Gość: najmniejsza z Jego Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 10:10 Jeśli nie chcecie oddać czci Panu Jezusowi to Go przynajmniej nie rańcie. Do reklamy możecie użyć współczesnych "eksponatów" od których sie roi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:12 jak zwykle z chrześcijaństwa należy szydzić PAN BOG NIE RYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY autorzy tej wystawy będą ukarani prędzej czy póżniej a ztego co dla drugiej osoby święte należy uszanować bez względu na wyznawaną wiarę.Wyroki boskie sa nie przewidywalne więc należy się szacunek dla POSTACI CHRYSTUSA dlaczego brak autorom smaku i nie potrafią wymyśleć coś innego co mogłoby zainteresować .Wiele mówimy o tolerancji a autorzy sa z dołu artystycznego skoro nie potrafią sami coś Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy 10.05.06, 11:13 Gość portalu: anna napisał(a): > Wyroki boskie sa nie przewidywalne więc należy się szacunek dla POSTACI CHRYSTUSA Taki szacunek wynikajacy ze strachu. Oddawac poklony, bo Gromowladny walnie piorunem. Beze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ab255 Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy 10.05.06, 10:24 LPR = muzułmanie!! Panie "Ministrze" Gertrych zabronic młodzieży wycieczek do Wroclawia !! PILNE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W_ryjek_im LPR obraża wszelkie moje uczucia IP: 83.16.113.* 10.05.06, 10:26 Podobnie MWiaki tępe pały. Fora ze dwora Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Miernota z miernotą walczą o cnotę 10.05.06, 10:38 Ile jeszcze razy mierna sztuka będzie reklamowana przez miernoty moralno-intelektualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james bond Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:51 nie akrobata tylko gimnastyk. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak30 ==głupota NIE jest sztuką= 10.05.06, 11:20 LPR ma rację-dość prowokacji które niczemu nie służą a jedynie drażnią i rozbijają społeczności. Purchałe -jeśli nie widzi podobieństwa do Chrystusa należy natychmiast zwolnić bo jest kłamcą lub pozbawionym wyobraźni ślepcem =lub wszystko razem. -niech sprawdzą odzew i wystawią w takiej pozie :Królową Brytyjską, premierów i prezydentów Francji i Niemiec , Ghandiego ,Buddę. ===Co "artyści "na to?????. Szokowanie i zdobywanie popularności takimi metodami świadczy o Beztalenciu -chyba że uznajemy że EKSHIBICJONIŚCI i pedifile to artyści????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: ==głupota NIE jest sztuką= IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 13:10 Nowak, czy ty byłeś wogóle w galerii sztuki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Okulisty Re: ==głupota NIE jest sztuką= IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:59 Panie Nowak jest Pan śmieszny i żałosny, nie można komuś takiemu nic wytłumaczyć, skoro w sportowcu - akrobacie, widzi Chrystusa. To może do okulisty a nie do Galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.cable.satra.pl 10.05.06, 13:39 Bardzo jestem ciekawy jak zareagowanoby gdyby w miejsce Chrystusa artysta umieściłby np: Rabina allbo Mojżesza.I kto by pomyślał że kiedyś pan Michnik był widywany w towarzystwie księdza Popiełuszki i dopuszcza na swoje łamy taką profanację.Macie wielkie szczęście że Polacy są narodem cywilizowanym i nie reaguja tak jak świat muzumański na karykatur e Mahometa.Ale kto wie że i Polakom może kiedyś skończyć się dobra wola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:40 Na drzwiach plakat: Katolikom wstęp wzbroniony. I będzie po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawosławny Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.pwr.jgora.pl 10.05.06, 17:29 A moje chrześcijańskie uczucia obraziło porównywanie śmierci Jana Pawła II do śmierci Chrystusa. Jeden umarł w jednej z najlepszych światowych klinik otoczony przez doskonałych medyków, a drugi skonał w mękach ukrzyżowania. To wcale nie jest do siebie podobne. To obraża chrześcijaństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:42 Jadąc polskimi drogami też musze patrzeć co jakiś czas na ukrzyżowane ludziki. I jakoś nikt mnie nie pyta czy to usunać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudolf Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 18:34 Ech, żeby to chociaż były starsze panie w beretach wiadomych, to w obrazę wątłych ich uczuć mógłbym uwierzyć. Oczywistym wszakże jest, że nie o uczucia panów Borutki i Orszaka chodzi, ale o pięć minut obecności w regionalnych gazetach. Raczcie więc pamiętać, że nie jest to obrażalstwo czy głupota chrześcijan, ale cynizm i pieniactwo polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Bingo! Bidule chcą o sobie przypomnieć szefuńciowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:28 Gość portalu: rudolf napisał(a): > Oczywistym wszakże jest, że nie o uczucia panów Borutki i Orszaka chodzi, ale o > pięć minut obecności w regionalnych gazetach. Teraz gdy się otworzyła furtka do rządowych posadek grzech byłoby nie skorzystać, ale trzeba przecież wykazać sie zaangażowaniem ;-))) Żenada. Orszak cierpiał pewnie niewysłowione katusze zmuszony do szczegółowego oglądania niecnych dzieł, tak bardzo urażających jego mizerne uczucia. Ale kto go zmuszał??? Czyżby jakaś "siła niecysto" w rodzaju księcia piekieł - wielkiego Boruty? Ach nie to tylko mała Borutka, a może to tylko masochistyczna skłonność do "cierpiętnictwa" albo raczej "cierpiałnictwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimm Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.06, 19:31 A dla mnie liga polskich rodzin obraża rodzinę, Pis(uar) obraża prawo i sprawiedliwość a radio Maryja obraża moje uczucia religijne. Zamknąć je wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO PIS MAKE LOVE Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:45 zamknąć LPR Odpowiedz Link Zgłoś
hen3bor Należy zabronić działalności tej partyki 12.05.06, 01:44 w województwie dolnośląskim a członków wysłać do wariatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ysia Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:52 Liga Faszystów – kołtuństwa, hipokryzji i ciemnogrodu. Instalacja przedstawia człowieka, sportowca a to, że „działacze” coś w tym widzą „innego”, to może powinni udać się do psychoanalityka i zapytać, dlaczego tak to widzą? Ich interpretacja jest ich własną sprawą, i szczerze powiedziawszy nie obchodzą mnie ich uczucia skoro nie liczą się z moimi. Wystawa powinna mieć wywieszkę „Wstęp wzbroniony - Lidzie i sympatykom”, tak jak jest zakaz wprowadzania psa do sklepu z zabawkami. Za chwilę będą żądać zamknięcia wszystkich Galerii i Muzeów a to, co nie podoba się im to najlepiej spalić. Żałosne i śmieszne, że dochodzi do takich sytuacji w dzisiejszych czasach. Brzydzę się ligowcami, prymitywnymi prostakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Okulisty Okulista i Psychiatra dla LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:06 Instalacja przedstawia sportowca a to, że „działacze” coś w tym widzą „innego”, to może powinni udać się do psychiatry lub okulisty i zapytać, dlaczego tak to widzą? Tylko kto za to zapłaci? Za ich leczenie? Ja nie widzę tego co widzi LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotras A moje uczucia obraza LPR - a wiec zabronic! IP: *.lankacom.net / *.lankacom.net 14.05.06, 05:48 Na szczescie obserwuje ten cyrk z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollla Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:27 a moje uczucia religijne obraża liga polskich rodzin i samoobrona... i domagam sie zamknięcia ich wszystkich lub wystrzelenia w kosmos!!!!!!!!!!! Boże co za jełopy!!! jak można być tak ograniczonym!!!!! to wstyd!!!! zakompleksione stwory, szukają jedynie rozgłosu w mediach, bo inaczej wszyscy zapomnieliby o nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Liga Polskich Rodzin chce zamknięcia wystawy IP: *.206.115.164.telsat.wroc.pl 18.05.06, 21:27 każdy czegoś chce.....ale tak jak w tym przypadku, nie jest warto się nad tym rozpisywać Ktosie zawsze Chcą /nie od siebie niestety/ ostatni gasi światło Odpowiedz Link Zgłoś