Dodaj do ulubionych

Śpiewające wiaty

26.05.06, 23:05
mocna, dwuzdaniowa informacja. aż zwaliła mnie z nóg. ;-))) a jakieś
szczegóły? ;-))
Obserwuj wątek
    • smiley4u Re: Śpiewające wiaty 26.05.06, 23:08
      och, przepraszam, pospieszyłem się. jak pisałem posta to na portalu widniał
      tylko nagłówek tekstu i komicznie to wyglądało. no to teraz
      caaaała wiataaaaa śpiewa z naaami....
      • almac Re: Śpiewające wiaty 27.05.06, 03:58
        A mnie zastanawia kryterium wyboru miejsc: "przy ul. Drobnera, a także przy
        Grochowej, Hallera, Kościuszki i Sienkiewicza, pl. Powstańców Warszawy i
        Wróblewskiego". Dlaczego wybrano np. Drobnera, Sienkiewicza (w którym miejscu?)
        czy Grochową a zabrakło np. Kromera, nie mówiąc już np. o pl. Dominikańskim,
        pl. JPII czy okolicach Dworca PKP/PKS?
        • Gość: sam manymules spawające kwiaty IP: *.158.195.79.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.05.06, 05:59
          o jej, alez to kicz brzydki.
          • Gość: realista Cerekwicka,Piaseczny... mm mniam- da sie wyłączyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:29
    • Gość: ziutek Re: Śpiewające wiaty IP: *.ks.k.pl / *.ip.WRO.Korbank.PL 27.05.06, 08:08
      a, to wszystko w cenie biletu, czy będzie podwyżka?
      • Gość: wiwan Re: Śpiewające wiaty IP: *.magma-net.pl 27.05.06, 11:45
        juz mielismy wiaty ze szczekającą którąś rozgłośnia radiową.oczywiście tak
        głosna,że nawet w deszczu nie dało się w wiacie wytrzymać.we Wrocławiu jest
        pełno NIEPOTRZEBNEGO HAłASU.Imprezy w rynku i na wyspie Słodowej sa nagłasniane
        tak,że słychać na Sępolnie.na Swidnickiej te koszmarne szczekaczki
        reklamowe,nowa na Ładzie,rozklekotane do obłędu autobusy.I jeszcze śpiewające
        wiaty.wkrótce ktos ,jak w Berlinie podżga nożem 26 przechodniów jak sobie tak
        postoi pod wiatą...
    • Gość: Dir Re: Śpiewające wiaty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.06, 16:44
      Wrzuc monete.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka