Dodaj do ulubionych

stomatolog dr K. Polanowski

11.11.11, 06:46
Proszę o opinię, może ktoś z Was leczył się u dr Krzystofa Polanowskiego przyjmujacego w Warszawie [STOMAPOL]
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: stomatolog dr K. Polanowski IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.14, 11:05
      Witam,
      nikt nie jest w stanie dać opini dla tego gabineltu?

Byłam tam wczoraj - jak na razie się obawiam, że dużo trzeba będzie zapłacić. Za konsultacje wołają 50,-, można je odliczyć jeśli w tym samym dniu zgodze się na wykonanie dalszej usługi stomatologicznej.

Ale nie jest sztuką wydać tak dużo pieniędzy, sztuką jest uzyskać usługę wartą tych pieniędzy.

Jeśli macie jakieś doświadczenie z nimi - piszcie proszę.
      • Gość: HugoSt Re: stomatolog dr K. Polanowski IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.01.16, 14:42
        Witaj,
        tak się składa, że byłem niedawno w STOMAPOLu. Wg mnie lepszego podejścia do sprawy nigdy nie spotkałem w branży stomatologicznej. P. Krzysztof na podstawie mojego uzębienia, rzeczowo przedstawił mi warianty leczenia. Wyleczył mi wszystkie zęby, przed świętami byłem nawet na wybielaniu a co do ceny jest naprawdę konkurencyjny. Inne gabinety oferowały mi darmowe konsultacje lecz odbijały sobie na usługach. Tutaj jest inaczej. Wg mnie P. Krzysztof woli skupić się konkretnie na "robocie" niż tylko na przyjmowaniu na konsultacje :) Poleciłem mojemu Wujowi, który szukał gabinetu gdzie mógłby wstawić sobie implanty w dobrej cenie, i na chwilę obecną ma 2 i jest z nich bardzo zadowolony. Mówił, że cena i jakość jest naprawdę rewelacyjna.

Mam nadzieje, że pomogłem :)

Pozdrawiam
        Paweł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka