Gość: aco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.03, 16:30 kiedyś był na ul. Podwale a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaccek Re: Sąd Pracy- gdzie IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 18.01.03, 18:27 Na Podwalu?? Wydawalo mi sie , ze na Joannitow. W poblizu T.Kolejowego.Ale u mnie pamiec wybiorcza jest, to sie pewnie myle.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
_nitro Re: Sąd Pracy- gdzie 18.01.03, 20:07 jajaccek ma rację: Sąd Pracy znajduje się przy ul. Joannitów, tuż przy budynku Regionalnej Kasy Chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Sąd Pracy- gdzie IP: firewall:* / 192.168.10.* 18.01.03, 20:12 _nitro napisała: > jajaccek ma rację: Sąd Pracy znajduje się przy ul. > Joannitów, tuż przy budynku Regionalnej Kasy Chorych. >Z tego co mi wiadomo tam znajduje się -jeżeli odwolujesz się od decyzji ZUS,natomiast w grudniu bylem na ul.Podwale chyba,że jest rejonizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: Sąd Pracy- gdzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.03, 20:32 Oto dokładny adres wrocławskiego Sądu Pracy - nie ma rejonizacji: Wydział IV Pracy i Ubezpieczeń Społecznych Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Śródmieście ul. Podwale 30 50-950 Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Sąd Pracy- gdzie IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 18.01.03, 20:52 Gość portalu: xenia napisał(a): > Oto dokładny adres wrocławskiego Sądu Pracy - nie ma rejonizacji: > Wydział IV Pracy i Ubezpieczeń Społecznych > Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Śródmieście > ul. Podwale 30 > 50-950 Wrocław Przynajmniej jedna sprawa sie wyjasnila.:) Odpowiedz Link Zgłoś
_nitro Re: Sąd Pracy- gdzie 18.01.03, 20:53 Przepraszam, to co mieści się we wcześniej wspomnianym budynku przy ul. Joannitów 14? :) Z tego co wiem - Sąd Pracy i Ubezpieczeń Społecznych. Źródło: Panorama Firm 2003, strona 13. P.S. xeniu droga: piszesz, że rejonizacji niet, a podajesz adres Sądu Rejonowego, w dodatku dla określonej dzielnicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Sąd Pracy- gdzie IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 18.01.03, 22:20 _nitro napisała: > Przepraszam, to co mieści się we wcześniej wspomnianym > budynku przy ul. Joannitów 14? :) Z tego co wiem - Sąd > Pracy i Ubezpieczeń Społecznych.... I mnie sie tak cos kolatalo w ubezpieczonej spolecznie glowie.?:)j. Odpowiedz Link Zgłoś