tancezr 11.03.06, 09:05 12 ŁAWEK, to był spektakl........... Niezapomniane nowe sytyacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mago Re: Rozpoczął się XXVII Przegląd Piosenki Aktorsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.06, 09:19 Kolejny skok Kościelniaka na kasę. Capitol jakoś do dzisiaj nie wyszedło z kryzysu spowodowanego wejściem tam kościelniaka. Teraz Piosenka. No cóż, jak zwykle władza jest ślepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Rozpoczął się XXVII Przegląd Piosenki Aktorsk IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 11.03.06, 11:28 Moze nie jest az tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rozpoczął się XXVII Przegląd Piosenki Aktorsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 11:17 Na razie to straszą pomarańczowe szmaty zawieszone na drzewach wzdłuż Powstańców. Wygląda to jakby PPA prowadziło tam roboty budowlane. Koszmarnie i syfiasto. Wiocha była, wiocha bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aeternanox Re: Rozpoczął się XXVII Przegląd Piosenki Aktorsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 11:27 A byłeś, że takie sądy o PPA wygłaszasz? Wiesz, że w tym roku Przeglad ma zmieniona forme, sa inni wykonawcy, inne gwiazdy. Byłem wczoraj na "12 Ławek" i choć nie lubie hip-hopu spektakl by, od strony artystycznej naprawde fajny. Choc pewnie tacy ludzie wola wydac kase na jakieś kinowe "super hity". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romuald Re: pomarańczowe nie ładne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 11:46 rozumiem że wolałbyś flagi w KOLORACH TęCZY,wtedy byłoby "miastowo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: pomarańczowe nie ładne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:01 Gościu po tęczową flagą czułby się u swoich,pomarańczowy to kolor dobry dla tej reszty która zamieszkuje wioskę wrocław, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieladne Re: pomarańczowe nie ładne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:14 zrobmy kulturalna rewolucje pomaranczową precz z brodą precz z koscielniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś przesadzasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:23 pisze z miasta w którym nic sie nie dzieje,zazdroszcze wam wrocławianom,wy to macie szczęscie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: przesadzasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:31 bylam wczioraj ,bede dzisiaj, wstegi sa pomaranczowe bo w takich kolorach jest nowe logo PPA wiec prosze sie nie czepiac i fajnie ze sa wstegi bo przynajmniej widac co sie dzieje w miescie, sa gazecoarze roznoszacy gazetki festiwalowe w centrum, sa happeningi i wiele sie dzieje, miasto tetni przegladem i o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miasto Re: przesadzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:09 "miasto tętni"??????? miasto = 700 TYSIECY MIESZKANCOW ppa = 13 tys biletow na wszystkie imprezy wniosek: kto sie bawi? znajomi b+k i nikt wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Koncert we wrocławiu IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.06, 13:37 Siemka ja jestem z Żar i w Lipcu ponoc ma byc Tokio Hotel we wroclawiu gdzie ten koncert się odbędzie? A gdzie mozna kupic Bilety jak ja mieszkam w Żarach? Jak ktoś wie to pliz niech sie ze mną skontaktuje moje gadu gadu to 5024008 albo napiszcie mi na moim blogu www.kadziusia.blog.onet.pl Bardzo was prosze .Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sten Re: Rozpoczął się XXVII Przegląd Piosenki Aktorsk IP: *.206.113.77.telsat.wroc.pl 11.03.06, 22:49 Boże, tekst z lat 50'...60'... Stara Kronika Filmowa... Bój się Boga, Grzegorzu!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piili Re: Rozpoczął się XXVII Przegląd Piosenki Aktorsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:14 tegoroczne PPA jest super!!! dzieki za niego Odpowiedz Link Zgłoś