Dodaj do ulubionych

niesmaczny chór alexandrowa

11.03.06, 13:30
Nie wiem moze jestem przewrazliwiony ale występy chóru alexandrowa w Polsce
wydają mi sie niestosowne, szczególnie teraz w marcu w rocznice mordu
katyńskiego. Ciekawe czy chór emerytowanych śpiewaków Wermachtu mógłby wystą
pić w jerozolimie
Obserwuj wątek
    • Gość: Bzdury pleciesz Re: niesmaczny chór alexandrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:32
      Wolę to niż "wrzeszczących facetów"
      • Gość: MN Re: niesmaczny chór alexandrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:37
        Kochacz komunę, więc gust w jednym i drugim taki sam.
        • Gość: zoolog amator Re: niesmaczny chór alexandrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:59
          ja to bym wolał stado rozposzy pojękujących w lesie nad strumieniem... ale
          okazało się, że nie istnieją... no ale cóz... nawiązując do przeciwnika chóru
          aleksandrowa - to może zrównamy z ziemią całą Rosję? tam nadal ukrywają się
          komuniści (może rozposze też...)! pamiętajmy, żeby spalić książki o sztuce ZSRR
          a jak mi który zorganizuje jakąś wystawę Warszawa-Moskwa - zabiję!
          nie ważne, że to była akurat najbardziej pokojowa gałąź armi czerwonej! nie
          dajmy im zarabiać na życie tak, jak potrafią. (zarabiają, bo luziom się to
          podoba. kropka. to ta wolność wolność, o którą walczyliśmy) zresztą chyba nie
          gloryfikują zbrodni nkwd na polskich oficerach w swoich piosnkach? bo jakby
          zaczeli to możnaby ich postawić przed sądem. tylko skad taki sąd wziąć? może
          wtedy przebudujemy do tych celów stadion olimpijski? poza tym w marcu to w
          marcu, ale niech spróbują przyjachać w rocznicę śmierci Dżej Pi Tu (Ojca
          Przenajświętrzego dla niewtajemniczonych)! kropka
    • Gość: gość Re: niesmaczny chór alexandrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:01
      mackalisz napisał:
      Nie wiem moze jestem przewrazliwiony ale występy chóru alexandrowa w Polsce
      > wydają mi sie niestosowne, szczególnie teraz w marcu

Teraz, w marcu, 61 lat temu, tysiące żolnierzy radzieckich ginęło na Ślasku.
      Oni nie uprawiali polityki, oni walczyli z hitlerowcami. Nalezy im sie cześć, o
      czym IV i Ty zapominasz.
    • tomek854 Re: niesmaczny chór alexandrowa 11.03.06, 14:10
      Kurde. Jak nie urok to sraczka. Jak nie satanisci to zbrodniarze katyńscy.

Ludzie: to jest CHÓR! Oni ŚPIEWAJĄ! Przywieźli nam MUZYKĘ!!! I to bardzo dobrą!!!

Dajcie sobie już spokój z tymi waszymi ideologiami, bo niedługo naprawdę do słuchania zostanie tylko piosenka tygodnia w radio Maryja!!
    • Gość: DublinLublin Re: niesmaczny chór alexandrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:29
      Proponuję zakazać też Gaelforce Dance, bo w Irlandii jest IRA, która podkładała
      bomby pod naszych braci Bryryjczyków.
    • robak_wroc Re: niesmaczny chór alexandrowa 11.03.06, 16:03
      no tak.. rocznice tego i tamtego, temu nie pasuje chor, tamtemu ich pochodzenie,
      trzeciemu termin, a cala reszta ma to w dupie. o co Ci chodzi? jak takich jak Ty
      bedziemy tutaj mieli, to w sumie juz mozna by oglosic dana katastrofe z danego
      dnia i co jest niestosowne. moze 11 wrzesnia czy ktoregos tam nie beda mogly
      wystepowac amerykanskie kapele, a w dniu katastrofy w chorzowie bedziemy masowo
      zobowiazani do biegania do kosciola i wydany zostanie permanentny zakaz
      usmiechania sie? co za chore myslenie. ile mozna zyc historia? zycie toczy sie
      dalej!
    • wielki_czarownik Lecz się na nogi bo na głowę już za późno. /nt 11.03.06, 17:19

• Gość: iggorr Re: niesmaczny chór alexandrowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.06, 21:11
      bredzisz jak Piekarski na mękach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka