Dodaj do ulubionych

Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy

• Gość: najmniejsza z Jego Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 10:10
      Jeśli nie chcecie oddać czci Panu Jezusowi
      to Go przynajmniej nie rańcie.
      Do reklamy możecie użyć współczesnych "eksponatów"
      od których sie roi.
    • Gość: anna Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:12
      jak zwykle z chrześcijaństwa należy szydzić PAN BOG NIE RYCHLIWY ALE
      SPRAWIEDLIWY autorzy tej wystawy będą ukarani prędzej czy póżniej a ztego co
      dla drugiej osoby święte należy uszanować bez względu na wyznawaną wiarę.Wyroki
      boskie sa nie przewidywalne więc należy się szacunek dla POSTACI CHRYSTUSA
      dlaczego brak autorom smaku i nie potrafią wymyśleć coś innego co mogłoby
      zainteresować .Wiele mówimy o tolerancji a autorzy sa z dołu artystycznego
      skoro nie potrafią sami coś
      • piwi77 Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy 10.05.06, 11:13
        Gość portalu: anna napisał(a):

> Wyroki boskie sa nie przewidywalne więc należy się szacunek dla POSTACI
        CHRYSTUSA

Taki szacunek wynikajacy ze strachu. Oddawac poklony, bo Gromowladny walnie
        piorunem. Beze mnie.
    • ab255 Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy 10.05.06, 10:24
      LPR = muzułmanie!!
      Panie "Ministrze" Gertrych zabronic młodzieży wycieczek do Wroclawia !!
      PILNE !!!!
    • Gość: W_ryjek_im LPR obraża wszelkie moje uczucia IP: 83.16.113.* 10.05.06, 10:26
      Podobnie MWiaki tępe pały. Fora ze dwora
    • sztuk6mistrz Miernota z miernotą walczą o cnotę 10.05.06, 10:38
      Ile jeszcze razy mierna sztuka będzie reklamowana przez miernoty
      moralno-intelektualne?
    • Gość: james bond Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:51
      nie akrobata tylko gimnastyk.
      • nowak30 ==głupota NIE jest sztuką= 10.05.06, 11:20
        LPR ma rację-dość prowokacji które niczemu nie służą a jedynie drażnią
        i rozbijają społeczności.
        Purchałe -jeśli nie widzi podobieństwa do Chrystusa należy natychmiast zwolnić
        bo jest kłamcą lub pozbawionym wyobraźni ślepcem =lub wszystko razem.
        -niech sprawdzą odzew i wystawią w takiej pozie :Królową Brytyjską,
        premierów i prezydentów Francji i Niemiec , Ghandiego ,Buddę.
        ===Co "artyści "na to?????.
        Szokowanie i zdobywanie popularności takimi metodami świadczy o Beztalenciu
        -chyba że uznajemy że EKSHIBICJONIŚCI i pedifile to artyści?????????????????

• Gość: mimi Re: ==głupota NIE jest sztuką= IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 13:10
          Nowak, czy ty byłeś wogóle w galerii sztuki?
        • Gość: Do Okulisty Re: ==głupota NIE jest sztuką= IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:59
          Panie Nowak jest Pan śmieszny i żałosny, nie można komuś takiemu nic
          wytłumaczyć, skoro w sportowcu - akrobacie, widzi Chrystusa. To może do
          okulisty a nie do Galerii.
    • Gość: Staś Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.cable.satra.pl 10.05.06, 13:39
      Bardzo jestem ciekawy jak zareagowanoby gdyby w miejsce Chrystusa artysta
      umieściłby np: Rabina allbo Mojżesza.I kto by pomyślał że kiedyś pan Michnik
      był widywany w towarzystwie księdza
      Popiełuszki i dopuszcza na swoje łamy taką profanację.Macie wielkie szczęście
      że Polacy są narodem cywilizowanym i nie reaguja tak jak świat muzumański na
      karykatur
      e Mahometa.Ale kto wie że i
      Polakom może kiedyś skończyć się dobra wola.
    • Gość: wrocławianin Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:40
      Na drzwiach plakat: Katolikom wstęp wzbroniony.
      I będzie po kłopocie.
      • Gość: Prawosławny Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.pwr.jgora.pl 10.05.06, 17:29
        A moje chrześcijańskie uczucia obraziło porównywanie śmierci Jana Pawła II do
        śmierci Chrystusa. Jeden umarł w jednej z najlepszych światowych klinik
        otoczony przez doskonałych medyków, a drugi skonał w mękach ukrzyżowania. To
        wcale nie jest do siebie podobne. To obraża chrześcijaństwo!
    • Gość: wrocławianin Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:42
      Jadąc polskimi drogami też musze patrzeć co jakiś czas na ukrzyżowane ludziki.
      I jakoś nikt mnie nie pyta czy to usunać.
    • neptus LPR obraża moje uczucia antyreligijne. n/t 10.05.06, 16:14

• Gość: rudolf Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 18:34
      Ech, żeby to chociaż były starsze panie w beretach wiadomych, to w obrazę
      wątłych ich uczuć mógłbym uwierzyć.
      Oczywistym wszakże jest, że nie o uczucia panów Borutki i Orszaka chodzi, ale o
      pięć minut obecności w regionalnych gazetach.
      Raczcie więc pamiętać, że nie jest to obrażalstwo czy głupota chrześcijan, ale
      cynizm i pieniactwo polityków.
      • Gość: jekdok Bingo! Bidule chcą o sobie przypomnieć szefuńciowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:28
        Gość portalu: rudolf napisał(a):
        > Oczywistym wszakże jest, że nie o uczucia panów Borutki i Orszaka chodzi, ale
        o
        > pięć minut obecności w regionalnych gazetach.
        Teraz gdy się otworzyła furtka do rządowych posadek grzech byłoby nie
        skorzystać, ale trzeba przecież wykazać sie zaangażowaniem ;-))) Żenada. Orszak
        cierpiał pewnie niewysłowione katusze zmuszony do szczegółowego oglądania
        niecnych dzieł, tak bardzo urażających jego mizerne uczucia. Ale kto go
        zmuszał??? Czyżby jakaś "siła niecysto" w rodzaju księcia piekieł - wielkiego
        Boruty? Ach nie to tylko mała Borutka, a może to tylko masochistyczna skłonność
        do "cierpiętnictwa" albo raczej "cierpiałnictwa".
    • Gość: Jimm Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.06, 19:31
      A dla mnie liga polskich rodzin obraża rodzinę, Pis(uar) obraża prawo i
      sprawiedliwość a radio Maryja obraża moje uczucia religijne. Zamknąć je wszystkie
    • Gość: NO PIS MAKE LOVE Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:45
      zamknąć LPR
    • hen3bor Należy zabronić działalności tej partyki 12.05.06, 01:44
      w województwie dolnośląskim a członków wysłać do wariatkowa.
    • Gość: Ysia Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:52
      Liga Faszystów – kołtuństwa, hipokryzji i ciemnogrodu.
      Instalacja przedstawia człowieka, sportowca a to, że „działacze” coś w tym
      widzą „innego”, to może powinni udać się do psychoanalityka i zapytać, dlaczego
      tak to widzą? Ich interpretacja jest ich własną sprawą, i szczerze
      powiedziawszy nie obchodzą mnie ich uczucia skoro nie liczą się z moimi.

Wystawa powinna mieć wywieszkę „Wstęp wzbroniony - Lidzie i sympatykom”, tak
      jak jest zakaz wprowadzania psa do sklepu z zabawkami.

Za chwilę będą żądać zamknięcia wszystkich Galerii i Muzeów a to, co nie podoba
      się im to najlepiej spalić.
      Żałosne i śmieszne, że dochodzi do takich sytuacji w dzisiejszych czasach.
      Brzydzę się ligowcami, prymitywnymi prostakami.
    • Gość: Do Okulisty Okulista i Psychiatra dla LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:06
      Instalacja przedstawia sportowca a to, że „działacze” coś w tym widzą „innego”,
      to może powinni udać się do psychiatry lub okulisty i zapytać, dlaczego tak to
      widzą?
      Tylko kto za to zapłaci? Za ich leczenie?
      Ja nie widzę tego co widzi LPR.
    • Gość: piotras A moje uczucia obraza LPR - a wiec zabronic! IP: *.lankacom.net / *.lankacom.net 14.05.06, 05:48
      Na szczescie obserwuje ten cyrk z daleka.
    • Gość: ollla Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:27
      a moje uczucia religijne obraża liga polskich rodzin i samoobrona... i domagam
      sie zamknięcia ich wszystkich lub wystrzelenia w kosmos!!!!!!!!!!! Boże co za
      jełopy!!! jak można być tak ograniczonym!!!!! to wstyd!!!! zakompleksione
      stwory, szukają jedynie rozgłosu w mediach, bo inaczej wszyscy zapomnieliby o
      nich...
      • Gość: człowiek Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.206.115.164.telsat.wroc.pl 18.05.06, 21:27
        każdy czegoś chce.....ale tak jak w tym przypadku, nie jest warto się nad tym
        rozpisywać
        Ktosie zawsze Chcą /nie od siebie niestety/

ostatni gasi światło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka