Dodaj do ulubionych

<<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY?

24.10.01, 00:06
Od dziś (chyba?) zmienił się wygląd portalu Wrocław w wydaniu internetowym
Gazety. Co o tej zmianie sądziecie, jak się ta nowa wersja portalu i wydanie
internetowe Gazety podoba ???
Mnie trochę bardziej pasowała wersja poprzednia...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 24.10.01, 00:53
      Poprzedni uklad bardziej mi odpowiadal.A do tego trzeba sie bedzie
      przyzwyczaic.Brak linka do GD.Pozdr.
      • Gość: darek Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 30.10.01, 08:57
        Poprzedni uklad bardziej mi odpowiadal
    • Gość: wędzonka Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 156.24.17.* 24.10.01, 05:23
      Powiem otwarcie: ten widok mnie zniewala! :)
    • Gość: BreslY Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 130.225.150.* 24.10.01, 13:16
      Dolnoslaskiej?
      Za umieszczenie i sposob wchodzenia na Forum
      wroclawskie nalezy sie cytryna.
      Dobrze ze ja mam bookmark na Forum.
      Uwielbiam ten Imperatyw Zmieniania, ktory tak pieknie
      ujawnil sie u naszych kochanych Radnych, a teraz tu.
      Dziala - to zmienic
      • eela Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? 24.10.01, 13:27
        Na forum warszawskim tez sa takie głupie zmiany. I w dodatku nie można
        przeszukiwac forum wg. autora
      • Gość: red Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZ IP: *.wroc.gazeta.pl 24.10.01, 17:04
        Ulatwilem wejscie na forum ze strony wroclawskiej.
        lepiej? - rk
        • Gość: BreslY Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZ IP: 130.225.149.* 24.10.01, 17:14
          Gość portalu: red napisał(a):

> Ulatwilem wejscie na forum ze strony wroclawskiej.
          > lepiej? - rk

Lepiej. Mozna od razu wskoczyc na glowne strone Forum.wroc.
          Ja bym, Redzie, jeszcze poprosil o pozostawienie tego
          zielonego logo forum, taka jakby klepsydra.
          Pozdr.

• lalaccek Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZ 24.10.01, 17:37
            Musze sie temu jeszcze raz przyjrzec.Ten trend do zmian mnie powala.
          • Gość: red Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZ IP: *.wroc.gazeta.pl 24.10.01, 18:23
            Pracujemy nad nowymi zajawkami graficznymi. pozdr. rk
    • Gość: bonczek poprzedni IP: *.pl 24.10.01, 18:49
      wolałem ten bardziej subtelny i prostszy , cyzli poprzedni
      • roberto65 Re: poprzedni 25.10.01, 00:22
        Miałem dziś (a raczej wczoraj, w środę), spore problemy z portalem i forum,
        cały portal "chodził" mi bardzo wolno...
    • Gość: Krisqu Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 18:07
      Troche za duzo przepychu i za brazowo!
    • Gość: karbol Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 18:40
      Zmian nie da się uniknąć. Do poprzedniego się przyzwyczaiłem. Teraz,
      oczywiście, więcej zarobi TPSA, dopóki się nie przyzwyczaimy. Trzeba przyznać,
      że jest ładniejszy, ale więcej czasu zleci na szukanie chociażby Forum.
      Trochę, jakby naciąganie na forsę.
      Ogólnie, z zastrzeżeniemi lekki plusik.
    • ##wera## Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? 25.10.01, 18:53
      ..niech będzie, że sie podoba. Te kolory jesienne to sezonowo , czy na stałe ?
      może by tak tchnąć troszkę barw..
      • roberto65 Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? 25.10.01, 21:50
        ...powoli i ja zaczynam się przyzwyczajać do nowego wyglądu Portalu Gazety...
        • Gość: Jajaccek Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 26.10.01, 02:23
          A mamy jakis wybor??:))
          • Gość: Birbant Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.01, 03:54
            Mamy...nie wchodzić.
    • Gość: jawor Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 212.160.90.* 26.10.01, 07:53
      Zdecydowanie poprzedni bardziej mi sie podobał. Ten wygląd jest dla mnie o
      wiele bardziej mniej czytelny.
      Poprzedni układ bardziej utożsamiał mi się z gazetą, ten zaś wygląda jak wiele
      innych portali w internecie. Szkoda, że "lepsze jest wrogiem dobrego"
      • Gość: wędzonka Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 156.24.17.* 27.10.01, 05:07
        Gość portalu: jawor napisał(a):

> Zdecydowanie poprzedni bardziej mi sie podobał. Ten wygląd jest dla mnie o
        > wiele bardziej mniej czytelny.
        > Poprzedni układ bardziej utożsamiał mi się z gazetą, ten zaś wygląda jak wiele
        > innych portali w internecie. Szkoda, że "lepsze jest wrogiem dobrego"

Ech, przybijam grabe stary! Lza sie w oku kreci, wiadomosci w dawnym formacie
        staly mi sie juz tak jakos bliskie, a teraz wyszedl z tego Onet, tylko niestety,
        od oryginalu gorszy... :(
        Gdyby nie to ze duzo tu o Wroclawiu to darowalbym sobie ten portal...
      • Gość: wędzonka Acha, redaktorze! IP: 156.24.17.* 27.10.01, 05:09

Co robi ta wielka wycelowana we mnie LUFA na Wroclawiu ???!!!
        • Gość: red Re: Acha, redaktorze! IP: *.wroc.gazeta.pl 27.10.01, 11:38
          Zobacz!!!

Gość portalu: wędzonka napisał(a):

>
          > Co robi ta wielka wycelowana we mnie LUFA na Wroclawiu
          ???!!!
          >

• Gość: gilbert Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 157.25.196.* 26.10.01, 09:27
      czaos i bałagan
    • Gość: Jerry Nie podoba mi sie IP: *.enh.org 27.10.01, 06:55
      Nie moge dotrzec do wszystkich artykulow. Poprzednia szata graficzna byla
      bardziej przejrzysta.
    • Gość: maciej Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.01, 20:28
      nie podoba mi się!
      • robusio Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? 28.10.01, 20:33
        Ponieważ ten portal zaprojektował i wykonał admin Roberto to ten portal mi się
        nie podoba.
        • hrabiaa. Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? 28.10.01, 21:18
          cip cip cip
          • brytnej Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? 28.10.01, 21:19
            hrabiaa. napisał(a):

> cip cip cip

Dobrze mowi, piwa mu dac!
        • Gość: red Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 10.40.65.* 08.11.01, 18:09
          Jaki admin Roberto?

robusio napisał(a):

> Ponieważ ten portal zaprojektował i wykonał admin Roberto to ten portal mi się
          > nie podoba.

• Gość: Marek Z Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.if.pwr.wroc.pl 29.10.01, 20:56
      Stara forma byla prostsza a przez to bardziej
      przejrzysta, a takze, co ma jednak duze znaczenie,
      szybciej sie otwierala - nawet przy niezbyt szybkich
      polaczeniach.
      Podsumowujac: wolalem starsza.
      • #roberto65 Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? 30.10.01, 19:18
        Redakcjo zróbcie coś z czołówką informacjoi sportowych na portalu Wrocław, jest
        na tej czołówce do tej pory info o tym, ze TOYA ŚLĘZA grać ma z USK Praga, a
        ten mecz odbył się już jakiś czas temu...

Pozdrawiam !
    • Gość: Piotr Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 212.160.147.* 02.11.01, 08:14
      Ogólnie jest O.K. brakuje mi w nim rozkładów PKP, PKS i MPK.
      Jak dotąd nie znalazłem.
    • Gość: Roman Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 18:46
      Potworny. Bałagan. Trudno cokolwiek odnaleźć. Pytam więc. Komu to
      przeszkadzało ?
    • Gość: Tomek@jp Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZ IP: *.bsis.brain.riken.go.jp 05.11.01, 05:58
      Nowa ramka jest fatalna :(((
      Od kiedy gazeta.pl zmienila swoja ramke, nigdy jej nie
      odwiedzilem i korzystalem tylko z linku wyborcza.pl
      Ja doprawdy nie moge nic znalezc w tym
      "graficzno-tekstowym smietniku". Czas chyba przestawic
      sie na rzeczpospolita.pl, tam przynjamniej mozna szybko
      znalezc newsy z Polski... gdyz ja zyje tak daleko...

Droga GAZETO miejcie litosc dla zapracowanych Polakow
      poza granicami, ktorzy nie moga spedzac wiele czasu na
      wyszukiwaniu informacji o utesknionym kraju.

Prawde mowiac rowniez bbc.com.pl staje sie znacznie
      lepszym portalem w wiadomosciami z Polski.

Pozdrawiam,
      Tomek
    • Gość: Ela Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 15:08
      Przyzwyczaiłam się do poprzedniego. Wiedziałam gdzie czego szukać. Wydaje mi
      się, że był czytelniejszy. Ten zdecydowanie mi nie odpowiada.
    • Gość: Gn0m Podsumowujac IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.11.01, 23:55
      Czyli podsumowujac niepodoba sie wszystkim ktorzy wypowiadali sie w tym watku.
      Zatem glos do redakcji: moze by tak posluchac uzytkownikow i wrocic do starego
      ukladu (czego i tak nie zrobia bo forum to nie probka statystyczna :(
    • Gość: darek Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 08.11.01, 09:13
      Nie wiem po co zmienialiście, tamten był po prostu lepszy.
      • Gość: Janek Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.01, 19:57
        Jest w porządku. A dotychczas wypowiedziało się 18 osób.
        • Gość: Jureek Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 62.8.156.* 09.11.01, 08:19
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Jest w porządku. A dotychczas wypowiedziało się 18 osób.

No to ja będę dziewiętnastą osobą, której zmiana się nie podoba. A w ogóle szlag mnie trafia, gdy ciągle
          jestem konfrontowany z jakimiś zmianami dla samych zmian. Dlatego zawsze oddycham z ulgą gdy
          widzę, że na Placu Grunwaldzkim przed Dwudziestolatka dalej stoi budka z rurkami z kremem. Te ciągłe
          zmiany, z ktorymi jestesmy konfrontowani nie pozwalaja nam doznac uczucia zakorzenienia. Zazdroszcze
          np. Niemcom, ktorzy w wielu przypadkach moga sobie kupowac leki w tej samej i nawet podobnie
          urzadzonej aptece, gdzie kupowal juz ich dziadek. Nie chce zatrzymywac rozwoju i postepu, tam gdzie
          zmiany cos daja, owszem nalezy je przeprowadzac, ale zmiany tylko dla samych zmian powoduja tylko
          zamieszanie.
          Pozdrawiam
          Jurek
    • Gość: piast Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 10:49
      dla mnie nowy uklad jest nieczytelny!
      wolalem menu z prawej strony.
      ponadto w informacjach sportowych sa stare wiadomosci.brak meczu z alba i
      efesem.
      i w ogole nie moge znalezc wiadomosci sportowych wroclawskich. chyba ze to sa
      te dwa wiszace linki na srodku strony
    • Gość: TST Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 03:45
      Do samego ukladu pewnie trzeba bedzie sie przyzwyczaic, ale kolory sa
      beznadziejne. Mnostwo zielonego i brazowego. To wyglada, przepraszam za
      wyrazenie, jak gowno w lesie.
    • Gość: JANEEK Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.246.86.127.Dial1.NewYork1.Level3.net 13.11.01, 03:15
      NIE PODOBA MI SIE I KROPKA !!!
    • Gość: ajm2 ę podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 212.160.126.* 13.11.01, 10:43
      Jest okropny,bardzo podobny do Gazety wroclawskiej dawnej Robotniczej ktorej
      nie lubie.jedno jest pewne moja rodzina od dzis nie kupuje wyborczej.
    • Gość: wrocek Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: 213.76.147.* 15.11.01, 08:26

Do kitu mało czytelne poprzednia wersja dużo lepsza
      • Gość: Jojo Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 09:31
        beznadzieja
    • Gość: Nerwowa Re: <<< Jak Wam się podoba nowy wygląd PORTALU GAZETY? IP: *.bomi.com.pl 15.11.01, 11:17
      Trzeba było się rzeczywiście bardzo napracować, aby tak wszystko zepsuć. Także
      zmiany w ramówce wrocławskiej GW prawie wycisnęły mi łzy z oczu, mój ukochany
      Supermarket został zdegradowany do jednej, żałosnej strony. Przestałam kupować
      GW, bo takich informacji, tylko w znacznie obszerniejszej formie mogę wysłuchać
      w radiu. Mam nadzieję, pomysłodawca tych wszystkich zmian wyleci z hukiem z
      pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka