Gość: PlasticBug Re: Nowy szef Capitolu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.06, 20:16 Strusie :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Nowy szef Capitolu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.06, 22:43 a w jakich jeszcze filmach grał oprócz roli czarnucha w kwo wadis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karwasmaczas Re: Nowy szef Capitolu IP: *.wroclaw.mm.pl 05.05.06, 01:17 truskawkowe studio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba idiota ale jaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.06, 07:45 Dutkiewicz do prokuratora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: ale jaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:00 Idioci do psychiatryka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prima Re: Nowy szef Capitolu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.06, 10:25 skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............!!!!! Re: Nowy szef Capitolu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.06, 11:18 Ciekaw jestem, kto komentuje na tym forum i dlaczego te komentarze są takie malkontenckie?może ktoś łaskawie odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albania Re: Nowy szef Capitolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:48 > Ciekaw jestem, kto komentuje na tym forum i dlaczego te komentarze są takie > malkontenckie?może ktoś łaskawie odpowie? Komentują czytający forum, a komentarze sa jaki sa. Nowy szef Capitolu tez jest jaki jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romania Re: Nowy szef Capitolu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.06, 16:25 nie na długo. po wyborach poleci. nie bedzie dutkowiaka i brody. Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Nowy szef Capitolu 06.05.06, 19:19 Forumowicze komentują wybór szefa teatru. Nie wiem czy oprócz zagrania w kilku niezłych sztukach może się on popisać zdolnościami organizatorskimi. Facet ma 35 lat ,podwinięte rękawy koszuli i naprawdę nie sprawia wrażenia rzutkiego menagera. Mam nadzieję, ze się mylę i życzę mu wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio kapitalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:36 jaką konio ma legitymację? Odpowiedz Link Zgłoś