Gość: tibia smierdzi Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 80.51.235.* 19.04.06, 15:31 ale to trzeba byc debilem : po 1 za to ze sie pobilo matke.. po 2 za to ze sie w to gowno gra ! to nie ma lepszych gier ?! taki syf grac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarendial Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:31 Tibia jest dla ludzi, którzy wiedza gdzie leży granica pomiedzy światem rzeczywistym A fantazy . Sam juz gram od ponad roku i nieraz prze moja kochana mamusie padłem postacią. Ale nierobiłem tak jak ten idiota z artykułu. To juz jest niedorzeczność. On powinien sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efcia Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 19.04.06, 15:31 ciekawe kiedy pojawi sie artykul o Lineage 2 :P grafika znacznie lepsza, fantasy w pieknym, malowniczym 3d, wciaga glownie licealistow oraz osoby w wieku do 30 lat na baaaardzo dlugo. takze do sciagniecia za darmo w sieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokuś Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:34 NOm ja myśle że tibia uzależnia ja tez bylem uzalerzniony ale teraz juz gram czasami na Ot'Sach a w rl tibie bardzo rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia znowu ja Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:36 a pozatym zajmijcie sie POkemonami bo od nich uzalezniaja sie juz dzieci w wieku 3 lat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haker Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:38 hmmm w tym artykule nie powinno sie twierdzic ze to przez tibie ten psychol zaatakowal matke mogl to zrobic za byle co np.naprzyklad ze nie chciala mu dac na chipsy.Tu nie chodzi o gre lecz o ludzko psychike od 3 lat gralem w tibie po srednio 6 godzin dziennie nie zawalalem przez to szkoly mam kolegow i dobre oceny kazdy powinien dostosowac ilosc czasu przeznaczonego na gre do swoich mozliwosci a artykuly typu "zaatakowal matke przez to ze wylonczyla mu komputer i jego char zginol" to debilstwo!!!!! Poco ludzie wymyslili bron skoro mozna z niej kogos zabic to tak jak z to Tibio powinien jej uzywac ten kto umie a nie jakies psychole .to samo jak by ktos powiedzial on odbil mi dzieczyne to ja go zajebie zdazajo sie odchyly wienc na podstawie wyjontkow nie nalezy oceniac innych. ja juz nie gram w to gre od meisionca chocia zarobilem przez nio okolo 4 tys zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Nieprawda IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawsoft.com.pl 19.04.06, 15:38 Siema chcialem powiedziec ze ja gralem w tibie przez 2 miesiac i przestalem bo mi sie znudzila wiec tylko jakis chory psychicznie czlowiek moze grac w nia 2 lata dzien i noc CU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł ś. (dzwon) Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:39 ale debilstwo gram pare miesięcy i nic mam juz bohatera wartego 20 tys. ale mnie ta gra nie wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahu Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:39 forum.tibia.pl/showthread.php?t=73480 ^ poczytajcie sobie to, i zobaczcie co ludzie ktorzy graja w tibie a nie piszecie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:40 lol ale sie usmialem mam 50ek a wy :P? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dadex Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 62.29.131.* 19.04.06, 15:41 Jesli sie nie znacie to nie muwcie są gry kture nie wciągaja az tak a ludzie po nich zaczynją sie bic (nie jeden po grze zabil) znam ludz kturzy gdyby nie tibia szukali by po smietnikach.... kto gral to to ma jakies pojencie a kto gral w durzo gier wie ze sa GORSZE taki jest komputer w karzdej grze jest cos zlego i dobrego a rurzne dziwadctwa typu bic sie o wylącznie prondu sa wszedzie i zawsze beda a co do tego ze ktos kujpil postac i jej nie dostal to w allegor morzna to zglosic przy zeczach powyzej 50 zl i osoba ma policje w domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arron Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:42 Boze...ja gram w "Tibie" ponad 4 lata...i jakoś potym nic niemam ,janiewiem czemu dzisiejsi ludzie krytykują omg...powiem wam jedno !! odwalcie się od tibi ludzie...a niech kturyś oceni tą grę to mu wypi** nawet niegrał w tą gre a ocenia same najgorsze rzeczy ja takich all nie lubie... tIbIA Rox !! pozdro dla Astery Gildia AW Kaiba Matriach Rulez !!! kto nie grał w tibie niech nawet mordy nie odtwiera...bo mu all jebne za 100 hp xD !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirosz Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 87.207.14.* 19.04.06, 15:42 buehehe moze zabronią nam grac buehehehehehe o sie boimy <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiakoff (solera) Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 19.04.06, 15:43 hehe fajny artykuł :P wsumie to prawda Tibia wciaga mi osobiscie to sie nie zdarzylo bo gram tylko od czasu do czasu noo ale znam takich co by w to rypali 24 godziny na dobe ! coz ich sprawa... pozdro ^.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.icpnet.pl 19.04.06, 15:43 Tibia to gra dla dzieci uposledzonych , zreszta lazic do kafeji przez 2 lata dzien w dzien a potem sprzedac postac za 2,7k to jest ch*j a nie pieniadz...interes zrobisz tylko jak masz w domu neta i wtedy oplaca sie sprzedawac postacie chociazby za 200zl ...ale to i tak nie to co d2 kiedys...ale rozumiem tych "maniakalnych fanow tibi" wkoncu sam gralem 6 lat w d2 i trzepalem na tym niemala kaske :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 81.15.233.* 19.04.06, 15:44 Tibia może nie jest jak narkotyk, gra się w nią długo bo podoba się bardzo ale nie odurza. Ten koleś musiał mieć coś z głową że przywalił matce. Rozumiem że można się zdenerwować ale nie odrazu tłuc i to krzesłem. Z drugiej strony matka mogła nie prowokować syna. A te ceny co sa podane w artykule za które "sprzedał" ktoś postać to są baaardzo przesadzone. Max 500zł. Nie bede przeklinał bo admin pewnie by skasowwał ten opis i by to mi nic nie dało ale ten co pisał ten artykuł to się nasłuchał nezłych wałków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arron Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:45 Tibia Rulez ci co nie grali w tą gre to smiecie tylko mordę umią odtwierać !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.laczpol.net.pl 19.04.06, 15:45 Może są tacy co przesadzają, ale wszystko dla ludzi można grać i wcale nie trzeba sie uzalerzniać. Jeżeli traktuje się to jak normalną gre i jeśli się coś w niej przytrafi (jakaś strata) to nie reaguje sie tak jak ten chłopak tylko dajesz se spokój na kilka dni albo poprostu grasz dalej. Nie nalerzy się przejmowac tym i wyzwalać tak wielkich emocji. Jak to powiedział jeden z graczy "Dead is part of the game". Każdy gracz od czasu do czasu polegnie to normalne w tej grze i powtarzam nie należy sie denerwować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viengo Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:47 Według mnie Tibia jest zła ale samw nią gram ale nienałogowo <naszczęście> uważam ja za rozrywke a nie pieniądze, czas ktory spędzam przy Tibi i tak w wiekszości idzie na rozmawianiu z kolegami:).Moja opinia: Tibia jest fajna grą ale bardzo uzależniającą i trzeba wiedziec jak z niej koszystac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fert Mardo Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.komputersat.pl 19.04.06, 15:48 Ziom ja tez gram w Tibie ale bez przesady ty jakis chory jestes ??!!!! Hehe cytuje Abhorrent Monk "... Tibia nie zajac nie ucieknie ..." CO nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 87.206.212.* 19.04.06, 15:50 To nie wina Tibii, tylko ludzi, ktozy w nia graja. Ja sam mam WoWa, i uwazam, ze jest lepszy i bardziej wciagajacy od Tibii, lecz tak bym sie nie zachowal. Powtarzam: ODWALCIE SIE OD GIER, TO WINA LUDZI KTOZY W NIE GRAJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 87.206.212.* 19.04.06, 15:50 To nie wina Tibii, tylko ludzi, ktozy w nia graja. Ja sam mam WoWa, i uwazam, ze jest lepszy i bardziej wciagajacy od Tibii, lecz tak bym sie nie zachowal. Powtarzam: ODWALCIE SIE OD GIER, TO WINA LUDZI KTOZY W NIE GRAJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hackerek Ktosiek Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.bn.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:51 S******* TA GRA JEST FAJNA NO I CO , ŻE WCIĄGA ZABRONICIE ?! MIAŁ CHŁOPAK NERWA TO DOKOPAŁ A POZATYM JAKBY SIE NIEWTRACILA TO BY NIEDOSTAŁA CO NIE ?? NIE SPRAWDZAĆ IP ANI NIE PRÓBOWAĆ MNIE ZNALEŚĆ JESTEM WOLNY NICZYM PTAK I NIKT MNIE NIE ZNAJDZIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Newbie Tibia jest dla mnie wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:52 Otoż chcialbym powiedziec że TIBIA JEST DLA MNIE WSZYSTKIM bo nie wyobrazam sobie życia bezniej to jest moje okno na swiat jestem chudym malym piegowatym czlowiekiem i w realnym życiu wszyscy sie ze mnie smieja i uwazaja mnie za "Fajtłape" a w Tibi natomiast jestem Kims Mam Bardzo Wyskoli Level(poziom) mojego bohatera gry boi sie nie jedna osoba i jak ktos na mnie cos źle powie odrazu go probuje zabić i wielu przypadkach udaje mi sie to a jak by mi Matka wyłaczyla kompuer jak bym polowal na potworach "huntowal" to bym zrobil to samo co tamten koles albo i lepiej w tej grze czuje sie kims !!! KOCHAM JĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 83.168.96.* 19.04.06, 15:53 Polewam z tego... rozumiem jeszcze kolege ale matke z krzesła pociągnoł... lol2 Odpowiedz Link Zgłoś