Dodaj do ulubionych

Lekarze znów odejdą od łóżek pacjentów

21.04.06, 21:32
Wyzysk lekarzy i pielegniarek musi dobiec konca.
Koniec z pauperyzacja grup zawodowych.
Religa musi odejsc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bodek Re: Lekarze znów odejdą od łóżek pacjentów IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 22.04.06, 10:06
      To ile te łobuzy mają urlopu?
      Religa niech odejdzie, bo nic nie robi tylko szasta moimi pieniędzmi - lekką
      ręką bez przemyślenia dał po części moje 800 mln zł!

Niech jego miejsce zajmie w końcu człowiek typu Sośnierza, który wie jak zrobić
      porządek w tym całym bagnie białej mafii!!
      • 59049m Re: Lekarze znów odejdą od łóżek pacjentów 22.04.06, 13:14
        Te "łobuzy" mają tyle samo urlopu, co inne "łobuzy" w tym kraju, czyli 26 dni.
        Chcesz ode mnie mój lekarski urlop, to proszę bardzo. Nie dostaję uczciwej
        pensji, mogę nie dostawać też uczciwego urlopu. Zabierzcie nam wszystko! Chleba
        i igrzysk! Niektóre sprytne "łobuzy" w tym kraju (bezrobotni) to mają nawet 365
        dni urlopu w roku, czyli znacznie więcej niż lekarze.
        • Gość: virus Re: Lekarze znów odejdą od łóżek pacjentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:59
          Ja też mu dorzucę swój lekarski urlop razem z pretensjami pacjentów kierowanymi
          do mnie w bardzo niewyszukanej formie w związku z bałaganem systemowym w
          ochronie zdrowia. Zresztą i tak nigdzie nie wyjeżdżam bo zbieram na WYJAZD.
          • Gość: doktor Re: Lekarze znów odejdą od łóżek pacjentów IP: 139.48.154.* 24.04.06, 16:31
            Religa idz sobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka