Dodaj do ulubionych

Generacja .pl co myślicie????????????

24.02.06, 20:55
zastanawiam sie czy to dobry dostawca bo nie mogę się zdecydować.Czy macie
jakieś problemy z tą firmą???????
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: Generacja .pl co myślicie???????????? 24.02.06, 21:52
      Głównie problemy techniczne i chamstwo szefa. Miałem nieprzyjemność być u nich przez dłuższy czas. .

Tu masz zebrane opinie o tej firemce w jednym miejscu: www.generacja.be
      • Gość: abrax Re: Generacja .pl co myślicie???????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 23:18
        hm - marna to jest oferta
    • robak_wroc Re: Generacja .pl co myślicie???????????? 25.02.06, 02:27
      jesli lubisz 100% ceny za 30% internetu to na zdrowie ;)
      do momentu jak dziala, to jest cacy. jak sie spoznisz kilka dni z placeniem, to
      wielce oburzony szanowny wielce pan michas ickiewicz ktory uwaza sie za nie
      wiadomo kogo, a jest zwyklym dupkiem. mialem te (nie)przyjemnosc pracowac z nim.
      przez pierwsze poltora roku byla to dla mnie praca jak ze snu. bylo naprawde
      super, ale kiedy to firma zmienila siedzibe, icek stwierdzil ze pracownicy to
      scierwo, a placenie im to srednio przyjemna sprawa. traktowac tez zaczal po
      chamsku, wiec z wielka przyjemnoscia pozegnalem sie z ta firma pol roku pozniej.
      niejednokrotnie tez klamal, co czyni nadal i w przypadku wielu jak nie
      wszystkich klientow.

ps. i do dzisiaj wisi mi 100pln cwok. biorac pod uwage fakt ze mamy juz 5 lat
      jakos jak tam nie pracuje, to odsetek tez sie nazbieralo nieco ;p
    • Gość: lalaou Re: Generacja .pl co myślicie???????????? IP: *.ccc.de / *.ccc.de 26.02.06, 12:46
      a cos aktualniejszego?
      • robak_wroc Re: Generacja .pl co myślicie???????????? 26.02.06, 16:51
        a co chcesz aktualniejszego? myslsiz ze po kilku latach bycia chamem szanowny
        icuś stal sie mily i potulny i grzecznie odbiera telefony i przeprasza ze net
        nie dziala?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka