Dodaj do ulubionych

Nowe plany Orbisu we Wrocławiu

17.02.06, 23:45
Może działają racjonalnie, ale cos mi się to nie podoba!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pan Re: Nowe plany Orbisu we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 02:04
      Polityka wobec Monopolu od dawna wskazywała na chęć prywatyzacji. Zamknięcie
      restauracji, brak remontów , to były działania ewidentnie zmierzające do
      obniżenia wartości tego historycznego obiektu. Ciekaewe będzie kto kupi ten
      hotel , jak w w firmę nabywającą będą zaplątani dzisiejszy decydenci Orbisu.
      • Gość: akjos Re: Nowe plany Orbisu we Wrocławiu IP: *.salezjanie.pl 18.02.06, 12:21
        tez sobie pomyslalem ze zapewne to przygotowanie do sprzedazy tych hoteli,
        obniza ich wartosc, spadnie ich poziom (obnizenie ilosci gwiazdek) - a po kilku
        latach okaze sie ze gwiazdki wroca - ale wlasciciel bedzie juz inny:)

oto Polska walsnie
        • Gość: janek Re: Nowe plany Orbisu we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:51
          we wrzesniu przechodzilem obok monopolu i wpadla mi w ucho rozmowa dwojga
          ludzi, a brzmiala mniej wiecej tak:
          "wyobraz sobie ze te skur... nie chca mi go sprzedac, co bys zrobila na moim
          miejscu Martyno?"
          i to ostatnie slowo sprawilo ze odwrocilem sie i moim oczom ujrzalem Lesia
          Czarneckiego i Martyne Wojciechowska o glowe wyzsza od niego ;)
          tak sie zastanawialem kiedy cos bedzie o sprzedazy tego hotelu a tu taki news ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka