Dodaj do ulubionych

Żony szukam

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.01, 01:14
Na każdego sie rzucam. nic nie mam na względzie.
Winnych, niewinnych gromię w szalonym zapędzie.
I w tym okropnym stanie niewstrzymanej złości,
Gotów bym ...nawet żonie... porachować kości.
A. Fredro.
P.S. Jestem w podobnym stanie i dlatego jak najszybciej muszę się ożenić.
Obserwuj wątek
    • yetta Re: Żony szukam 20.10.01, 08:44
      Oj niedobrze, Janku! Adrenalinka buzuje! Czyżby JP Hrabia był taki wkurzający?
      Wyżyć się musisz, to fakt. Ale z żeniaczką daj sobie spokój.
      A jak się połowica z kopyścią odwinie i przez łeb zdzieli?
      • Gość: Janek Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.01, 10:06
        Masz rację. Twój argument wyrażnie mnie uspokoił. Wolę przy posługach u Jaśnie
        Pana Hrabiego zostać. A to wszystko przez zmianę nazewnictwa ulic. Rodzinka
        moja mieszkała spokojnie przy ul. Św. Wincentego. Jołopowi jakiemuś przyszło do
        głowy, żeby zmienić ją na ul. Obrońców Pokoju, potem kolejny odnowiciel zmienił
        nazwę na ul.Św, Wincentego. Ile było zamieszania i kłopotów tego opisywać nie
        będę. Dlatego poniosło mnie jak się dowiedziałem, że Ziębicka i Bardzka
        jakiemuś durniowi przeszkadzają. Ale kopyść w ręku kobiety na wyobrażnię moją w
        wystarczający sposób wpłynęła i uzmysłowiła, że moje miejsce przy kozach u
        Jaśnie Pana Hrabiego pozostaje. Przepraszam za niewczesne amory.
        • yetta Re: Żony szukam 20.10.01, 11:15
          No i dobrze robisz. Zawsze zważaj na skutki uboczne.
          Nerwacje twą rozumiem. Dość już tych zmian nazewnictwa przy każdej zmianie
          opcji! Albo niech raz ustalą nazwy politycznie obojętne. Ale widać i to nie
          wystarcza...
          Jednakowoż coś za szybko się uspokoiłeś i poddałeś losowi z rezygnacją.
          Ulżyj sobie: odpyskuj hrabiemu ( na boku ), podpijaj trunki z piwniczki i zrób
          balangę pod nieobecność JWPH. Nabierzesz ochoty do życia i wyluzujesz...
    • Gość: ssaczek Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.01, 11:20
      Oddam własną z dopłatą!!!!!!
      • Gość: vic Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 12:22
        Gość portalu: ssaczek napisał(a):

> Oddam własną z dopłatą!!!!!!

Trochę zużyta ,ale oczywiście jeszcze na chodzie .
        Chesz wymienić na nowszy rocznik?

• Gość: Janek Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.01, 15:30
          Tylko czysta ciekawość przeze mnie przemawia - ile pali przy setce?
          • Gość: Jajaccek Re: Żony szukam IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 20.10.01, 18:00
            Ja swojej bym nieoddal nawet za dwie kozy.Choc strasznie duzo pali. Janku,
            bylismy sasiadami.Mieszkalem kiedys w okolicy ul. Ptasiej.Tej nikt nie chcial
            zmienic.Swoja droga, nie znam drugiego miasta w Polsce o tak wysokiej
            zmiennej/100 lat.
            • Gość: hrabiaa Re: Żony szukam IP: *.eu.org 20.10.01, 18:37
              Żona Dżejdżekas pali stanowczo za dużo. Musi zmienić : świece, olej. Trza by
              sprwdzić ciśnienie na cylindrach. Zdaje się, że ma przepały.
              • Gość: wędzonka Re: Żony szukam IP: 156.24.17.* 21.10.01, 03:22
                Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Żona Dżejdżekas pali stanowczo za dużo. Musi zmienić : świece, olej. Trza by
                > sprwdzić ciśnienie na cylindrach. Zdaje się, że ma przepały.

Mowia ze dobry majster to wystarczy ze umiejetnie wkreci srobke, albo puknie
                mloteczkiem, wazne tylko by wiedziec gdzie! :)
          • Gość: martin Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 02:33
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Tylko czysta ciekawość przeze mnie przemawia - ile pali przy setce?

>>moja "lokomotywka" paczkę na 24...
        • ssaczek Re: Żony szukam 23.10.01, 23:17
          Gość portalu: vic napisał(a):

> Gość portalu: ssaczek napisał(a):
          >
          > > Oddam własną z dopłatą!!!!!!
          >
          > Trochę zużyta ,ale oczywiście jeszcze na chodzie .
          > Chesz wymienić na nowszy rocznik?
          >
          Co nowe, to nowe. A co do żony to: mały przebieg, po lekkim liftingu, garażowana,
          nie bita, chodzi na paliwie ekologicznym, dorzucę bagażnik i łańcuchy gratis.

• Gość: anka9009 Re: Żony szukam - a ja nie :-) IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 21:00
      życzę powodzenia
      • Gość: Jajaccek Re: Żony szukam - a ja nie :-) IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 21.10.01, 06:18
        To gdzie ja mam tym mloteczkiem?:)Zona pali coraz wiecej.Poza tym nie ma wad.
        • Gość: hrabiaa Re: Żony szukam - a ja nie :-) IP: *.eu.org 21.10.01, 18:41
          Stuknij dwa razy w wydech. Moze zakaszle.
          • Gość: SPONSOR SZUKAM MŁODEJ DO DUPCZENIA ZA KASĘ !!!!! IP: 212.244.109.* 21.10.01, 20:10
            Podaj cenę i zostaw jakiś kontakt.
          • Gość: MKK Re: Żony szukam - a ja nie :-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 23:23
            Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Stuknij dwa razy w wydech. Moze zakaszle.

Od tego dostaje się hemoroidów :(
            Śmiem twierdzić JNP Hrabio, że skuteczniej będzie po zderzakach :)
    • Gość: ad Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 16:06
      Proponuję wiadro zimnej wody.
    • bea. Re: Żony szukam 23.10.01, 16:11
      Spodziewam się Janie, że znalazłeś jakiś obiekt?
      Furia Cię roznosząca źle by mogła wplynąć na jakość pracy przy kozie Hrabiego
      :)))
      • Gość: nell Re: Żony szukam IP: 213.77.49.* 23.10.01, 16:20
        bea. napisał(a):

> Spodziewam się Janie, że znalazłeś jakiś obiekt?
        > Furia Cię roznosząca źle by mogła wplynąć na jakość pracy przy kozie Hrabiego
        > :)))

Kozie ?!!!
        Żeby to się nie skończyło tak jak u młodych pastuchów gdzieś tam na Sardynii.

• Gość: Janek Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 16:58
          Spokojnie proszę. Yetta juz mi kopyścią przyłożyła, od Ad dostałem w prezencie
          wiadro zimnej wody, teraz mi o kozie przypopominacie. Ja juz nie chcę się żenić
          bo wyczytałem u Ignacego Krasickiego następującą bajkę:
          Chwałaż Bogu! widziałem małżeństwo niemodne,
          Stadło wielce szczęśliwe, uprzejme i zgodne;
          Stateczna była miłość z podziwieniem wielu....
          To szkoda, że mąż umarł tydzień po weselu!

Ja chcę trochę pożyć, bo Jaśnie Pan Hrabia o nieodpowiedzialnych, a dobrze
          płatnych posadach w innym wątku napomykał. Wiernie służę, w obronie honoru
          staję to i może do noszenia teczki Jaśniepanu się nadam. Pozdrawiam.
    • Gość: bromden Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 16:52
      Zobacz watek 'jestem zalamana'.
      • Gość: yetta Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 19:02
        Ach ten ssaczek ! Oddawał swoją żonkę z dopłatą! A ja teraz sobie
        przypomniałam, że na wątku "Znaki Zodiaku" niedwuznacznie sugerował, że
        ssaczkową miałby ochotę udusić...
        Tak więc Janku ostrrrrożnie ! Ten osobnik ani chybi miał na myśli "mokrą
        robotę" na boku !
        • Gość: nasionko Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 23:02
          A ja szukam męża!
          • Gość: antek Re: Żony szukam IP: *.wlfdle1.on.home.com 24.10.01, 03:09
            Oddam swoja!
            • Gość: hrabiaa Re: Żony szukam IP: *.eu.org 27.10.01, 21:51
              Janku ! Chodza sluchy, ze zona Ciebie szuka. Nie pij.
              • Gość: Janek Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 22:14
                Jaśnie Panie Hrabio. Dzis godzinę mam w zapasie. Bankietuję do 3-ciej, a wrócę
                o 2-giej. Poza tym nie piję tylko toasty wznoszę, za zdrowie Jaśniepana i na
                pohybel konkurencji.
                • Gość: MICHAL Re: Żony szukam CHLOPA TOBIE POTRZEBA IP: *.skane.se 28.10.01, 03:00
                  Jaka tam zona.Chlopa Tobie potrzeba.Wnioskujac z tenoru Twoich forumowych
                  wypowiedzi :chlop potrzebny na gwalt.
                  • Gość: Janek Re: Żony szukam CHLOPA TOBIE POTRZEBA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 00:28
                    Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Jaka tam zona.Chlopa Tobie potrzeba.Wnioskujac z tenoru Twoich forumowych
                    > wypowiedzi :chlop potrzebny na gwalt.

Worek masz? To mi sie nadasz. Nie będę kości zbierał. Czytaj chłopie wątki.
                    Cienko z rozumem?
                    • smieciarz Re: Żony szukam CHLOPA TOBIE POTRZEBA 29.10.01, 01:07
                      zebym ja wczesniej ciebie znal tobym ciebie zapoznal z jedna magister na nia
                      mowili bo byla po studiach i na mnie patrzyc nie chciala bo ja tylko ogolniak
                      na z malego miasteczka. Dogadala sie z jednym przy smietniku w Sopocie na
                      wakacjach i wzieli slub.Teraz ona robi w duzeym biurze u niego w Gdansku.ponoc
                      wiecej magistrow ma jeszcz byc.Na wysypisku.
                      • Gość: Janek Re: Żony szukam CHLOPA TOBIE POTRZEBA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 01:14
                        Yetta mnie szacunku nauczyła do kopyści. Szukaj, a znajdziesz. Beze mnie.
    • Gość: p Re: Żony szukam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:08
      • smieciarz Re: Żony szukam 29.10.01, 01:40
        dobra zona to jest skarb najwiekszy na swiecie.Ladna nie musi byc.wazne zeby
        ciebie kochala nadobre i nazle.ale nieraz kobieta zapracuje zeby klapsa otrzymac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka