mamulinka 24.03.06, 15:24 Czesc dziewczyny Moze bysmy sie tak spotkaly na kawusie, herbatke czy co juz tam chcecie... Wspolnie razniej. Pozdrawiam myszka-monika@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
necikowa Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 25.03.06, 22:59 hi hi hi :) chetnie, byle na Krzykach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka5 Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 26.03.06, 11:08 Aneciu to Ty?? hihi. pamiętaj o naszym spotkanku ;-) Nikitka Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 26.03.06, 18:16 a o mnie tez nie zapomnicie?! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
warta15 Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 27.03.06, 19:29 to super pomysł chętnie dołaczę piszcie tylko kiedy i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka5 Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 27.03.06, 22:05 Mamolinko, przepraszam ;-)) pewnie, ze nie zapomnimy !!!Najczesciej sie spotykamy w parku poludniowym ;-) pozdrawiam Nikitka Odpowiedz Link Zgłoś
zabinski Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 28.03.06, 12:33 "necikowa" jestes z krzyków ,a z jakiej ulicy? ja tez moze kiedys sie umowimy i spotkamy?jam mieszkam na Zielińskeigo.odezwij sie do mnie na gg 3681110 jesli masz ochotę.pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
necikowa Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 29.03.06, 14:11 hejka :) jak tylko zrobi się ciepło i bardziej sucho to chetnie spotkam się z parku, ale z dzieckiem... Nie mam swojej myszki z kim zostawić ;) nikitko, to ja :)))))))))))) pamietam o Tobie cały czas!!!! :D jak tylko będzie ciepło, słonecznie i SUCHO rzucimy temat ponownie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
necikowa Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 29.03.06, 14:12 mieszkam na Muchoborze Wielkim :) ale z dzieckiem przyjeżdżam niemal codziennie do Parku Południowego :D uwielbiam go, kiedyś koło niego mieszkałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
zabinski Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 29.03.06, 21:57 "necikowa" odczytalam twoją wiadomosc na gg.jestem za tym zeby sie spotkac ale ja tez tylko z dzieckiem bo mala jest tylko na piersi i raczej dluzej niz 2 godz. beze mnie nie zostanie nawet z tatusiem.jak cos to pisz na gg.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka Re: WRoCLAW moze jakis wspolny wypad 31.03.06, 16:19 ok z dziecmi tez moze byc ale szczerze mowiac bardziej chodzilo mi o jakies spotkanko bez dzieci na odstresowanie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś