Dodaj do ulubionych

kompleksy Wrocławian

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:14
Dlaczego Wrocławianie ciągle zazdroszczą innym miastom inwestycji, mniejszego
bezrobocia, leszego zarządzania miastem czy lepszego poziomu życia. Od
jakiegoś czasu przeglądam fora Gazety z różnych miast i nadziwić się nie mogę
bo ciągle czytam jak to mieszkańcy Wrocka ciągle nie mogą się pogodzić a to z
tym że gdzieś wybudowali jakąś fabrykę a nie akurat we Wrocławiu, że w innym
mieśćie budują biurowce a u was nie. No ludzie !!!!!! Przestańcie się nad
sobą użalać. Nic na to nie poradzicie, że w Warszawie jest najmniejsze
bezrobocie i najwięcej inwestycji, że chętniej inwestorzy lokują swoj kapitał
w Krakowie, Katowicach, Poznaniu. Widocznie w tych miastach jest lepszy
klimat do inwestycji i te miasta są bardzie dla nich atrakcyjne!!! Więc
przestańcie skamleć nad włanym losem i weźcie się do roboty.

Pozdrowienia z Warszawki.
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: kompleksy Wrocławian IP: *.crowley.pl 16.12.02, 00:27
      Ciekawe gdzie wyczytałeś że my WROCŁAWIANIE mamy jakies kompleksy...ja nic
      takiego nie widziałam a że czasami sobie marudzimy - nasze prawo! Won na
      warszawskie forum a nas się nie czepiać! WARA WIARA!!!
    • Gość: Rafis Re: kompleksy Wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 00:32
      Gość portalu: warszawiak napisał(a):

> Dlaczego Wrocławianie ciągle zazdroszczą innym miastom inwestycji,
      mniejszego
      > bezrobocia, leszego zarządzania miastem czy lepszego poziomu życia. Od
      > jakiegoś czasu przeglądam fora Gazety z różnych miast i nadziwić się nie
      mogę
      > bo ciągle czytam jak to mieszkańcy Wrocka ciągle nie mogą się pogodzić a to
      z
      > tym że gdzieś wybudowali jakąś fabrykę a nie akurat we Wrocławiu, że w innym
      > mieśćie budują biurowce a u was nie. No ludzie !!!!!! Przestańcie się nad
      > sobą użalać. Nic na to nie poradzicie, że w Warszawie jest najmniejsze
      > bezrobocie i najwięcej inwestycji, że chętniej inwestorzy lokują swoj
      kapitał
      > w Krakowie, Katowicach, Poznaniu. Widocznie w tych miastach jest lepszy
      > klimat do inwestycji i te miasta są bardzie dla nich atrakcyjne!!! Więc
      > przestańcie skamleć nad włanym losem i weźcie się do roboty.
      >
      > Pozdrowienia z Warszawki.

Nie pusz sie tak bo pewnie i tak pochodzisz z jakiejs wsi ze sciany
      wschodniej.Tacy zawsze maja najwiecej do powiedzenia i uważaja wawe za pepek
      swiata.Zejdz na ziemie i pojedz do prawdziwego miasta.
      • Gość: asd Re: kompleksy Wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 00:53
        Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Gość portalu: warszawiak napisał(a):
        >
        > > Dlaczego Wrocławianie ciągle zazdroszczą innym miastom inwestycji,
        > mniejszego
        > > bezrobocia, leszego zarządzania miastem czy lepszego poziomu życia. Od
        > > jakiegoś czasu przeglądam fora Gazety z różnych miast i nadziwić się nie
        > mogę
        > > bo ciągle czytam jak to mieszkańcy Wrocka ciągle nie mogą się pogodzić a t
        > o
        > z
        > > tym że gdzieś wybudowali jakąś fabrykę a nie akurat we Wrocławiu, że w inn
        > ym
        > > mieśćie budują biurowce a u was nie. No ludzie !!!!!! Przestańcie się nad
        > > sobą użalać. Nic na to nie poradzicie, że w Warszawie jest najmniejsze
        > > bezrobocie i najwięcej inwestycji, że chętniej inwestorzy lokują swoj
        > kapitał
        > > w Krakowie, Katowicach, Poznaniu. Widocznie w tych miastach jest lepszy
        > > klimat do inwestycji i te miasta są bardzie dla nich atrakcyjne!!! Więc
        > > przestańcie skamleć nad włanym losem i weźcie się do roboty.
        > >
        > > Pozdrowienia z Warszawki.
        >
        > Nie pusz sie tak bo pewnie i tak pochodzisz z jakiejs wsi ze sciany
        > wschodniej.Tacy zawsze maja najwiecej do powiedzenia i uważaja wawe za pepek
        > swiata.Zejdz na ziemie i pojedz do prawdziwego miasta.

Rafis po co dyskutujesz z ta kartoflana ciota z pozka? nie warto! spojrz na
        jego adres!
    • Gość: asd Re: kompleksy Wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 00:50

> Dlaczego Wrocławianie ciągle zazdroszczą innym miastom inwestycji, mniejszego
      > jakiegoś czasu przeglądam fora Gazety z różnych miast i nadziwić się nie mogę
      > bo ciągle czytam jak to mieszkańcy Wrocka ciągle nie mogą się pogodzić a to z
      > bezrobocie i najwięcej inwestycji, że chętniej inwestorzy lokują swoj kapitał
      >

Hej kartoflany geju z poznania spadaj na forum gejowskie, a nie podszywaj sie
      tu pod mieszkanca Warszawy.
    • Gość: asd Re: kompleksy Wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 00:52

>

biedne geje poznanskie - pozdrowienia dla naczelnej cioty - kapusia miasta
      poznania - pb i najwiekszego geja wsrod kiboli lecha - ich hanby - radosta!
    • szoppracz1 Odczep się od nas warszawski kołtunie!!! 16.12.02, 12:44
      Skąd pomysł o rzekomych kompleksach Wrocławian? Nie wiadomo. Ja jestem
      potomkiem rodowitych (babcie i dziadkowie) poznaniaków, warszawiaków, ukraińców
      i kujawiaków - i nie mam żadnych kompleksów!!! Mieszkam od urodzenia we
      Wrocławiu i jestem dumna ze swoich korzeni i ze swojego miasta. Warszawa zaś
      jest przepełniona przyjezdnymi z głębokiej prowincji, którzy noszą głowy wyżej
      niż przystało, a z buciorów wyłazi słoma. Odczep się od nas pseudowarszawski
      kołtunie!!!
      • Gość: rolnik Re: Odczep się od nas warszawski kołtunie!!! IP: *.ar.wroc.pl 16.12.02, 12:49
        szoppracz1 napisała:

> Skąd pomysł o rzekomych kompleksach Wrocławian? Nie wiadomo. Ja jestem
        > potomkiem rodowitych (babcie i dziadkowie) poznaniaków, warszawiaków,
        ukraińców
        >
        > i kujawiaków - i nie mam żadnych kompleksów!!! Mieszkam od urodzenia we
        > Wrocławiu i jestem dumna ze swoich korzeni i ze swojego miasta. Warszawa zaś
        > jest przepełniona przyjezdnymi z głębokiej prowincji, którzy noszą głowy
        wyżej
        > niż przystało, a z buciorów wyłazi słoma. Odczep się od nas pseudowarszawski
        > kołtunie!!!

Zgadzam sie szopie ale ten osobnik jest kołtunem poznanskim;-)
        • willi2 Re: Odczep się od nas warszawski kołtunie!!! 16.12.02, 13:09
          Mosz recht trziym tak = niyech sie lodwalom
        • szarywilk Re: Odczep się od nas warszawski kołtunie!!! 16.12.02, 13:10
          Byłem w warszawie , poznaniu i paru innych wiekszych miastach i nie wiem czym
          sie tu inni maja chwalic??? O ile w poznaniu było czysto to warszawa byla
          tragiczna, nie wiem co innych przyciaga do tego miasta? Przeca to tragedia z
          ulicami...A Wrocław nie jest idealny (np. ulice) ale nasz:-))))))))))))))))
        • szoppracz1 Re: Odczep się od nas warszawski kołtunie!!! 16.12.02, 13:19
          Więc jakim prawem podszywa się pod kołtuna stolicznego? Odezwij się do nas
          poznańsko-warszawska mąciwodo!!!
    • Gość: Wrocławianka Re: kompleksy Wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 13:28
      GÓRĄ WROCŁAW. PIĘKNE MIASTO PIASTOWSKIE!!
      • willi2 Re: kompleksy Wrocławian 16.12.02, 13:31
        A to chodzi o tych Piastow = z lini Niymieckiej
        Ja mosz recht = trzim tak
        pozdro
        • Gość: Wrocław Re: kompleksy Wrocławian IP: *.nwn.pl / 192.168.4.* 18.12.02, 00:00
          willi2 napisał:

> A to chodzi o tych Piastow = z lini Niymieckiej
          > Ja mosz recht = trzim tak
          > pozdro
          willi2
          Nie ma żadnej lini niemieckiej Piastów tak samo jak linii polskiej
          Hohenzolernów, czy Habsburgów
          pozdro
    • Gość: J Re: kompleksy Wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 18:32
      Cześć warszawski poznaniaku. Wytłumacz mi na podstawie tych informacji czym
      Wrocek odbiega od innych miast?
      Może to Ci pomoże odpowiedzieć:
      "10 czerwca 1999 roku Agencja Standard & Poor’s podniosła ocenę Wrocławia jako
      emitenta długoterminowych walorów w walutach zagranicznych z BBB minus na BBB.
      Tym samym prognozy dla Wrocławia zostały zmienione z pozytywnych na stabilne.
      Kategoria BBB dla Wrocławia oznacza wystarczającą zdolność wywiązywania się z
      podjętych zobowiązań finansowych, przy jednoczesnej większej wrażliwości na
      niekorzystne warunki gospodarcze i zmiany istniejących obecnie warunków.
      Wrocław jest więc miastem bezpiecznym dla inwestowania
      w rankingu Warsaw Business Journal Wrocław zyskał miano miasta o najmniejszym
      ryzyku inwestycyjnym (6 – 9 marzec 2000);
      w rankingu Instytutu Badań nad Gospodarką Rynkową niezmiennie od 1998 roku
      Wrocław klasyfikowany jest na pierwszych miejscach najwyższej klasy „A”, wraz z
      Warszawą, Poznaniem i Krakowem (pod uwagę branych jest szereg czynników, m.in.
      chłonność rynku lokalnego, jakość rynku pracy, klimat społeczny, infrastruktura
      techniczna i społeczna, infrastruktura biznesu, dostępność komunikacyjna,
      skuteczność transformacji gospodarczej, możliwości wypoczynkowe, a także
      aktywność marketingowa władz samorządowych oraz koszty prowadzenia działalności
      gospodarczej"
    • Gość: Krisqu Re: kompleksy Wrocławian IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 19:03
      Ja procz braku metra - Wy w Warszafce nie macie tez sie czym chwalic choc
      takowe egzystuje, nie mam komplexow zwiazanych z Wrockiem!
      Pozdroo!
    • Gość: Tirsa no nie, Kochani... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 20:42
      gość przyszedł, a Wy co?...
      powitać... ugościć... wycieraczkę do wytrzepania słomy podsunąć...
      sam zdanie zmieni ;-)
    • Gość: wikul Re: kompleksy Wrocławian IP: *.acn.waw.pl 17.12.02, 21:56

>

Piszesz chamusiu te bzdury spod Legionowa czy Komorowa i podszywasz się pod
      warszwiaka . A wystarczy spojrzeć na twoje IP . Ojciec sprzedał hektary , kupił
      kompa a ty zamiast pomagać w obrządkach prowokujesz ludzi swoimi wypocinami .
      Skąd się qrwa takie tumany biorą ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka