Gość: duzY IP: *.dtvk.tpnet.pl 06.01.03, 12:54 mów niewyraźnie (to cytat z jakiegos filmu). Ja wolę wtedy nic nie mówić (stąd moja absencja). Życzenia lepszego 2003 roku wszystkim forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonczek zanim się pożegnasz.. IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.01.03, 12:57 bądź tak miły i podaj mi maila do siebie na bonczek@astercity.net pozdrawiam bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Ależ ja się nie żegnam. IP: *.dtvk.tpnet.pl 06.01.03, 13:03 Jak Janek zapewne wie wybyłem wraz z pierwszym sniegiem w góry. A po powrocie za bardzo nie miałem na mądre tematy nic do powiedzenia. Ale pozostaje na pozycji obserwatora. Pzdr. PS. Znaczy maila wykasowałeś? Ładnie. wiesiek@ppltd.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: Ależ ja się nie żegnam. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 18:20 na narty? gdzie byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Byłem w IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.03, 11:29 Dimaro - Val di Sole. Rzeczywiscie słonie waliło przez cały tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sioraola Re: Jak nie masz nic do powiedzenia to IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 12:57 Gość portalu: duzY napisał(a): > mów niewyraźnie (to cytat z jakiegos filmu). Ja wolę wtedy nic nie mówić > (stąd moja absencja). > Życzenia lepszego 2003 roku wszystkim forumowiczom. nic nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY To mnie cieszy (że nie szkodzi) (n/t) IP: *.dtvk.tpnet.pl 06.01.03, 13:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Tuwim Re: Jak nie masz nic do powiedzenia to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 13:05 Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geos bonczek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 13:30 Z maila wynika, ze chyba w Warszawie pracujesz? I co porabiasz w Astercity? jakis ciekawy dział? I długo się jeszcze utrzymacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek spójrz na IP :-)) IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.01.03, 13:34 nie tylko astercity dostarcza mi siec i konta ..pozdrawiam bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geos Re: spójrz na IP :-)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 13:58 Gość portalu: bonczek napisał(a): > nie tylko astercity dostarcza mi siec i konta ..pozdrawiam > > bonk No tak wychodzi mój laicyzm w sprawach komputerowych i to, ze czasem cos trzasne a potem myslę, taki mój urok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: spójrz na IP :-)) IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.01.03, 14:08 Gość portalu: geos napisał(a): > Gość portalu: bonczek napisał(a): > > > nie tylko astercity dostarcza mi siec i konta ..pozdrawiam > > > > bonk > > No tak wychodzi mój laicyzm w sprawach komputerowych i to, ze czasem cos > trzasne a potem myslę, taki mój urok mnie sie tez zdarza - spoko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geos Re: spójrz na IP :-)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 14:19 Gość portalu: bonk napisał(a): > Gość portalu: geos napisał(a): > > > Gość portalu: bonczek napisał(a): > > > > > nie tylko astercity dostarcza mi siec i konta ..pozdrawiam > > > > > > bonk > > > > No tak wychodzi mój laicyzm w sprawach komputerowych i to, ze czasem cos > > trzasne a potem myslę, taki mój urok > mnie sie tez zdarza - spoko > pozdrawiam Dzieki za wyrozumiałość ;-) Miłego popołudnia Pozdrowiam Jeszcze troche i do domciu :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Jak nie masz nic do powiedzenia to IP: proxy / *.i-one.at 06.01.03, 13:42 Gość portalu: Julian Tuwim napisał(a): > Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, > nie obleka tego faktu w słowa " Milczenie jest złotem a mówienie ............" Albo : " Nie sądź , bo będziesz sądzony " Ja jednak uważam że : " do odważnych świat należy " A tak naprawdę podczas pisania programów , dostarczam sobie odprężenia pisząc na forum. Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak nie masz nic do powiedzenia to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 02:15 to po prostu nie gadaj!!!!!, bo ja teraz piję piwo ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo-35-kop Re: To niemozliwe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 08:03 Gość portalu: duzY napisał(a): > mów niewyraźnie (to cytat z jakiegos filmu). Ja wolę wtedy nic nie mówić > (stąd moja absencja). > Życzenia lepszego 2003 roku wszystkim forumowiczom. >> Nasz forumowy alfa i omega nie ma nic do powiedzenia . swiat staje na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Parę rzeczy jest naprawde niemożliwe IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.03, 11:31 (np. hełm załozyc na lewą stronę) ale jak widac nie to, ze ja nie mam nic do powiedzenia. I wcale mnie to nie martwi. Odpowiedz Link Zgłoś