Dodaj do ulubionych

ja też próbowaŁEM

IP: *.telpol.net.pl 07.06.06, 19:08
witam Ja też próbowałem sie zabić wybrałóem sposób najbardziej humanitarny i łagodny- zjadłem zapasy leków 400 tabletek efectinu R. niestety jak moja mama do mnie zadzwoniła to otworzyłem drzwi niestety zdązyła i mimo padaczki i utraty oddechu mnie pogotowie odratowało
Obserwuj wątek
    • gonia28b Re: ja też próbowaŁEM 22.06.06, 18:00
      Któregoś ranka zapytałam się mojego męża czy pamięta jak się znalazł w łóżku.
      Nie pamiętał. Wieczorem wziął jedną tabletkę imovane i zapił 1,5 puszki piwa.
      Wydawało mu się, że jest sylwester... gadał od rzeczy.
      Mimo wszystko nie polecam tej metody przywołania snu.
      • morfeusz_1 Re: ja też próbowaŁEM 22.06.06, 18:48
        Jesteście jebnięci
        • gonia28b Re: ja też próbowaŁEM 23.06.06, 00:01
          Mój mąż - owszem (na szczęści postanowił odstawić te tabletki, gdy zaczęliśmy
          się "starać" o dziecko.
          A ja... bardzo kocham mojego męża i jest/było mi bardzo smutno gdy ma kłopoty
          ze zdrowiem (snu). Jebnięta jestem może tylko dlatego, że w ogóle opisuję naszą
          historię na forum.

I chyba jestem na najlepszej drodze by "cierpieć" na bezsenność, opiekując się
          naszym niespełna 4-miesięcznym szkrabem :-))))
          • morfeusz_1 Re: ja też próbowaŁEM 23.06.06, 00:32

Jeżeli uraziłem sorry ale wQrwiam się jak ktoś zaczyna na tym forum wyjeżdżać
            z txtami o jak to by się można...

Nie szukajcie terapii na ogólnodostępnym forum,tylko na privach są takie strony
            więc łatwo je odnaleźć.
            To zbyt poważne sprawy by można było tu o nich sobie pitolić za przeproszeniem.

Dopisuj się i twórz życie ale nigdy powtarzam nigdy nie idź w stronę cienia
            nawet jeśli cierpisz i nie układa się tak jakbyś tego chciał/a/

pzdr- i proszę o nie podbijanie wątków w stylu jak się zabić itp.
            morfi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka