Dodaj do ulubionych

Wojewódzki i Mucha cd...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 16:33
Dla mnie jako para są OK. Nie chwalą sie tym na lewo czy prawo. To prasa ich
podgląda i szpieguje. Wojewódzki nigdy oficjalnie tego nie
potwierdził...Mucha też nie. To miłe i skromne. jak widzę pary pchające się
na okładki z wlasną miłością i brakiem talentu to rzygowina...A tak naprawdę
to KW byl niedawno z Jungowską. Chyba gustuje w aktorkach...
Obserwuj wątek
    • Gość: Oli Re: Wojewódzki i Mucha cd... IP: *.dialup.medianet.pl 22.01.03, 20:47
      Jesli Mucha wytrzymuje z takim facetem jak Kuba to nie
      moze z niego byc taki Predator jak ludzie
      mowia...Generalnie fajna dupcia
      Oli
      • Gość: FFX Re: Wojewódzki i Mucha cd... IP: *.acn.pl 22.01.03, 23:29
        Spitfajer ty idioto przecież to pedzio i wszyscy o tym wiedzą. Podobnie jak o
        jego zaawansowanym wieku, który skrzętnie ukrywa.
        • Gość: kolega Re: Wojewódzki i Mucha cd... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 09:43
          Gość portalu: FFX napisał(a):

> Spitfajer ty idioto przecież to pedzio i wszyscy o tym wiedzą. Podobnie jak o
          > jego zaawansowanym wieku, który skrzętnie ukrywa.

A Ty z nim spałeś, żeś taki pewny? Czy tylko marzysz o tym?
          Zanim zaczniesz wyzywać ludzi od idiotów zastanów się nad swymi kompleksami. A o czterdziestce KW trąbią od paru miesięcy gazety, a i on sam przyznał się do wieku w swoim programie, zatem z tym ukrywaniem to też przesada. Wymyśl jakieś inne głupstwo jeżeli masz tyle jadu w sobie...
    • Gość: Xena Re: Wojewódzki i Mucha cd... IP: *.acn.waw.pl 23.01.03, 10:33
      Gość portalu: Spitfajer napisał(a):

> Wojewódzki nigdy oficjalnie tego nie
      > potwierdził...

Ależ potwierdził. Np. w grudniowym wywiadzie dla Ekran TV (widziałam przedruk
      na którejś ze stron poświęconych Wojewódzkiemu).

Pozdr.
    • Gość: Margola Re: Wojewódzki i Mucha cd... IP: 217.153.45.* 23.01.03, 11:45
      A przepraszam Was bardzo, co to Was obchodzi kto z kim i dlaczego? Wydawało mi
      się, że wścibstwo i ploty są domeną starych, zgorzkniałych ludzi, którzy nie
      mają innych zainteresowań i bardzo ich rajcują sprawy innych. Bardzo
      przepraszam, ale takie zainteresowania są na poziomie najniższym i nie zbyt
      pochlebnie świadczy o zainteresowanych. Czy nie lepiej wziąc do ręki jakąś
      książkę i dowiedzić się czegoś wartościowego.
      Margola
      • Gość: Xena Re: Wojewódzki i Mucha cd... IP: *.acn.waw.pl 23.01.03, 11:55
        A ja tak dociekliwie spytam - co spodziewałaś się przeczytać w wątku o
        skomplikowanym tytule "Wojewódzki i Mucha", że zdecydowałaś się tu zajrzeć?
        Fragmenty Dostojewskiego?
        Doprawdy, śmiesznie brzmią apele, by zająć się czymś sensownym, wygłaszane
        przez osoby, który same marnują swój czas tropiąc przejawy marnowania czasu u
        innych.

Pozdr.
        • Gość: Kibic Re: Wojewódzki i Mucha cd... IP: lustro:* / 10.10.15.* 23.01.03, 13:39
          A ja słyszałem, że jest w związku z Wojciechem Cejrowskim. Nadzwyczajnie
          dobrana para, cóż za zgodność charakterów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka