olo53 Re: corpus delicje 19.07.12, 10:29 aleś wyskoczyła, ciekaw jestem czy ktuś zwłaszcza któraś się odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: corpus delicje 19.07.12, 14:19 No wiesz, Olo :-))) Ja tam nie odpowiadam za czyjeś skojarzenia. Yjaśnię. Były delicje, i nie ma. Ja ich nie zjadłam, ale jest jeszcze piesek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: corpus delicje 19.07.12, 14:22 P.S. Zawsze cuś połknę...;) Rozmazane marmeladą byuo na prześcieradle i okruchów parę. Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: corpus delicje 19.07.12, 15:47 olo53 napisał: > zwłaszcza któraś ... A ile ich, póki co, jest? Raz? Pani Kurzowa, Pani Milefiori, Pani Zielona, gdzie, a? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: corpus delicje 20.07.12, 00:55 Jak by Ci odpowiedzieć o paniach kiedyś zachowałem się paskudnie do pani vaud jestmi przykro, o innych paniach wiem sporo a o Tobie hari to tylko marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: corpus delicje 20.07.12, 01:16 Po kolei Pani Kurzowa bawi, Millefiori szuka męża, Mysza pisze książkę o tym jakie chłopy są złe a Vaud jak zwykle kroi Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: corpus delicje 20.07.12, 07:41 Niniejszym, czy jest takie słowo? pewnie jest, oznajmiam o cholera znowu fajne slowo że mam taśmy które udostępnię tabloidom, które jak wiadomo zrobią z Was co będą chciały czyli lepi sie odezwijcie siostry:) Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: corpus delicje 20.07.12, 08:32 Olo, Ty wiesz, że do Ciebie sympatią zawsze, jak ta dzięcielina, pałałam i nadal. Ale dzisiaj mam roboty od kurzu i trochę i tylko 45 minut na przygotowanie czegoś, czym ugościć muszę czeredę przyjaciół, którzy i z podróży, i na odwrót, w podróż się wybierają, i jeszcze u mnie nie byli gdy czas nowej podłogi nastał a patyna już się jej powoli ima chociaż ciągle daje po oczach swoją świetnością. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: corpus delicje 20.07.12, 12:52 Hari, ja tylko udawałem że Cię nie znam, jesteś przeze mnie dokładnie rozpoznana choć jako kobieta tajemnicza, bo niestety kobiety dla mnie tajemnicze są, takie czarodziejki bytu żeby nie powiedzieć czarownice:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: corpus delicje 20.07.12, 13:30 Wyobraz sobie takie coś, jeden jedyny raz widziałem Millefiori, właściwie to zanim zobaczyłem to już wiedziałem po stuku szpileczek po schodach, ja zamiast grzecznie krzesło podstawić stałem jak zamurowany, na pytanie no opowiadaj olo nie miałem nic do powiedzenia, jak który w , co ci bede opowiiadal sama wisz panie kochanku Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: corpus delicje 20.07.12, 15:28 sAM widzisz Olo, że zauroczenie to niepospolite jest. Każda by tak chciała, na stukot jej obcasów. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: corpus delicje 20.07.12, 17:15 Jak lubisz ploteczki bo ja tak to opowiem ci o niejakiej Lirze korbowej otóż jest to Sfinks w kobiecym przebraniu nienagannym i niezwykle gustownym ale nic nie gadającym i wszystko przekładającym z naszego na niemiecki choc słuch mająca abolutnie organowy, no dlamnie nie do pojęcia, MZ etka to jest dopiero niestety nawet od Fiori nie udałomi sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: corpus delicje 21.07.12, 08:18 Dzisiaj mam kaca a wypiłam tylko trzy drinki. Tylko to udało mi się przygotować, reszta pomysłów utonęła w ogromnym bagażu niezrealizowanych planów. Koniecznie muszę kupić maszynkę do tarcia ziemniaków. Jest dwóch zapaleńców, którzy uparcie, na moich, potem do mycia patelniach, postanawiają piec placki ziemniaczane. Wychodzą z zakrwawionymi rękoma. Nawet plastry i bandaże zapominam przed ich przyjściem kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: corpus delicje 20.07.12, 22:54 mniej więcej wiem ale jednak mniej niż więcej to jak byś sie bysiu przedstawił to byłbym wdzięczny misiu Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: corpus delicje 20.07.12, 23:20 jednak dziewczynka 8 lat? masz szczęście nie jetem pedofilem kobiety koło 30 mnie interesóją znaczy taka Millefiori Lira korbowa czy Zielona mysz która ma naruralny i nienadmuchiwany biust wielkości pań wymienionych, biustu vaud nie widziałem ale pewnie też jest piękny, tak jak zaznaczyłem wcześniej MZ nikt nie widzial no może Fiori ale i tak się nie przyzna a tak nawiasem to kondyche ma że daj boże pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: corpus delicje 21.07.12, 08:26 Znam ten Nick. Kryje się za nim wspaniała osoba skrzętnie ukrywająca swoje przymioty, jak najbardziej dojrzała. Duża to strata dla wielu piszących na forach, że tak niechętna jest do zabierania głosu. Jak widzisz Olo, nie tylko tu na Hali, są nietuzinkowe kobiety. EmZetki nie znam. Jakieś motocykle wyguglałam, no i hańbą okryte Ministerstwo Zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: corpus delicje 22.07.12, 01:17 Bo widzisz MZ e ta to maka założycielka tego forum, postać legędarna pono zna ją nawet Brezly ale on zna wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: corpus delicje 15.10.12, 07:21 O rety, alescie nadziali na tym przescieradle, niczym na wolowej skorze. Z ta nietuzinkowoscia to sama prawda. A pani Kurzowa bawi? Naprawdeee?... Jak milo! .... A gdzie Pani Fiorcia meza zapodziala? A nawet nie spytalam, czy moge do waszego duetu swoje trzy grosze wpisac? A z pana Ola to prawdziwy Interpolo i SkotlandJardo. A poniewaz juz nie wiem, co mozna jeszcze skomentowac z "A" nie poslizgujac sie na rutynie, to wasy moje znikaja w dzurce. Odpowiedz Link Zgłoś