Gość: halina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 01:24 Absolwenci IVd -odezwijcie się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara21-21 X LO absolweci -matura 1979 08.05.06, 06:47 Robiłam maturę w 80 r.Ale w tym okresie było dużo klas,wiadomo-wyż!Moim wychowawcą był prof. Mączka,możemy powspominać nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: X LO absolweci -matura 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:08 Moją wychowawczynią była prof.Burska-polonistka,ale najlepiej wspominam Wilka,byłam w mat-fiz dużo czasu z nim spędzaliśmy.Mączka uczył mnie historii i u niego zdawałam maturę.Z Twojego rocznika to tylko pamiętam Hanię Zając i Dorotę Zachodny.Serdecznie pozdrawiam,miło powspominać Odpowiedz Link Zgłoś
sara21-21 X LO absolweci -matura 1979 12.05.06, 06:58 Ja byłam w klasie ogólnej,maturę zdawałam z biologi i j.rosyjskiego.W 2000 roku mielismy zjazd nasze klasy i stawiło się 90% absolwentów.Fajnie było spotkać się po tylu latach,a czy Ty też doswiadczyłaś tego uczucia?Zaskoczeniem dla mnie było to,ze prawie wcale się nie zmieniliśmy,nawet humor pozostał ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek X LO absolweci -matura 1979 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:24 Hej!Gdzie się podziali absolwenci tej szkoły?Może karierę robicie poza granicami naszego kraju i dlatego taka "agonia"tego wątku?Odezwijcie się ,razem powspominamy naszych belfrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera X LO absolweci -matura 1979 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:40 Nie ma tu nikogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: X LO absolweci -matura 1979 IP: *.Koszarowa.ip.WRO.Korbank.PL 08.09.06, 20:37 hihih ja nie ten rocznik ale tez absolwentka X lo (2005) :) z nauczycieli którzy zostali tu wymienieni to tylko p.Mączka mnie uczył.Niestety z p.Wilkiem nie miałam zajęc..nie ten profil. Pozdraiwma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: X LO absolweci -matura 1979 IP: *.wp.shawcable.net 20.10.06, 05:53 Co sie tu odzywac.W tym roku to ja dopiero wkraczalam do X-go,a do tego bezprofilowa byla. Odpowiedz Link Zgłoś
secasia Re: X LO absolweci -matura 1979 03.11.06, 11:52 Hej wszystkim! Tez jeste absolewntka "dziesiatki" co prawda mature robilam w 1996 ale podobne mam korzenie :) Mnie uczuł zarówno p. Mączka jak i p. Wilk. Historii nie cierpialam (ale pan byl nawet fajny) a z mamty zawsze bylam dobra :) Jak zaczynalam liceum mielismy zajecia jeszcze na Kasprowicza. Tam w waskich korytarzach najbardziej w pamiec zapadl mi pan od fizyki Ciołkowski (nauczyciel bardzo starej daty) Potem duzo zajec nam przepadlo poniewaz kazdy chcial pomagac przy tworzeniu nowego budynku szkolnego :) Moja wychowawczynia byla p. Kuźma (geografia), uczyly mnie tez p. Mierzejewska (chemia), p. Melska (polski) dlugo by wymieniac nauczycieli ale mialam fajna ekipe :) Pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista X LO absolweci -matura 1979 IP: 82.177.175.* 20.08.07, 17:03 Dobre to były czasy i miło poznać absolwentów i co z tego ,że z różnych roczników ,ważne ,że razem przez to przechodziliśmy!Przypominam jeszcze profesora Pawlusa! Odpowiedz Link Zgłoś
gil02 Re: X LO absolweci -matura 1979 06.12.07, 21:57 Czy ktoś z tego forum pamięta jeszcze Jasia Kamińskiego (oskary za Listę Schindlera i Szeregowca Ryana)? Młodzi powinni trochę pogrzebać w szkolnych kronikach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś