an4a 15.04.06, 18:11 Wpisujcie swoje typy. Jak dla mnie numero u no to warzywniak z boku bloku na wejherowskiej na przeciwko kościoła, naprzeciwko białego domku z piwem który notabene też często odwiedzam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adminn Re: ranking osiedlowych sklepików 16.04.06, 09:42 Moja rodzina codziennie robi zakupy na placu przy ul. Niedźwiedziej i raz na tydzień Kaufland lub Biedronka :) Odpowiedz Link Zgłoś
adminn ranking osiedlowych fryzjerów 16.04.06, 10:02 Fryzjerzy to też ważna sprawa na osiedlu :) a trochę ich u nas jest. Ja się strzygę przy ul. Niedźwiedziej 14a. Idziemy ul. Niedźwiedzią od przystanku na ul. Legnickiej. Po lewej stronie mijamy jednego fryzjera (to nie ten o którym piszę) i idziemy dalej. Znów po lewej stronie jest kiosk i obok zaraz ten fryzjer (drzwi w stronę ulicy). Płacę tam 15 zł. Szczyrze dobrze chociaż trudno mi ocenić bo zawsze mam krótkie włosy :) Ale przyznam się że chodziłem już do fryzjerów którzy z mich krótkich włosów mieli zrobić tylko trochę krótsze a i tak spieprzyli robotę :) Odpowiedz Link Zgłoś