Dodaj do ulubionych

Dobry NEUROLOG we Wrocławiu

15.02.06, 11:06
Witam wszystkich :)
Mam pytanie czy ktoś zna może dobrego neurologa we Wrocławiu? Mam zamiar w
najbliższym czasie przeprowadzić się do tego pięknego miasta a jestem w
trakcie leczenia neurologicznego dlatego chciałabym szybko będąc na miejscu
iść do kogoś na wizytę. Jeśli ktoś z państwa zna dobrego fachowca, chciałabym
o kontakt do niego, tzn. gdzie przyjmuje, telefon, ile wcześniej trzeba sie
zapisać na wizytę. Bardziej interesują mnie wizyty na Kase Chorych, wiadomo
czemu ;))
Dziekuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Dobry NEUROLOG we Wrocławiu IP: *.magma-net.pl 15.02.06, 18:49
      Salamon Kazimierz, dr nauk med. Spec. neurolog. Gabinet
      50-438 Wrocław, 0 71 372 30 33
      Przyjmuje na Kościuszki, 70 zł za wizytę
      • Gość: september1981 Re: Dobry NEUROLOG we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:28
        Dziękuję bardzo :)
    • Gość: september1981 Re: Dobry NEUROLOG we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:52
      A czy ktoś z Państwa leczył sie może u Neurologa Artura Szymańskiego?
      Znalazłam namiary na tego lekarza w internecie ale chciałabym usłyszeć coś na
      temat tego pana od jego pacjentów :)
      pozdrawiam
      • Gość: pacjent Re: Dobry NEUROLOG we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.06, 15:40
        Byłem u dra Szymańskiego w przychodni na Pabianickiej i moge powiedzieć o nim
        tylko dobre słowa. Miły, rzeczowy, pomógł mi.
        Ale jak dostaniesz się do niego w ramach NFZ? Przeciez są kolejki. Nie wiem, czy
        przyjmuje prywatnie.
        • Gość: september1981 Re: Dobry NEUROLOG we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:26
          Z tego co wiem dr Szymański przyjmuje także na ul. Oławskiej w przychodni VITA,
          lecz tu wizyta kosztuje 40 zł., więc może nie ma aż takich kolejek. :)
          Mam dyskopatię (świeża sprawa 3 tygodniowa) i powinnam byc narazie pod stałą
          opieką neurologa. Pani doktor z mojego miasta kazała mi zaraz po przeprowadzce
          (w przyszłym tygodniu!) udać sie do neurologa na miejscu i dostać skierowanie na
          rehabilitację. Mój przypadek nie nadaje sie do operacji (i oby jak najdłużej się
          nie nadawał!!!!) ale muszę ćwiczyć, wzmacniać mięśnie i pływać.
    • Gość: september1981 Re: Dobry NEUROLOG we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 07:41
      Czy ktoś zna jeszcze neurologa we Wrocławiu którego warto polecić?? ;)
      • Gość: juli Re: Dobry NEUROLOG we Wrocławiu IP: 156.17.207.* 20.02.06, 08:26
        Świetna neurolog dr Pawlak w Dolmedzie. Na NFZ też przyjmuje tyle, że kolejki
        są długie, odpłatnie właściwie od ręki. Tak rzetelnego wywiadu i zrozumienia
        często się nie spotyka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka