Dodaj do ulubionych

X LO absolweci -matura 1979

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 01:24
Absolwenci IVd -odezwijcie się!
Obserwuj wątek
    • sara21-21 X LO absolweci -matura 1979 08.05.06, 06:47
      Robiłam maturę w 80 r.Ale w tym okresie było dużo klas,wiadomo-wyż!Moim
      wychowawcą był prof. Mączka,możemy powspominać nauczycieli
      • Gość: halina Re: X LO absolweci -matura 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:08
        Moją wychowawczynią była prof.Burska-polonistka,ale najlepiej wspominam
        Wilka,byłam w mat-fiz dużo czasu z nim spędzaliśmy.Mączka uczył mnie historii i
        u niego zdawałam maturę.Z Twojego rocznika to tylko pamiętam Hanię Zając i
        Dorotę Zachodny.Serdecznie pozdrawiam,miło powspominać
        • sara21-21 X LO absolweci -matura 1979 12.05.06, 06:58
          Ja byłam w klasie ogólnej,maturę zdawałam z biologi i j.rosyjskiego.W 2000 roku
          mielismy zjazd nasze klasy i stawiło się 90% absolwentów.Fajnie było spotkać się
          po tylu latach,a czy Ty też doswiadczyłaś tego uczucia?Zaskoczeniem dla mnie
          było to,ze prawie wcale się nie zmieniliśmy,nawet humor pozostał ten sam.
          • Gość: Tomek X LO absolweci -matura 1979 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:24
            Hej!Gdzie się podziali absolwenci tej szkoły?Może karierę robicie poza granicami
            naszego kraju i dlatego taka "agonia"tego wątku?Odezwijcie się ,razem
            powspominamy naszych belfrów.
            • Gość: Hera X LO absolweci -matura 1979 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:40
              Nie ma tu nikogo?
              • Gość: kajka Re: X LO absolweci -matura 1979 IP: *.Koszarowa.ip.WRO.Korbank.PL 08.09.06, 20:37
                hihih ja nie ten rocznik ale tez absolwentka X lo (2005) :)
                z nauczycieli którzy zostali tu wymienieni to tylko p.Mączka mnie uczył.Niestety
                z p.Wilkiem nie miałam zajęc..nie ten profil.
                Pozdraiwma
                • Gość: Renata Re: X LO absolweci -matura 1979 IP: *.wp.shawcable.net 20.10.06, 05:53
                  Co sie tu odzywac.W tym roku to ja dopiero wkraczalam do X-go,a do tego
                  bezprofilowa byla.
    • secasia Re: X LO absolweci -matura 1979 03.11.06, 11:52
      Hej wszystkim!
      Tez jeste absolewntka "dziesiatki" co prawda mature robilam w 1996 ale podobne
      mam korzenie :)

Mnie uczuł zarówno p. Mączka jak i p. Wilk. Historii nie cierpialam (ale pan byl
      nawet fajny) a z mamty zawsze bylam dobra :)

Jak zaczynalam liceum mielismy zajecia jeszcze na Kasprowicza. Tam w waskich
      korytarzach najbardziej w pamiec zapadl mi pan od fizyki Ciołkowski (nauczyciel
      bardzo starej daty)

Potem duzo zajec nam przepadlo poniewaz kazdy chcial pomagac przy tworzeniu
      nowego budynku szkolnego :)

Moja wychowawczynia byla p. Kuźma (geografia), uczyly mnie tez p. Mierzejewska
      (chemia), p. Melska (polski) dlugo by wymieniac nauczycieli ale mialam fajna
      ekipe :)

Pozdrawiam wszystkich!!!
      • Gość: Realista X LO absolweci -matura 1979 IP: 82.177.175.* 20.08.07, 17:03
        Dobre to były czasy i miło poznać absolwentów i co z tego ,że z różnych
        roczników ,ważne ,że razem przez to przechodziliśmy!Przypominam jeszcze
        profesora Pawlusa!
    • gil02 Re: X LO absolweci -matura 1979 06.12.07, 21:57
      Czy ktoś z tego forum pamięta jeszcze Jasia Kamińskiego (oskary za
      Listę Schindlera i Szeregowca Ryana)? Młodzi powinni trochę
      pogrzebać w szkolnych kronikach. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka