną to
        kojarzysz? Na miły Bóg nie wiem.

• Gość: olo Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 20:15

>
          > Olo drogi. Zapomniałem na śmierć wyjaśnić Tobie i zainteresowanym co pyta znacz
          > y.
          > Otóż wg "Słownika języka polskiego" PWN pod red. prof. Szymczaka - "p y t a" t
          > o
          > "powróz, rzemień, szmata skręcona na kształt sznura jako narzędzi do bicia".
          > Czyżbyś złe wspomnienia z dzieciństwa przechowywał? Ale dlaczego ze mną to
          > kojarzysz? Na miły Bóg nie wiem.

Janeczku. Zanadto brniesz w semantyczne rozważania. Jako głos ludu oznajmiam, że
          pyta to pyta. Zresztą byłem w tym zakresie twoim ojcem chrzestnym, więc wiem co
          mówię.
          >

• Gość: Janek Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 20:37
            Wnioskuję, że z prof. Niesiołowskim musiałeś mieć do czynienia, bo takim
            chrzestnym tylko jedno stworzenie byc może.
            • Gość: olo Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 08:53
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> Wnioskuję, że z prof. Niesiołowskim musiałeś mieć do czynienia, bo takim
              > chrzestnym tylko jedno stworzenie byc może.

Nie łapię. Co niesiołowski wspólnego z pytą ? Poza związkiem oczywistym, że
              pewnie ma.
              • Gość: Janek Re: Corpus delicti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 09:02
                Oluniu. Nie pytaj, bo biedy napytasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka