gusia295 30.04.06, 13:51 gdzie warto ? gdzie byliście? w dobrej cenie... dzięki za info:-) Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drinks Cześć Gusieńko, a może na Słowację? IP: *.magma-net.pl 30.04.06, 15:49 www.tatralandia.sk polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cześć Gusieńko, a może na Słowację? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 30.04.06, 20:09 Skalne Miasto ok. 30 km. od Kudowy Zdrój. Całkiem fajnie jest też po polskiej stronie: Szczeliniec, Polanica, Zieleniec, Duszniki, Kłodzko, Miedzygórze. Odpowiedz Link Zgłoś
aands Polecam,warto:))))))))) 30.04.06, 22:22 web.quick.cz/letovisko-dachova/ www.czecot.com/pl/results/kongresy-info.php?id=681 Wspaniale tereny,wspaniali ludzie:)))))))) Jak tam bedziesz,pozdrow ( je) ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: wekend w czechach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 23:33 każde średniej klasy schronisko jest czyste, czysta pościel, którą możesz zmienić nawet dwa razy dziennie. Moja dziewczyna lubi sie bzykać na czystej pościeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Kox Re: wekend w czechach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 15:51 WIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heeh Re: wekend w czechach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 16:09 > Moja dziewczyna lubi sie bzykać na czystej > pościeli. Też to u niej stwierdzam... Eeeech, fajną masz laskę, szczęściarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsi213 Re: wekend w czechach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 16:51 Kto wie, gdzie w Czechach jest Park-Safarii? Jest to gdzieś nie daleko granicy, coś mi się obiło o uszy ,że przekracza sie granicę w Kudowie, ale nie jestem pewna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojka Re: wekend w czechach IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.05.06, 12:01 Dwur Kralove.www.zoodk.cz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXPO Re: wekend w czechach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.06, 02:38 Polecam Liberec. Jest tam wspaniały Aquapark. Ten polkowicki do pięt mu nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
sapere Re: Liberec 09.05.06, 14:05 Oj kolego EXPO, Liberec to archaiczna konstrukcja, aczkolwiek przyłączam się do krytycznej opinii o aquaparku w Polkowicach, który jest po prostu nieprzemyślany programowo, a i z higieną obiektu są spore kłopoty. Ale nie martw się EXPO, już za kilka miesięcy do świetnego, nowoczesnego i multifunkcyjnego aquaparku na wrocławskich Krzykach. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: wekend w czechach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.06, 12:02 Nachód górki, jezioro, w knajpkach fjne piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: wekend w czechach IP: *.e-wro.net.pl 04.05.06, 21:39 Doskonały poradnik dla podróżujących pociągiem i nie tylko po Czechach www.kolej.one.pl/~halski/cestovani_vlakem.html Odpowiedz Link Zgłoś