shauna 21.04.06, 21:32 Wyzysk lekarzy i pielegniarek musi dobiec konca. Koniec z pauperyzacja grup zawodowych. Religa musi odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bodek Re: Lekarze znów odejdą od łóżek pacjentów IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 22.04.06, 10:06 To ile te łobuzy mają urlopu? Religa niech odejdzie, bo nic nie robi tylko szasta moimi pieniędzmi - lekką ręką bez przemyślenia dał po części moje 800 mln zł! Niech jego miejsce zajmie w końcu człowiek typu Sośnierza, który wie jak zrobić porządek w tym całym bagnie białej mafii!! Odpowiedz Link Zgłoś
59049m Re: Lekarze znów odejdą od łóżek pacjentów 22.04.06, 13:14 Te "łobuzy" mają tyle samo urlopu, co inne "łobuzy" w tym kraju, czyli 26 dni. Chcesz ode mnie mój lekarski urlop, to proszę bardzo. Nie dostaję uczciwej pensji, mogę nie dostawać też uczciwego urlopu. Zabierzcie nam wszystko! Chleba i igrzysk! Niektóre sprytne "łobuzy" w tym kraju (bezrobotni) to mają nawet 365 dni urlopu w roku, czyli znacznie więcej niż lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virus Re: Lekarze znów odejdą od łóżek pacjentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:59 Ja też mu dorzucę swój lekarski urlop razem z pretensjami pacjentów kierowanymi do mnie w bardzo niewyszukanej formie w związku z bałaganem systemowym w ochronie zdrowia. Zresztą i tak nigdzie nie wyjeżdżam bo zbieram na WYJAZD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Lekarze znów odejdą od łóżek pacjentów IP: 139.48.154.* 24.04.06, 16:31 Religa idz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś