marx28 24.02.06, 20:55 zastanawiam sie czy to dobry dostawca bo nie mogę się zdecydować.Czy macie jakieś problemy z tą firmą??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Generacja .pl co myślicie???????????? 24.02.06, 21:52 Głównie problemy techniczne i chamstwo szefa. Miałem nieprzyjemność być u nich przez dłuższy czas. . Tu masz zebrane opinie o tej firemce w jednym miejscu: www.generacja.be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrax Re: Generacja .pl co myślicie???????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 23:18 hm - marna to jest oferta Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Generacja .pl co myślicie???????????? 25.02.06, 02:27 jesli lubisz 100% ceny za 30% internetu to na zdrowie ;) do momentu jak dziala, to jest cacy. jak sie spoznisz kilka dni z placeniem, to wielce oburzony szanowny wielce pan michas ickiewicz ktory uwaza sie za nie wiadomo kogo, a jest zwyklym dupkiem. mialem te (nie)przyjemnosc pracowac z nim. przez pierwsze poltora roku byla to dla mnie praca jak ze snu. bylo naprawde super, ale kiedy to firma zmienila siedzibe, icek stwierdzil ze pracownicy to scierwo, a placenie im to srednio przyjemna sprawa. traktowac tez zaczal po chamsku, wiec z wielka przyjemnoscia pozegnalem sie z ta firma pol roku pozniej. niejednokrotnie tez klamal, co czyni nadal i w przypadku wielu jak nie wszystkich klientow. ps. i do dzisiaj wisi mi 100pln cwok. biorac pod uwage fakt ze mamy juz 5 lat jakos jak tam nie pracuje, to odsetek tez sie nazbieralo nieco ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaou Re: Generacja .pl co myślicie???????????? IP: *.ccc.de / *.ccc.de 26.02.06, 12:46 a cos aktualniejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Generacja .pl co myślicie???????????? 26.02.06, 16:51 a co chcesz aktualniejszego? myslsiz ze po kilku latach bycia chamem szanowny icuś stal sie mily i potulny i grzecznie odbiera telefony i przeprasza ze net nie dziala? Odpowiedz Link Zgłoś