Dodaj do ulubionych

Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:42
WITAM
SIŁOWNIA No.1 UL.BRUCKNERA 10(TEREN SZKOŁY BUDYNEK OBOK BASENU)zAPRASZA
WSZYSTKICH CHĘTNYCH Z OKOLICY PSIEGO POLA, KROMERA,RÓŻANKI I OKOLIC DO
KORZYSTANIA Z SIŁOWNI.
OTWARCIE 1 KWIETNIA.
1-2 KWIECIEŃ WEJSCIE DLA WSZYSTKICH GRATIS
KARNETY NO LIMIT :
49,99 PANOWIE
44,99 PANIE
WEJSCIE JEDNORAZOWE
5,99 PANOWIE
4,99 PANIE

SERDECZNIE ZAPRASZAMY
Obserwuj wątek
    • Gość: Misza Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.06, 13:48
      o kórcze JAKIE NISKIE CENY !!! a bedzie sprzęt dla dziewczyn bo chciałbym
      chodzić z dziewczyną, a na psim polu to straszna lipa nic nie ma ciekawego , a
      chodze tam na basen więc jak dla mnie to REWELACJA napewno tam bedziemy
      POZDRAWIAM
      • Gość: Martix Wrocław Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.06, 19:43
        No,nie wiem czy taniej nie jest na niedalekim MOSiR "MORSKIM OKU".Kiedyś tam
        chodziłem,siłownia fajna z fajnym sprzętem,obszerna i ciekawie położona.
        • Gość: misza Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.06, 09:55
          no to ja ci powiem NAPEWNO NIE JEST TANIEJ bo chodziliśmy tam i płaciliśmy 52zł
          za TYLKO 8 wejśc a jak oni mówią ze będzie 49zł dowoli no to stary JAKIE TU
          MASZ PORÓWNANIE
          pozdrawiam
          • Gość: Silownia No 1 Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:29
            Witam
            Tak będzie sprzęt dla dziewczyn.
            Będą rowerki, stepery, orbitreki, masażer ujędrniający i antycelulitis i inne.
            Ze swojej strony mogę powiedzieć ,że na Morskim Oku napewno karnet na 8 wejść
            ważny 30 dni od daty zakupu kosztuje 52 zl.
            Serdecznie zapraszamy w dniach -1 i 2 kwietnia bedzie mozna zobaczyć siłownie i
            wypróbować sprzęt w tych dniach WEJŚCIE GRATIS
            • Gość: kokosanka2 Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.06, 12:31
              Super,
              jestem bardzo zainteresowana, nawet założyłam taki wątek (mieszkam w okolicy
              Kromera). Proszę mi powiedzieć dokładnie, gdzie jest ta siłownia? W którym
              miejscu na Brucknera? Pozdrawiam.
              • Gość: silownia No. 1 Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:36
                Witam
                Siłownia zacznie działać dopiero od 1 kwietnia i bedzie się znajdowała na
                terenie szkoły przy ul.Brucknera 10 w budynku obok krytego basenu.W niedługim
                czasie pojawią sie tam banery i szyldy reklamowe więc napewno wszystkim
                zainteresowanym uda się tam trafić.
                Dodam również ze dla wszystkich zainteresowanych odchudzaniem układamy diety
                gratis
                • krysia.25 Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza 01.03.06, 14:57
                  ale fajnie, że w końcu będzie gdzie poćwiczyć! i nawet tanio!
                  a czy będzie Korzuch albo Sebo?
                  Zamawiam orbitreka-wtedy to nawet nie będę odbierać telefonu!
                  super!
    • Gość: Maro Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:57
      Super że będzie nowa siłka, także będzie można zbudować nowy klimat... no i ta
      cena, wkońcu będe mógł pójść co drugi dzień nie wydając 100zł CZEKAM CZEKAM
      otwierajcie
      • jadzia.orbitrek Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza 02.03.06, 08:24
        w końcu przywitam wiosnę trochę szczuplejsza! ceny zachęcające, a jak z
        dojazdem?
        pozdrawiam
        • Gość: Aga Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 10:29
          a w jakich godzinach bedzie czynne? bo ja tam chodze na basen, to fajnie odrazu
          miała bym siłownie ;)
          • Gość: Silownia No.1 Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:45
            siłownia bedzie czynna od poniedziałku do piątku w godzinach od 9,30-22.00 w
            sobote od 9,30-19.00 a w niedziele od 11.00-19.00

Zapraszamy serdecznie
            • Gość: Martix Wrocław Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 13:13
              Czy duża będzie i czy robicie jakieś niespodzianki dla pierwszych klientów
              np.rękawiczki do ćwiczeń,kwiatek dla pań? Pozatym nie każdy uwierzy,czy to nie
              blef,wiadomo co jest 1 kwietnia.
              • Gość: Silownia No.1 Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:16
                Całość ma około 200 mkw.To nie jest żart naprawde otwarcie jest 1 kwietnia i
                tak jak już wcześniej pisałam pierwsze 2 dni czyli 1 i 2 kwietnia( sobota-
                niedziela wstęp dla wszystkich darmowy.
                • Gość: hehehe Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 15:33
                  1 kwietnia dobre , a będą wagi które będa przekłamywać cieżąr, albo sztangi
                  gdzie niby wale na klate 150kg a w rzeczywistości 20 kg heheh będzie jazda
                  • Gość: Martix Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 15:43
                    HaHa!Będzie też lusterko na które jak się popatrzysz to będziesz Pudzanem nawet
                    gdy wyglądasz jak z Oświęcimia.
                    • Gość: heheh Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 16:07
                      lepiej ,,, wchodzisz patrzysz a tam DODA a dobra doda zdrowia doda heheh
                      a moze to woda ? hmy......a czy wyłaczyłem żelazko
                      POZDRO 4 ALL
                      ps. fajnie że jest wjazd za free, będzie można spokojnie wszystko zobaczyć ..
                      pierwszy raz sie z czymś takim spotykam ...Więc chętnie was odwiedze i moze
                      zostane Pudziankiem nad rankiem
                      • Gość: Martix Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 17:11
                        Żebyś się nie rozczarował.Otwarcia mają to do siebie jeszcze za darmochę,że
                        skupiają mase wiary i może być niż myślałeś nieco gorzej,będzie taki ścisk,że
                        będziesz musiał poćwiczyć sobie na dworze.
    • Gość: PAKER to super bede tam sie kompał za 50 zł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 18:22
      KĄPIEL PRZED TRENINGIEM I PO TRENINGU WIELKIE CHLAPANIE
      SUPER WODE TO CHYBA MAJĄ ZADARMO !!!
      HE HE A TO DOWCIP !!!!!!!!!!!!!
      A JEST STRONKA INTERNETOWA CZY TO PARTYZANTKA .

jEŚLI TO PRAWDA TO NA WODE NIE ZAROBIĄ ALE TO ICH PROBLEM
      MYŚLĘ ZE MAJĄ ODBIOR SANEPIDU I SĄ UBEZPIECZENI I TAM JAKIŚ TRENER Z PAPIERAM
      JEST

I TAK Z MORSKIEGO OKA NIE ZREZYGNUJĘ
      • Gość: Krzycho77 Re: to super bede tam sie kompał za 50 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 07:29
        a dla mnie to obojętne gdzie, jest taniej to dlaczego nie proste
        • Gość: Martix Re: to super bede tam sie kompał za 50 zł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 08:17
          Przyjdą kloszardy z miasta się wykąpać i puszczą ich z torbami.Nie dajmy się
          sfrajerowac!Pewnie to kit i za miesiec i tak podniosą.A MORSKIE ma klimat
          jakich mało!
    • Gość: emango Re: Nowa Siłownia No.1 ul. Brucknera Zaprasza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 19:14
      Ktoś był? Może zaopiniować ;)?
      • Gość: ' Re: pustki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 19:18
        to złe miejsce i tyle
        szkoda mi ich ale takie jest życie
        • jadzia.orbitrek Re: pustki 11.04.06, 12:47
          a ja tam byłam,chodzę z mężem i mi sie podoba. ceny są na moją kieszeń, jest na
          czym poćwiczyć. a co to znaczy, że złe miejsce? dla mnie jest w końcu blisko!no
          i obsługa nie zadziera nosa, a za to rzeczowo pomoże, doradzi.na pewno na
          następny miesiąc też karnet wykupię:)
          • no.1 Re: pustki 11.04.06, 23:12
            Witam
            Miejsce jest dobre i powiem szczerze ze ilośc osób korzystających z naszych
            usług przeszła moje najśmielsze oczekiwania.Siłownia działa dopiero 11 dni a
            klientów z dnia na dzień przybywa.Tak wiec ja narzekać nie mogę.
            pozdrawiam
            siłownia No.1
            • Gość: obserwator Re: pustki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.06, 17:22
              TO SUPER BO BAŁEM SIĘ ŻE BEDZIE KLAPA.ALE JAK ZA TAKĄ CENE JESTEŚCIE W STANINE
              SIE UTRZYMAĆ TO SUPER .
              50 ZŁ BRUTTO - VAT + ZARAZ KASA FISKALNA A VAT ZE SPRZĘTU SZYBKO SIE SKOŃCZY
              WIEC RACZEJ CENA WZROŚNNIE .
              ALE POWODZENIA CHYBA ŻE MOSIR WAS POBIJE CENAMI BO ICH STAĆ BY KOGOŚ "WYWALIĆ"
              Z INTERESU .BO KOSZTY TO MACIE DUŻE .ODBIORY SANEPIDOWSKIE, PROJEKTY
              WENTYLACJI ,UBEZPIECZENIA OBIEKTU I LUDZI
              FILOZOFIA KARNETU BEZ"OGRANICZEŃ" JEST SŁUSZNA I TAK NIK WIĘCEJ NIŻ 3 RAZY W
              TYGODNIU NIE CHODZI PRZYNAJMNIEJ WIEKSZOŚĆ , WIĘC CHWYT REKLAMMOWY JEST DOBRY ,
              TYLKO TE KOSZY !!!!!
              ALE ZOBACZYMY POŻYJEMY , ZARAZ WAKACJE MARTWY SEZON NA SIŁOWNI A KOSZTY TE
              SAME .
          • Gość: Grzesiek Rewelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:15
            oj widze że wypowiadaja sie tu ludzie, którzy albo tam nie byli albo są
            zazdrośni , nie wieżcie w to co pisza o pustach, chyba że przed otwarciem hehe
            jak dla mnie i moich znajomych siłownie jest świetna, jest na czym poćwiczyć ,
            bardzo fajna obsługa i wkońcu leci normalna muza. chodziłem na wiele siłowni
            ale niegdzie nie było tak jak tu że po paru chwilach poczułem sie jak u siebie
            JAK DLA MNIE REWELACJA - a tym co sami tam nie byli to niech sobie sami
            sprawdzą a nie słuchać jakiś dyrdumałów
            POZDRAWIAM
            • Gość: SEBA Re: Rewelka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.06, 10:45
              JAK NAJBARDZIEJ PODZIELAM ZDANIE jest tam zajebiście
              POZDRO
              • krysia.25 Re: Rewelka 12.04.06, 12:49
                też tam chodzę i jestem bardzo zadowolona!!! już widzę efekty:)
                polecam !!!
                • Gość: kokosanka2 Re: Rewelka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.06, 17:42
                  A kto mi wyjaśni dokładnie, gdzie to jest? I proszę o godziny otwarcia.
                  • no.1 Re: Rewelka 12.04.06, 22:40
                    Witam
                    Siłownia znajduje się na terenie szkoły przy ul.Brucknera 10 najlepiej wchodzic
                    od strony ul.Torunskiej.Jesteśmy w parterowym budynku obok basenu.Godziny
                    otwarcia poniedziałek - piątek 9.30-22.00 sobota od 9.30-19 niedziela od 11.00-
                    19.00
                    Serdecznie zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka