Gość: Thxxa Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:29 Taaa.....znam to:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:32 Moze i wciaga ale jest super TIBIA RULEZ xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 17:32 Heh.... To jest nieludzkie zeby tibia az tak go wciagle. Chłopak pewnie jechał na spedzie ciągłe i właczyły mu sie fazy i zrobił to co zrobił;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocio Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 62.233.177.* 19.04.06, 17:36 Ja grałem 2 lata i się uzależniłem ale jakoś z tego wyszłem nieżycze nikomu żeby się uzależnił ponieważ puziniej trudno przestać grać w tibie chyba że ktoś gra tylko dla przyjemności ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bercik Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:37 tbia to jeden wielki szit nie wiem jak w to mozna grac to przeciesz jest wielki gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibia_rulezzz Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.globalconnect.pl 19.04.06, 17:39 Tibia rzadzi, ja tez gram prawie 24h dziennie i co z tego.Tibia to moje zycie i jakby mi ktos odlaczyl kompa jak bym expil gdzies i bym padl to bym wziol kij i bym lał jak psa!!!!!! tIBIA TO cale moje zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Master Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:41 Sam grałem kiedyś w tibie po 12h dziennie to był poprostu obłęd jak koledzy mówili , lecz w pore się uwolniłem od tego i już przestałem grać i nikomu tego nie polecam . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tbi Jest rozwiązanie!!!! IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 19.04.06, 17:44 Moim zdaniem bo zginieciu sa ogromne straty mozna niekiedy stracic pol roku grania i duzo przedmiotow.Gdyby zmniejszony straty po zginieciu napewno napiecie podczas ry by zmalało ale najlepiej gdyby to wygladało tak jak w WOW innej grze rpg.Tam nie traci sie nic z doswiadczenia jedynie co zbroja ulego uszkodzeniu po zginieciu ale ta szkode mozna naprawic za drobna oplata wiec to jest moja propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garnek Re: Jest rozwiązanie!!!! IP: *.aster.pl 19.04.06, 19:59 Jak nie chcesz tracić dużo przy dedzie to możesz kupić AOLa :P Odpowiedz Link Zgłoś
mungo1992 Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk 19.04.06, 17:44 Tibia Bedzie Trwała Wiecznie ... Pozdro Płock Elo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles ja znam goscia co zmarl przez ta gre siedzial 24h IP: *.gostyn.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
mungo1992 Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk 19.04.06, 17:49 Radze innym sie zastanowic nad tym co mówia niektórzy w to niegrali a krytykuja kazdy ma zajecie kazdy sie o cos stara chlopak zareagowal agresywnie poniewazrz poswiecil duzo czasu na te gre i ona stara sie dlanim wszystkim ja tez gram w tibie i to od paru lat ale odejsc od tego mozna ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seromontis Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:50 Debile Narkotyk Buahaha -.- jak sie nei znacie to nei gadajcie ja mam hara wartego z 3000albo 4000 zl i gram od 1997 roku i jakos mnie to nie szkodzi dziadek mi wyloczyl raz kabel ale nie udezylem go bo mialem wtedy 24 lvl jakbym mial taki jak teraz lvl i by mi to zrobil przy expieni tobym mogl to zrobi. mam najlepszego hara w calej tibi najwiekszy mgic lvl 9 i skile 159/158 equ Magic Plate Armor , Golden Legs , Horned Helmet, Boots of haste, Golden Boots,Demon Shield,Magic Sword,Giant Sword,Bright Sword. Mam 24 lata zaczolem grac od 17 roku zyciua i nie gralem dlugo tylko krutko jakby nie holandia ani dobra praca tu to nbym nei mial takiego hara !! i nie piszcie bbzdur bo tibijczycy bedo chodzic czesciej do kawiarenek niech lepiej grajo w domu !! ale ograniczcie czas 2-4 godziny reszta na nauke !! a nei zabraniajcie im bo bnedzie wieksza agresja ;/!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.f. Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:56 "jakos mnie to nie szkodzi dziadek mi wyloczyl raz kabel ale nie udezylem go bo mialem wtedy 24 lvl jakbym mial taki jak teraz lvl i by mi to zrobil przy expieni tobym mogl to zrobi" jaki poziom zrozumienia tematu!!!! pogratulować Odpowiedz Link Zgłoś
mungo1992 Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk 19.04.06, 17:53 NIEDLUGO BEDZIE TAK ZE TIBIA BEDZIE ZAKAZANA -.- Niepowinna byc dzieki tibi mam lepsze oceny z jezyków obcych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:00 i gorsze z innych przedmiotów!! angielskiego lepiej naucz się nie od ludzi, którzy go kaleczą nie wspominając o polskim! DRAMAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent-iks@wp.pl Tibia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:54 Jak ktos ma kłopoty z psychiką to niech nie gra w Tibie :/ O Co taki wielki szum ?? powinna mu ograniczyć Tibie a nie nagle zareagować głupio postapił młody ale jego matka jeszcze gorzej !! Ja osobiście też gram w Tibie i jak by mi ktoś zabił postac to bym sie porządnie wkurzył !! ALE BYM NIKOGO NIE BIŁ KRZESŁEM !! OCZYWIŚCIE !! Moim zdaniem przesadzają !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek-Knurów Też w To gram ale nie nalogowo IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:55 Też w To gram ale nie nalogowo 2h na dzien max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I NO PK NO AIMBOT Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:58 "Gdy rodzice śpią, łączę się przez internet z kuzynem z Niemiec i razem zabijamy potwory - opowiada Janek." SIMPLY PWNED XDDDDDDDDDDDDDD GAHAHAGAHGAGHAGH LMAO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwnz0r ~~ elo ... pyski ;d IP: *.localdomain / 80.51.252.* 19.04.06, 18:06 moim skromnym zdaniem to szkoda czasu nawet to gowno sciagnac z neta a co dopiero grac w to ;pp kiedys tam probowalem w to grac to sie znudilem bo kolesie wygladaja jak klocki legi a jak jest walak stoja kolo siebie i si enie ruszaja ;ppp porazka ~~ a tego kola co matke ubil stolkiem to juz tylko pala w leb wyleczy ;pp ludzi za 1000 zl to mozna calutki tydzien bawic sie na maks ..... za 10 lat dzieciaki beda zabijac rodzicow bo nie kcom im pozwolic dobic lvlu -.- elo i OTRZASNIJCIE SIE ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk 19.04.06, 18:11 Mój syn ma 14 lat i gra w Tibię. Zachowuje sie jak zaczadzony, ciągle sie targuje i usiłuje uzyskać pozwolenie na kolejne godziny przy kompie. Co gorsza, wciagnął też 9- letniego brata. Do tej pory wydawało mi sie, że to nieszkodliwa gra, przy okazji pogada po angielsku, choć ta angielszczyzna jest tragiczna. Zartowałam że go wyślę na odwyk, i po tej całej burzy chyba rzeczywiście to zrobię i będzie szlaban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLEBLEBLE Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.olsztyn.mm.pl 19.04.06, 18:12 Moim zdaniem to najnduniejsza gra jaka widzialem na komrce czy pegazusie sa juz owiele lepsze gry nawet komodore bije to na glowe, o grafice nie wspomne kto widzial ten wie, a co do fabuły jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk B-stok Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.elpos.net 19.04.06, 18:13 Mam 15 lat gram w tibie od 3 lat i jakoś znajduje na wszystko czas. Nierozumiem takich ludzi co siedzą non stop ja sam jak posiedze dłużej niz godzina się nudze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Yodomor Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 212.244.54.* 19.04.06, 18:18 Chce powiedzieć, że ja również gram w tibie i weim co to znaczy stracic postac!!!! doskonale to rozumiem ale nie powinno sie pisac ze tbia jest zla poniewaz np. ja sie sporo angielskieo nauczylem i to mi teraz pomoglo!!! wiec prosze przeprosic luzdi ktorzy graja w tibie poniewaz nie kady ma takie zachowania jak ten chlopak!!!!!! dowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:21 Nie Nie !!!! To szczyt beszczelnosci!!!! Tak tibia wciąga ale łatwo sie z niej wyleczyc dwa razy zginiesz i juz niechce ci sie grac ale te słowa ,,Przez pewien czas po wyłączeniu komputera pozostaje w grze - jest wtedy bezbronny, unieruchomiony i staje się łatwym celem dla innych graczy. Młodzi boją się, że stracą swojego bohatera, wartego z godziny na godziny więcej, i grają" nie kur... mac nie prawda!!!! w chodzisz do depo (swiątyni,domu) i tam nikt cie nie zabije!!! a tak wogule to jak wyłanczasz komputer postac znika i jej niema to jak mozna ją zabic To SZCZYT BESZCZELNOSCI PRAWDZIWYSZE klamstwo kłamstwo kłamstwo!!!!!!!Sprawdzcie najpier a puznij piscie takie bzdury!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kea Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:25 (swiątyni,domu) i tam nikt cie nie zabije!!! a tak wogule to jak wyłanczasz > komputer postac znika i jej niema to jak mozna ją zabic To SZCZYT BESZCZELNOSCI > > PRAWDZIWYSZE klamstwo kłamstwo kłamstwo!!!!!!!Sprawdzcie najpier a puznij > piscie takie bzdury!! > uspokój się! to tylko gra w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz Calmery Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.eranet.pl 19.04.06, 18:22 Widać , że w artykule występuja noobki z cafejki.Podniecaja sie byle czym i myślą ,że umią grać w ta gre.Nigdy cena za jakaś postać nie osiągneła 2700zł(to nie możliwe)Robią jakieś noob postacie i sprzedają za lol cene.TEN ARTYKUŁ POWINIEN ZABIERAĆ WOGLE INNA TREŚĆ.Jedyne co sie zgadza ,że ta gra wciaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raku Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:22 Nie Nie !!!! To szczyt beszczelnosci!!!! Tak tibia wciąga ale łatwo sie z niej wyleczyc dwa razy zginiesz i juz niechce ci sie grac ale te słowa ,,Przez pewien czas po wyłączeniu komputera pozostaje w grze - jest wtedy bezbronny, unieruchomiony i staje się łatwym celem dla innych graczy. Młodzi boją się, że stracą swojego bohatera, wartego z godziny na godziny więcej, i grają" nie kur... mac nie prawda!!!! w chodzisz do depo (swiątyni,domu) i tam nikt cie nie zabije!!! a tak wogule to jak wyłanczasz komputer postac znika i jej niema to jak mozna ją zabic To SZCZYT BESZCZELNOSCI PRAWDZIWYSZE klamstwo kłamstwo kłamstwo!!!!!!!Sprawdzcie najpier a puznij piscie takie bzdury!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragon :P Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 83.238.71.* 19.04.06, 18:22 Tibia kazdy prawie w nia gra nawet ludzie po 40-ce wiec nie gadajcie mi tu bzdor ze ta gra jest do bani mozna oszukac ludzi i niezle na tym zarobic :P ale w sumie mnie tez ona wciagnela mam 60 lvl Name Trevaris Świat: Pythera jak co pisac narq :P Odpowiedz Link Zgłoś