sosiu 11.04.06, 10:05 A Szkocja kiedy?? Mam na myśli Edinburgh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpr EDI! 11.04.06, 10:19 Ooo dobrze gadasz! Edynburg jak najbardziej!!! Ale na Ryana w tym temacie bym nie liczyl bo oni do Edynburga bardzo malo lataja, bo maja blisko Prestwick gdzie maja swoja lokalna baze. Na Wroclaw - Edi licze przede wszystkim na Centralwings, bo lataja z Wroclawia i maja juz polaczenia Edi - Gdansk, Warszawa, Katowice... Robmy tlum to sie zdecyduja! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A n g l i k Re: EDI! IP: *.energis.gsi.gov.uk 11.04.06, 11:28 Detal, ale Prestwick wcale nie jest "blisko" Edinburgh - jest nawet daleko (min. 30-40 min samochodem) od Glasgow - i to na zachod (czyli w przeciwna strona do Edi.). Ryanair lata tylko do Dubliin z Edi. Odpowiedz Link Zgłoś
szpr Re: EDI! 11.04.06, 11:59 Dobrze wiem gdzie jest Prestwick bo mieszkam w Edi :) Jednak przyznasz mi chyba racje, ze biorac pod uwage powazne lotniska w okolicy Edynburga to jest "relatywnie" blisko bo wciaz jest to zasieg dojazdu pociagiem / autobusem / samochodem i ma to jeszcze sens (bo dojazd ww z Londynu czy Nottingham przeciez kompletnie mija sie z celem). Jesli chodzi o takie lotniska to najblizej Edi jest Glasgow International, Glasgow Prestwick i Newcastle - reszta chyba nie ma co sobie zawracac glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A n g l i k Re: EDI! IP: *.energis.gsi.gov.uk 11.04.06, 13:12 Agree. Newcastle ma najwiekszy sens bo jest duzo pracy dla Polakow w NE England, i jak mowisz dojazd do Edi nie jest tak dlugi. Pozdrawiam (ja za to mieszkalem dlugo w Glasgow - odwiedz jak nie byles, podoba mi sie d. wiecej niz Edi!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luftwaffe A kiedy więcej lotów do Niemiec? IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 11.04.06, 14:37 Tak, jakby wszyscy tylko na Wyspy chcieli latać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra Re: A kiedy więcej lotów do Niemiec? IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 11.04.06, 14:41 no właśnie się zastanawiam dlaczego nic nie lata do Szwajcarii? albo w bliskie Alp okolice Odpowiedz Link Zgłoś
szpr Re: A kiedy więcej lotów do Niemiec? 11.04.06, 16:14 Odpowiedz jest banalna... Te kraje nie otworzyly rynku pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Lek przed Polakami? IP: *.sp.se 11.04.06, 17:03 ...albo sie napatrzyly na to co nasi porobili w Irlandii i Anglii i sie przestraszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
brody Re: A kiedy więcej lotów do Niemiec? 11.04.06, 17:48 Szwajcaria otwiera od 1 maja Odpowiedz Link Zgłoś
szpr Re: A kiedy więcej lotów do Niemiec? 11.04.06, 21:48 Otwiera ale jeszcze nie otworzyla. Polaczenia do UK/Irlandii powstaja jako wynik otwarcia rynku pracy w tychze krajach juz prawie dwa lata temu... Pytanie bylo dlaczego nie ma polaczen do Niemiec i Szwajcarii to odpowiadam, jak dobrze pojdzie i bedzie taki ruch jaki jest do UK/Irlandii mozna sie spodziewac polaczen za rok, dwa... Causa finita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Manchester IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:11 Połaczenie do Liverpoolu jest świetnym rozwiązaniem dla podróżującyh do i z Manchesteru. Z lotniska Johna Lennona tylko godzinkę coachem na Manchester Central. Szkoda tylko że to dopiero za półroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fina A Kiedy Barcelona, Rzym? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.04.06, 09:33 A kiedy bedzie Barcelona,Rzym? Odpowiedz Link Zgłoś