Dodaj do ulubionych

Młodzi prawnicy założyli pierwszy w Polsce klub...

21.03.06, 08:52
Fajnie, że komus chce się robic takie rzeczy. Jeśli rzeczywiście jest to
bezinteresowne to wielkie brawa za postawę!

Zdecydowanie lepiej dla dzieci żeby zajmowały się grą w piłkę niż włóczeniem
i rozrabianiem na ulicach. I nie wyrosną z nich blokersi.

Żeby tylko wyrosły z nich gwiazdy większego kalibru niż (pożal się Boże)
piłkarze naszych ligowych rozgrywek. I żeby im się piłkarska "kultura"
i "inteligencja" jaka w polskiej piłce się objawia nie udzieliła
Obserwuj wątek
    • bartuss3 Re: Młodzi prawnicy założyli pierwszy w Polsce kl 21.03.06, 13:00
      Miałem okazję poznać tych gości. To pasjonaci. Zresztą zobaczcie ile robią za
      friko. Żeby tak w innych klubach ludzie mieli takie podejście do sportu. Oby
      tak dalej.
    • Gość: Kaśka Re: Młodzi prawnicy założyli pierwszy w Polsce kl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:49
      Znam twórców ferajny - studiowaliśmy razem na roku. Wiem, że są wszyscy bardzo
      zajęci, a mimo to znajdują czas i chęci na taką inicjatywę. I oni naprawdę
      robią to bezinteresownie! Dobrze, że są ludzie, którym się chce i którym nie
      jest wszystko jedno. Podziwiam ich za to i mocno wspieram! Brawo!
    • Gość: Magda Fajny pomysl IP: *.cnrs-orleans.fr 21.03.06, 14:02
      Klub "Ferajna" to zarabisty pomysl. Widzialam treningi, chlopcy z druzyny sa
      naprawde super. Miejmy nadzieje, ze ten artykul pomoze organizatorom zdobyc
      troche kasy, bo niestety bez kasy nic nie da sie zrobic. Organizatorzy nic nie
      zarabiaja, sami pieniadze wykladaja ile moga. Wsparcie jest potrzebne.
    • Gość: Szymon L. Re: Młodzi prawnicy założyli pierwszy w Polsce kl IP: *.rokita.com.pl / *.pct.pl 21.03.06, 14:04
      Wspaniała inicjatywa! Wielkie brawa dla założycieli Klubu! Życzę sukcesów
      podopiecznym Ferajny!
      • Gość: Trener Re: Młodzi prawnicy założyli pierwszy w Polsce kl IP: *.os1.kn.pl 21.03.06, 14:42
        Też taki klub 3 lata ciągnąłem za swoje i nikt o mnie nie napisał... :( Ale
        brawo dla chłopaków!
        • Gość: Działacz Może nie jesteś prawnikiem? :) IP: 195.20.110.* 21.03.06, 15:03
          A dziennikarze może uważaja, że tylko wybrane grupy społeczne zasługuja na
          uznanie.
          Zresztą tacy mają zazwyczaj kontakty i wejścia więc prędzej do prasy dotrą i
          zyskają rozgłos.
          Oczywiście nie żeby mi się nie podobało to co robią. Pomysł pochwalam.
          • Gość: lili Re: Może nie jesteś prawnikiem? :) IP: 195.20.110.* 21.03.06, 15:28
            Nie chodzi o kontakty i wejścia tylko o to żeby rozpropagować ideę. Moze więcej
            ludzi okaże trochę serca i dobrej woli i w końcu zrozumie, ze nie kasa jest w
            zyciu najważniejsza. I tu wcale nie chodzi o to, że to są akurat prawnicy tylko
            o to, ze w dzisiejszych czasach można zrobić coś dla kogoś bezinteresownie, bez
            zysku.
          • bartuss3 Re: Może nie jesteś prawnikiem? :) 21.03.06, 16:46
            Taaa napisz jeszcze że są protegowani przez braci K. (peace) :]
          • Gość: Trener Re: Jednak jestem. IP: *.os1.kn.pl 21.03.06, 23:13
            W dodatku z aplikacją - czyli prawnikiem, a nie absolwentem prawa. Pozdrawiam
            inicjatorów!
    • Gość: kawr Oby tak dalej IP: *.winuel.com.pl 21.03.06, 14:48
      Gratuluję! Super, że udają się takie projekty! Już po tym jak szybko rozwinął
      się klub widać, że zajęli się tym ludzie z pasją, a co ważniejsze również z
      zacięciem i ogromnym zaangażowaniem. Oby klub dalej się rozwijał i przyciągał
      coraz większą uwagę sponsorów:), ale przede wszystkim małych piłkarzy.
      Powodzenia!
    • Gość: kibic Śląska Re: Młodzi prawnicy założyli pierwszy w Polsce kl IP: *.e-wro.net.pl 21.03.06, 17:20
      Świetny pomysł! Życzę powodzenia i wielu sukcesów!
      • Gość: moro Re: Młodzi prawnicy założyli pierwszy w Polsce kl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:25
        rewelka
    • Gość: Fanka Ferajny A kogo? IP: 195.20.110.* 22.03.06, 10:06
      A kogo tak naprawdę to obchodzi? Wszyscy tylko chwalą ich za inicjatywę, mówią
      ze super i nic. A klub żeby istnieć potrzebuje naprawdę dużych nakładów
      finansowych, najgorsze bedzie to ze jeśli Ferajna nie znajdzie sponsora to
      przyszłość rysuje się w ciemnych barwach. Własnymi srodkami długo nie pociagną.
      Pospolite ruszenie, poczta pantoflowa- to jest wyjscie. Moze w koncu ktos
      trafi na osobę, firmę która ma możliwosci finansowe aby im pomóc. Bo obcy
      ludzie nieufnie do tego podchodzą, zupełnie niesłusznie. Ale takie zycie...
      Wierzę, ze w końcu znajdzie się strategiczny sponsor, któremu nie jest obojętne
      to co robi Ferajna!!
    • amoremio Re: Młodzi prawnicy założyli pierwszy w Polsce kl 22.03.06, 17:30
      Prosze o pomoc :

Poszukuje prawnika o nazwisku: KOPACKI,
      który 5-10 lat temu dzialal we Wroclawiu.

Nie wiem, w jakiej formie/funkcji.
      Chyba w jakiejs prywatnej firmie adwokackiej.
      Powinien miec dzisiaj ok.45-50 lat. Wiecej o nim nie wiem.

(Jest bratem mojej dlugoletniej dobrej Kolezanki,
      z która niestety stracilismy kontakt, a szkoda.)

Moje próby szukania w necie byly
      dotychczas niestety bez skutku.

Jesli wiesz/znasz, to bardzo prosze o info
      na "amoremio@gazeta.pl", wielkie dzieki!

Aha, mimo tego nicku/nicka - nie jest
      to ogloszenie towarzyskie itp. :)

Pozdrawiam Wroclaw !
    • mlody_pilkarz Władze Wrocławia likwidują boisko :( 22.03.06, 18:31
      Władze Wrocławia likwidują boisko

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=38994202
    • Gość: Przemek P Re: Młodzi prawnicy założyli pierwszy w Polsce kl IP: *.centertel.pl 23.03.06, 20:14
      Wielkie gratulacje chlopcy... Tak trzymać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka