Dodaj do ulubionych

A ja ZDiK-u bronil bede...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 13:06
czemu? a bo zdenerwowalem sie czytajac posty na temat p. Sozanskiego... ci wszyscy ludzie nic nie rozumieja! przeciez procedury przetargowe zostaly tak skonstruowane po to, zeby zadbac o pozytywny image Zwiazku Dyrektrow i Kierownikow, czyli ZDiK. Jeszcze nie tak dawno na podstawowym wyposazeniu ww. instytucji byly na przyklad "polonezy"... jak tak reprezentacyjne osobistosci moga sie pokazywac w takim chlamie? przeciez to niedopuszczalne! a i tak uwazam, ze w dokumentacji powinna byc zawarta klauzula nakazujaca przekazanie instytucji nadzorujacej auta w odpowiedniej klasi. no bo przeciez sami widzicie, czym ten biedny sonaski jezdzi... najpierw jakies daewoo, a teraz jakis mizerny vanik za troche ponad stowe. bentley, jaguar - to moje propozycje. a na szczegolnie rozkopane place budowy - hummer.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: A ja ZDiK-u bronil bede... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 17:03
      Dziękuję Ci Cyfer za wyprowadzenie z błędu. Cały czas myślałem, że ZDiK to
      Zrzeszenie Deprawatorów i Kombinatorów. Ale ponieważ tak nie jest to
      oczywiście, ze hummer im się należy z klimatyzacją!!!!!!!!!!!Pozdrawiam.
    • Gość: stopper Re: A ja ZDiK-u bronil bede... IP: *.chem.uni.wroc.pl 25.10.01, 08:45
      ... ja tez. Lubie ZDiK. Jego istnienie i dzialalnosc wybitnie ozywia nasze
      Forum.
      Ale mam zastrzezenia co do marek samochodow, jakie preferuja Wysocy Urzednicy
      ZDiKu.
      Sa to mianowicie samochody ladne, prestizowe, drogie. Nie wstyd sie w nich
      pokazac. Sa one jednak delikatne, zaprojektowane przez inzynierow zachodnich,
      ktorzy nigdy nie jezdzili po Wroclawiu (a zwlaszcza po Stablowicach).
      Nastepnym razem prosze wiec domagac sie od uczestnikow przetargow jeepa albo
      innego wozu terenowego wysokiej klasy, z dodatkowo wzmocnionymi resorami. Do
      tego kilka kompletow zapasowych amortyzatorow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka