Dodaj do ulubionych

Opłata za krzesło w knajpie

19.04.06, 21:52
No i właśnie, co to za zwyczaj, żeby selekcjonować ludzi, ja się do tej knajpy
nie wybiorę, bo jeszcze jakiemuś ćwierćinteligentowi się nie spodobam i mi
każą za stanie płacić dychę... Swoją drogą niezłą reklamę sobie C... zrobił, i
to za friko :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: breslauer celtik dla burakuf IP: *.provider.pl 19.04.06, 22:06
      • brytnej Dziadu won! - stołeczny prawy standard 21.04.06, 01:38
        zawitał i do Wrocka.
    • Gość: thebutcher wstyd IP: *.acn.waw.pl 19.04.06, 22:20
      Widzę, ze juz sie zaczyna we Wrocku to co jest standardem w Warszaffce...
      Szkoda, że buraczane zwyczaje ze stolicy implementuje się u nas. Selekcja jest
      potrzebna, zeby eliminować "dresów", ale nikogo poza nimi.

Mam nadziję, ze nie będzie tak jak w Warszawie, gdzie niedouczona pinda z
      zaocznej socjologii albo psychologii stwierdza na "bramce" czy pasujesz do
      klimatu lokalu, wnioskując z ceny twoich butów.
    • Gość: lolo na emigracji gorzej niz w Warszawie... IP: *.aster.pl 19.04.06, 22:47
      nie no masakra !
    • Gość: Gawe Re: Opłata za krzesło w knajpie IP: *.centertel.pl 19.04.06, 23:01
      tez mam niemile wspomnienia zwiazane z tym pubem
      obluga nie potrafila wyjasnic nam dlaczego musimy do piwa kupowac slone paluchy
      i nie chciala nam wydac paragonu, po czym okazalo sie ze wedlug paragonu
      fiskalnego piwo kosztuje ok. 2,5zl a reszta ceny to "konieczny" paluch.

nasze pytania dlaczego tak sie oszukuje spowodowaly ze stal juz kolo nas
      bramkarz i kelnerki. menager klubu ktorym tez nasz straszono niestety nie
      pofatygowal sie do nas. z klubu zostalismy wyproszeni (grupa okolo 15 osob).
      • tia666 hehehe zestaw obowiazkowy - jak w Misiu 20.04.06, 00:23
    • Gość: Mateusz Re: Opłata za krzesło w knajpie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.04.06, 23:03
      no nie wiem czy to niezla reklama...bylem tam, ale juz wiecej nie pojde - mam
      nadzieje ze jest nas troche...?
    • ksmx We Wrocku takie jaja? 19.04.06, 23:17
      Ale numer. Zapraszam do Poznania, jeszcze jest normalnie ;)
      • Gość: uala ssij IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 03:17
    • Gość: 666 KPINY drodzy państwo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:08
      niech wprowadzą klimatyczne, albo jeszcze lepiej - prestiżowe. płacisz za
      podnoszący ci się prestiż, któren rośnie od odwiedzania takich trendy elo dżezi
      kól lokali.

we łbach się poprzewracało. mam nadzieję, że wątek ten zostanie przeczytany
      przez właściciela Celtika czy innej cholery.
    • Gość: ona celtic to skrajny shit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:38
      do celtica bym nie poszła, nawet gdyby ktoś mi dopłacił 10zł
      • Gość: W-wianin A Pod latarnia w Rynku loza do rezerwacji IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.06, 00:51
        w weekend 200 lub 100zl paranoja
        • Gość: jj Re: A Pod latarnia w Rynku loza do rezerwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 06:19
          dlatego najlepsze są domówki. nie jakieś celtiki czy inne selekcjonerskie
          miejsca [Ciekawe czy ich ktoś by wpuścił do knajpy np w Wawie...]. Sam
          decydujesz czego słuchasz , co pijesz i ile, oraz kogo zapraszasz...
      • Gość: jędrek Re: celtic to skrajny shit IP: 213.17.244.* 20.04.06, 11:52
        Brawo niech nam dopłacają 10 zł. za wejscie do takiej tancbudy.
    • Gość: q Re: Opłata za krzesło w knajpie IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.06, 06:35
      W tym rzecz, jakim prawem jakiś buc będzie decydował, że to co sobą reprezentuje
      jest atrakcyjne, czy też nie. Czy selekcjoner posiada wybitny gust, rozeznanie,
      co jest fajne, a co raczej nie? Selekcja to ochydny zwyczaj, strasznie
      poniżający, no bo jak ma się czuć osoba niewpuszczona, jak śmieć?
    • Gość: ?? Re: Opłata za krzesło w knajpie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.04.06, 06:40
      a, jakiś czas temu byłam tam z grupą znajomych, już wiem, czemu się nie
      spodobaliśmy: mają kelnerki oko, na wejściu odróżniły grupę lekarzy jako gości
      niepożądanych :) Przecież wiadomo, jak nam płacą :D Może oprócz takiej na oko
      selekcji dobrze byłoby zastosować zasadę przynoszenia zaświadczenia o miejscu
      pracy, albo chociaż ksero PITa?
      • szycha80 Re: Opłata za krzesło w knajpie 20.04.06, 06:55
        hehe, faktycznie, ksero pita byłoby wskazane :)
      • bezzasadnie Re: Opłata za krzesło w knajpie 20.04.06, 09:15
        wyciag z konta :D
    • Gość: Oktoberfest Który masz numerek? IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 20.04.06, 07:32
      W barze mlecznym
      [...]
      Kasjerka: Numerek siedemdziesiąt osiem, miejsce trzynaste, stolik trzy.
      [Przy stoliku Klient III kręci łyżką w przytwierdzonym do blatu śrubą talerzu]
      Kelnerka (do klienta III): No i co tak grzebie?! Jeszcze talerz przekręci! Do
      widzenia!
      [Kelnerka wyrzuca go]
      Klient III: Do widzenia.
      Kelnerka (do Gońca): Proszę!
      [Goniec siada.Do stolika podchodzi Dryblas]
      Dryblas: Który masz numerek?
      Goniec: Siedemdziesiąty ósmy.
      Dryblas: A ja siedemdziesiąty czwarty, tylko w kiblu byłem.
      [Dryblas wypycha Gońca ze stolika}
      Goniec: Ty, uważaj!
      [Dryblas wstaje]
      [Goniec wraca do taksówki]
      Goniec (do taksówkarza): Straszne się tu chamstwo zjeżdża z całego świata...
      /St. Bareja - MIŚ/

Jak pokazują nasze realia, ten film, nakręcony w 1980 r., jest wciąż
      aktualny :))

• Gość: hubsol Nic sie nie zmienia. Aktorzy tylko się postarzeli. IP: 212.185.43.* 20.04.06, 09:05
        Ale jaja. Kierownik szatni to dzisiaj się nazywa manager...

Ja tu jestem kierownikiem tej szatni! I co mi pan zrobi?
      • Gość: Bare Ja Re: Który masz numerek? IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.06, 12:53
        > [Dryblas wypycha Gońca ze stolika}

wypycha czyli rzuca jego czapkę jakieś 3 metry dalej i gdy tamten szybko po nią idzie ten spokojnie siada na miejscu:)

> [Dryblas wstaje]

goniec który jest ze 2 razy mniejszy pokornie spuszcza głowę :)

> [Goniec wraca do taksówki]
    • Gość: piatkos a ja jestem ZA selekcją ! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.06, 07:35
      A ja uwielbiam Celtic wlasnie za ta selekcje! choc i mnie osobiscie oplata za
      stolik nie przekonuje, ale nie mam nic przeciwko. dzieki tym zabiegom - idac tam
      na impreze, wiem kogo spotkam - ludzi podobnych do mnie! wiekowo, muzycznie, ...
      owszem - nie zawsze uda sie wejsc. Chociaz mozna zawsze przekonywac bramkarzy (i
      czesto sie udaje). Ale ani razu nie zalowalem, ze nie wszedlem! to oznacza
      tylko, ze rzeczywiscie zle bym sie tam tego wieczora czul.
      bramkarze sa dobrzy i maja wyczucie kogo wpuszczac! Popieram selekcje i czekam
      az bedzie w wiekszej ilosci klubow! moze wtedy zanim zaczepie w tancu dziewczyne
      nie bede musial sprawdzac legitymacji szkolnej i obawiac sie o to, ze jakis
      karczek zaraz zloi mnie po plecach!

Wojtek
      • Gość: Miś fan Re: a ja jestem ZA selekcją ! ! ! IP: 212.185.43.* 20.04.06, 09:07
        Łubudubu, łubudubu, niech nam żyje menedżer klubu...
        To pisałem ja, manager Celticu.
      • kklement Widać brak Ci podstawowego poczucia godności 20.04.06, 09:34
        i honoru.

Współczuję. Dzięki takim mułkom jak Ty funkcjonują takie fajansiarskie miejsca
        z selekcją.
      • Gość: Erazmus Re: a ja jestem ZA selekcją ! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.06, 10:42
        Wojtek nie jestes przypadkiem managerem tej mega super lokalu ? :)
      • Gość: kaska Re: a ja jestem ZA selekcją ! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.06, 10:49
        masakra, mam wielu znajomych z tzw swiata sztuki, kt maja kase i pewnie by do
        celtica wpuszczeni nie zostali ! Piatkos _ selekcja to jakias totalna bzdura,
        nie ma nic wspólnego z eliminiacją osób małoletnich, bo mozna po prostu , tak
        jak to kiedys robiono, poprosic o dowód, legitimację ! sorry, ale jakiś młotek
        na wejściu nie bedzie decydował czy jestem "kimś"
        na zachodzie czesto praktykowane jest pobieranie opłat za wejscie przy wyjsciu -
        tzn jak masz pieczatki ze kupiłes np dwa drinki to nie placisz, jak nie to
        placisz . BOJKOTUJMY CELTIC !!! poprzewracało sie w głowie !
      • Gość: tb słabo z logiką IP: *.acn.waw.pl 20.04.06, 12:34
        Skoro nie zaczepiasz dziewczyn, bo boisz się ich "chłopaków" to bardzo dobrze
        dla tych dziewczyn. Pewnie nie chcą, zeby jakiś palant się do nich przystawiał,
        a ich faceci powstrzymują takich jak ty od niepokojenia ich. Poza tym selekcja
        nie sprawi, ze będą wpuszczać do klubu tylko dziewczyny wolne i pełnoletnie...
        Naiwny jesteś.
      • Gość: selena Re: a ja jestem ZA selekcją ! ! ! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.04.06, 16:25
        boszzzz odezwal sie manager wielkiego-pubu-w -wielkiej-metropolii -
        wroclaw.zenada koles,tobie sie zdaje ze macie knajpe w LA czy jak?troche
        pokory,ludzie...
    • el_p Re: Opłata za krzesło w knajpie 20.04.06, 07:44
      Nie przesadzajcie z ta selekcja u nas. Poprostu, masz biale adidaski i dresik to
      idz sobie do innego klubu. Tak samo jak nie pojdziesz do kosciola w bikini, tak
      dresy zostaw sobie na poranne bieganie.
      • Gość: jędrek Re: Opłata za krzesło w knajpie IP: 213.17.244.* 20.04.06, 12:00
        Widzisz el_p tylu ludzi wyraziło swoje zdanie , a ty nic nie zrozumiałaś.
    • Gość: fiona Re: Opłata za krzesło w knajpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:37
      nie wyobrażam sobie knajpy, do której warto byłoby płacić za wejście, płacić za
      miejsce siedzące tudzież stać w kolejce żeby sie do niej wogóle dostać. Co to
      ma być? Mam zasadę - tam gdzie praktykują takie dziwne zachowania nie wchodzę i
      omijam z daleka, nie polecam przyjezdnym. Na szczęście we Wrocławiu nie brakuje
      świetnych miejsc gdzie obsługa jest na poziomie, miła, grzeczna i
      profesjonalna, a właścieciel wie, że klient to kasa. Widzę, że wzorem
      orwellowskim - w Celtiku są równi i równiejsi.
      • Gość: eugeniusz Re: Opłata za krzesło w knajpie IP: *.e-wro.net.pl 20.04.06, 13:31
        > Na szczęście we Wrocławiu nie brakuje
        > świetnych miejsc gdzie obsługa jest na poziomie, miła, grzeczna i
        > profesjonalna, a właścieciel wie, że klient to kasa

Fiona, ozłocę Cię za rekomendację takiego miejsca. Poważnie. Gdzie we Wrocławiu
        jest tak, jak piszesz?

• Gość: manwe Re: Opłata za krzesło w knajpie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.06, 16:09
          polecam mleczarnie. za klimat, obsluge, muzyke, menu. moje ulubione miejsce we
          wrocku.
          • Gość: kotek Re: Opłata za krzesło w knajpie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.06, 16:22
            jakis czas temu gogus z bramki nie chcial mnie wpuscic w lecie do celtica w
            krótkich spodenkach mimo ze nikt oficjalnie takowego zakazu nie wydal. {idac
            tropem oceny selekcjonerow moje buty wiecej kosztowaly niz jego caly garnitur
            wraz z nim.) Po szybkim zjebie dorkipera i zbesztaniu menażera okazało sie ze
            jednak można. Mimo to od tamtej pory wiecej nie poszedłem do tego klubu.
            Poza tym kelnerzy walą na kasę przy wiekszsych rachunkach.
            • Gość: Nati :) HIT Paluchy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:34
              Wracając do paluchów podawanych w "C" - poszłyśmy kiedyś z koleżanką do tego
              lokalu i dostałyśmy owe zestawy piwne, ale w szklance były TRZY paluchy -
              głowiłyśmy się, która zasługuje na dwa, a która tylko na jeden :) Poprosiłyśmy
              kelnerkę o pomoc, ale nijak nie umiała nam wytłumaczyć jak podzielić. Może ktoś
              z Was zna odpowiedz?
              • Gość: aniaa Re: HIT Paluchy! IP: *.BRZEG.Korbank.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 01:13
                to był paluch dla selekcjonera :))) widocznie się nie nadawałyście ale facio
                spełnij jeden dobry uczynek na dzień <rotfl>

... no i widzisz jakaś ty niedomyslna ;-))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka