Dodaj do ulubionych

Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk

IP: *.e-wro.net.pl 16.03.06, 20:21
Będzie pionkiem
"...Przed dwoma miesiącami fiaskiem zakończyły się negocjacje w sprawie
zakupu klubu przez wielką ogólnopolską firmę, bo nie była ona w stanie
zaakceptować warunków stawianych przez dotychczasowego właściciela. Schetyna
chciał ponoć zachować wpływ na wszystkie decyzje finansowe oraz zachować
dotychczasowy sztab ludzi zarządzających klubem..."
www.wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/579559.html
Obserwuj wątek
    • Gość: boruta Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.e-wro.net.pl 16.03.06, 20:23
      Jeśli ktoś myśli że coś się zmieni to się łudzi. Klubem będzie dalej miotał
      Schetyna przy pomocy tzw pionków.
      • Gość: JasnePełne Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:46
        Dokładnie, ten Siemiński to nie jest kaliber Solorza czy Czarneckiego, którym
        Schetyna może "skoczyć". Siemiński niestety będzie pionkiem w rękach klanu
        Schetynów. Bardzo bym się chciał mylić. Panie Siemiński, pokaż Pan jaja i odsuń
        Pan nieudaczników Schetyny od Śląska!
        • Gość: rozbawiony Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.06, 21:00
          Ha ha Grzesiu dalej będzie rządził i dzielił. Najbardziej chcialo mi się śmiać
          z tych naiwnych, którzy wierzyli, że ten klub kupi pan Czarnecki. On ma za dużo
          oleju w głowie by wdeptywać w to g**** i żeby potem szargano jego nazwisko.
          • Gość: łyso ci Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.to.interklub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:45
            Ty rozbawiony nie bądź taki pewny.Ja wiem z pewnych źródeł,że to Carnecki
            podstawił Siemińskiego ,aby nie szergać jego nazwiska,ale sznurki bęrzie
            pociagał LC!!!
            • Gość: kibic Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.e-wro.net.pl 16.03.06, 21:53
              Wszyscy wiedzą że Schetyna nigdy nie odda władzy bo on jest na nią chory
            • Gość: rozbawiony Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.06, 22:03
              Gość portalu: łyso ci napisał(a):

> Ty rozbawiony nie bądź taki pewny.Ja wiem z pewnych źródeł,że to Carnecki
              > podstawił Siemińskiego ,aby nie szergać jego nazwiska,ale sznurki bęrzie
              > pociagał LC!!!

To masz złe żródła. Jeszcze bardziej mnie rozbawiłeś.
              • Gość: JasnePełne Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:41
                Łyso ci--> buahahahahahaha!
              • Gość: $$ Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.crowley.pl 16.03.06, 23:17
                Taa, jasne, Wy wszyscy macie same najlepsze źródła ale tylko jak siedzicie przed kompem i klepiecie paluchami w klawiature, a tak naprawde to gie wiecie, czyż nie ?
    • Gość: ira Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.orange.pl 16.03.06, 23:30
      Siemiński będzie zwykłym pionkiem. Nadal wszystkim (w tym Schetyną) kręcić
      będzie Księżniczka Kalina S. i kasjer Waśniewski (nominalny prezes Śląska).
      Niestety, właściciel Asco nie zdaje sobie sprawy z tego, że kompromituje się na
      samym starcie.
      • Gość: nom Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.crowley.pl 16.03.06, 23:41
        Nie zamierzam odstawiać tu żadnej wazeliny ale należy pamiętać, że za czasów Grzesia było też dobrze, były mistrzostwa, była euroliga więc niech Pan Siemiński będzie tym jak to nazywacie pionkiem ale najważniejsze by kase załatwiał bo jak bedzie kasa to i będą sukcesy a wtedy to szybko znowu zapomnicie o GS i znajdzie się inny kozioł ofiarny :) ehhh się rozmarzyłem ;)
        • Gość: JasnePełne Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:35
          Schetyna nie da o sobie zapomnieć. Nie tak szybko. No chyba że PiS go udupi.
    • Gość: łysy Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: 213.77.10.* 17.03.06, 07:58
      Jak czytam, że Siemiński to porządny człowiek, to jest poprostu szokujące.
      A czemu Schetyna jemu sprzedał Śląsk, bo z nim można dalej "prać szmal", a
      chyba nie ma lepszej pralni jak klub sportowy w nienajlepszej kondycji.
      Dobry biznesmen? To czemu Ascopol spada na psy, ludzie zarabaja 1/4 tego co
      przed laty? Oddział konwojowy został sprzedany SOLIDOWI,
      następnemu "szemranemu" towarzystwu. Zbyt dużo pytań bez odpowiedzi.
    • Gość: wuju_samoslo Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:24
      co w wogóle o nim wiecie???
      historię troszku znacie???
      Siemiński to byly ZOMO-wiec i tyle w tym temacie
      pozdrawiam
    • Gość: mysia Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:12
      Mam nadzieję, że wszyscy się tu mylicie. Znam Waldka i napewno nie pozwoli by
      zrobić z niego pionka. Nie angażował by się w to gdyby miał co do tego
      wątpliwości. Będzie chciał brać czynny udział w sprawach Śląska i może odmienić
      zespół by był taki jak dawniej a wtedy wszyscy kibice zapomną jak gadali o nim.
      Pozdro, Waldek - trzymam kciuki.
    • a_k7 Wyborcza na usługach Schetyny manipuluje czytel... 17.03.06, 20:43
      Wyborcza na usługach Schetyny manipuluje czytelnikami

Wczoraj w Wyborczej pojawił się artykuł o tym że Schetyna sprzedał klub. Pod
      artykułem ukazały się komentarze wrocławian które mówiły o faktach i mówiły
      całkiem coś przeciwnego niż cukrzący redaktorzy Gazety. Artykuł po 24 h
      usunięto i zastąpiono innym z INNYMI JUŻ KOMENTARZAMI !!!!!!!!!!! Na szczęście
      komentarze z poprzedniego artykułu pozostały ale już nie jako komentarze do
      artykułu tylko jako wolny wątek.

Gazeto zeszłaś na psy !!!

Komentarze do usuniętego tekstu z Gazety
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=269&w=38637310
    • a_k7 Nie chcemy Białorusi w Polsce !!!!! 18.03.06, 11:42
      gazeta_wybiorcza.fm.interia.pl/
      Trzeba o tym mówić i pisać. Nie chcemy Białorusi w Polsce !!!!!

• Gość: Sunna Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.wroclaw.mm.pl 28.03.06, 23:39
      Jakie to smieszne.
      a rozchodzi sie o slowo ponoc
      jak nie ma pewnych informacji to lepiej milczec
      na zasadzie ponoc dziala pis i nic z tego nie wychodzi
      zalosc i marnosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka