Gość: sylwia... IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.04.06, 15:16 jezeli znacie dobrego stomatologa w naszym miescie do prosze napiszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.04.06, 00:38 ja znam świetnego dentystę , jest szefem Dental medu na kamieńskiego, naprawdę lekarz z powołania , doradzi pogada jak dla mnie pełna kompetencja.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karuska Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! 15.04.06, 21:54 Dr Ewa Syska z Przychodni na ul. Pabianickiej . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!!-PRIMA-MED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:36 NZOZ PRIMA-MED ulDaszynskiego 27 71 3215663 4 lekarzy do wyboru, chirurg i pełna obsługa - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytuska Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:53 dr Potoczek z Polidentu na Grunwaldzkim. Bardzo polecam, choc nie jest najtanszy Odpowiedz Link Zgłoś
kinga9944 Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! 30.05.06, 00:55 Jak najdalej od Potoczków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! IP: *.crowley.pl 30.05.06, 08:37 a moze i taniego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 08:44 właśnie, a gdzie jest laster we wrocławiu i komputerowe bezboleśne znieczulenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mast Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! Medcom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.06, 11:11 Polecam gorąco Dr. Agnieszke Kobel z przychodni stomatologicznej MEDCOM. Ja oraz moi wszyscy znajomi chodzimy tylko do niej. Jestem bardzo zadowolony a co najważniejsze nie bolało. Poza tym Pani jest przesympatyczna a do tego bardzo ładna :) namiary na nią znajdziesz na ich stronie internetowej : www.medcom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! Medcom IP: *.dial.pl 13.07.06, 14:10 Pani Agnieszka, owszem, może i ładna, długonoga, ale nie decyduje o cenach za usługi. szefostwo chyba zwariowało. Ceny z kosmosu. Polecam panią dr Sysło- Orzechowską z gabinetu przy ulicy Mierniczej. Super fachwoman, a ceny w granicach rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś