Gość: xczxxc IP: *.mlab.pg.gda.pl 18.10.01, 14:26 więcej www.mojemedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: Prezydent Wrocławia odwołany!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 22:23 Szukałem i nic na ten temat nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: Prezydent Wrocławia odwołany!!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 19.10.01, 08:30 Gość portalu: michał napisał(a): > Szukałem i nic na ten temat nie znalazłem. Ja tez szukalem bezskutecznie. Moze jakies szczegoly albo dokladniejszy adres, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Prezydent Wrocławia odwołany!!! IP: 213.25.69.* 19.10.01, 08:33 Ten koleś reklamuje tą stronę i specjalnie pisze bzdury aby na nią ludzie wchodzili. Dajcie sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: kibicWKS ma rację IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 09:45 Gość portalu: kibicWKS napisał(a): > Ten koleś reklamuje tą stronę i specjalnie pisze bzdury aby na nią ludzie > wchodzili. Dajcie sobie spokój. Popieram bo na forach kilku innych miast pojawił się wątek dokładnie taki sam i z tym samym adresem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: kibicWKS ma rację IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 19.10.01, 10:47 Moja myszka tez jest tego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Prezydent Wrocławia odwołany!!! 19.10.01, 19:43 Gość portalu: xczxxc napisał(a): > więcej > > www.mojemedia.pl Niezły z Ciebie prowokator...ale nie próbuj w ten sposób zachęcać do częstych odwiedzin tej strony...To zwykłe oszukiwanie ludzi... > Odpowiedz Link Zgłoś