Dodaj do ulubionych

dobry Stomatologa we Wrocławiu!!!

IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.04.06, 15:16
jezeli znacie dobrego stomatologa w naszym miescie do prosze napiszcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.04.06, 00:38
      ja znam świetnego dentystę , jest szefem Dental medu na kamieńskiego, naprawdę
      lekarz z powołania , doradzi pogada jak dla mnie pełna kompetencja.polecam
      • karuska Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! 15.04.06, 21:54
        Dr Ewa Syska z Przychodni na ul. Pabianickiej .
        Pozdrawiam
    • Gość: tom Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!!-PRIMA-MED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:36
      NZOZ PRIMA-MED ulDaszynskiego 27 71 3215663
      4 lekarzy do wyboru, chirurg i pełna obsługa - polecam
    • Gość: tytuska Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:53
      dr Potoczek z Polidentu na Grunwaldzkim. Bardzo polecam, choc nie jest najtanszy
      • kinga9944 Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! 30.05.06, 00:55
        Jak najdalej od Potoczków
    • Gość: krzys Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! IP: *.crowley.pl 30.05.06, 08:37
      a moze i taniego?
    • Gość: Czarek Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 08:44
      właśnie, a gdzie jest laster we wrocławiu i komputerowe bezboleśne znieczulenie?
    • Gość: mast Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! Medcom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.06, 11:11
      Polecam gorąco Dr. Agnieszke Kobel z przychodni stomatologicznej MEDCOM.
      Ja oraz moi wszyscy znajomi chodzimy tylko do niej. Jestem bardzo zadowolony a
      co najważniejsze nie bolało. Poza tym Pani jest przesympatyczna a do tego
      bardzo ładna :)
      namiary na nią znajdziesz na ich stronie internetowej : www.medcom.pl

• Gość: joj Re: dobry Stomatologa we Wrocławiu!!! Medcom IP: *.dial.pl 13.07.06, 14:10
        Pani Agnieszka, owszem, może i ładna, długonoga, ale nie decyduje o cenach za
        usługi. szefostwo chyba zwariowało. Ceny z kosmosu. Polecam panią dr Sysło-
        Orzechowską z gabinetu przy ulicy Mierniczej. Super fachwoman, a ceny w
        granicach rozsądku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka