Dodaj do ulubionych

Smiechu warte

11.08.06, 11:15
Po trzytygodniowej kuracji Doxycykliną 2x100mg/dobe czułem się fatalnie.
Zarzuciłem wogóle te sposoby terapii, o czym juz pisałem. Przedwczoraj udałem
sie do zakaźnika (po 4-ro tyg. oczekiwaniu na wizyte) i dopadły mnie
spastyczne śmiechy. Wszelkie objawy niewyleczonej, rozwijajacej sie
przewlekłej boreliozy i fatalnego samopoczucia usiłował wytłumaczyć nadmiarem
antybiotyków, jego dużymi dawkami. Haha. Dziwne aby po 4-ych tyg.
pozostawałem pod silnym wpływem ich, zwłaszcza że zrobiłem sobie wczesniej
badania zw. z wątrobą. Omijajcie z dala zakaźnika w jednym z miast na Górnym
Śląsku!! Wielim łukiem!!! A najlepiej wogóle nie chorujcie, nie chodźcie do
lasu ani wogóle z domu nie wychodzcie!!
Obserwuj wątek
    • klematis7 Re: Smiechu warte 11.08.06, 11:57
      A może napisz chociaż, z jakiego miasta jest ten zakaźnik?
      • off_tymon Re: Smiechu warte 11.08.06, 12:57
        Wodzisław Śląski omijajcie łukiem wielkim!!
        • laurawroc Re: Smiechu warte 11.08.06, 16:46
          Tak czasem myślę, że dobrze byloby zrobić listę, tych których nalezy unikac, bo
          szkoda naszego czasu, zdrowia i pieniędzy. Podawać miasta i nawet z
          nazwiskami. TYlko jak to zrobić? Może dałoby się jakos zahasłować???
          • artur737 Re: Smiechu warte 11.08.06, 17:04
            Zlych chyba mozna podawac (o ile prawidlowo wyczajam sytuacje).

Nie mozna podawac tych dobrych.
            • laurawroc Re: Smiechu warte 11.08.06, 17:16
              myslisz ze nawet nazwiska??
              • artur737 Re: Smiechu warte 11.08.06, 17:39
                Tak dlugo jak nikt sie nie czepnie i nie bedzie to zrobione bardzo oficjalnie.
                • laurawroc Re: Smiechu warte 11.08.06, 17:49
                  To może zorganizujmy cos takiego, żeby inni się nie nadziali??
                  Ja sama mogę podać dwa nazwiska z Wrocławia ( a nawte trzy)
                  I chętnie to zrobię - za moją krzywdę smile
                  za cierpienie, za infekcję rozsianą, za trzy miesiące na zwolnieniu, za
                  depresję, za bezssenne noce.......
                  • wroteknowynick Re: Smiechu warte 11.08.06, 18:05
                    rewelacyjny pomysł, lista lekarzy których należy unikać i obok osoba powinna
                    podać przyczynę. w ten sposob dobrzy lekarze będa chronieni dalej.
                    • wroteknowynick Re: Smiechu warte 11.08.06, 18:13
                      Taki plik zahaslowany mozna latwo stworzyc archiwum rozpakowujace programu WinRAR.
                  • artur737 Re: Smiechu warte 11.08.06, 18:29
                    Na tej liscie moze wyladowac wiekszosc lekarzy w Polsce smile

Nadto, moze sie kiedys zdarzyc, ze ktos zmadrzeje, a na liscie dalej zostanie.
                    • wroteknowynick Re: Smiechu warte 11.08.06, 18:33
                      każdy sobie zasłuży na opinie taką jaką ma, jeżeli zacznie traktować pacjentów
                      poprawnie to zacznie otrzymywać pozytywne komentarze i jego opinia się poprawi,.
                      W stanach są dwie strony(tyle znalazlem) gdzie możesz oceniać swoich lekarzy,
                      wystawiac im ranking i ocenę itd...

Artur jakby byla taka strona albo taki zaszyfroway plik to zamiescilbys odnosnik
                      do stronie glownej forum ?
                      • wroteknowynick Re: Smiechu warte 11.08.06, 18:34
                        Pisalo by sie wszystkie dane, od nazwiska po miejsce przyjmowania pacjentow
                      • artur737 Re: Smiechu warte 11.08.06, 18:35
                        Wolalbym nie. Bo wtedy byloby to bardzo oficjalne parafowanie takiej listy.

Jeszcze nam forum zamkna za to. Odniesienia moga byc w poszczegolnych watkach.
                        • wroteknowynick Re: Smiechu warte 11.08.06, 18:37
                          Myslisz ze podpada to pod znieslawienie ? Moga komus proces wytoczyc ? A kogo to
                          obchodzi, nie bedziemy pisali takich rzeczy np " jest glupi" albo cos innego
                          podobnie wulgarnego, tylko bedziemy opisywac wlasne historie w sposob kulturalny
                          • wroteknowynick Re: Smiechu warte 11.08.06, 18:48
                            e jeżeli wyraża się o kimś negatywną opinię to nie mogą nam wytoczyć procesu o
                            znieslawienie. politycy caly czas o sobie wyrazaja niepochlebne opinie i co.
                            Trzeba by bylo napisac cos naprawde nieprawdziwie zlego a takie rzeczy nie będą
                            umieszczane i odrazu kasowane
                            • wroteknowynick Re: Smiechu warte 11.08.06, 19:19
                              Pytanie teraz czy warto tracić czas i energię na tworzenie takiej strony,
                              zamiast zająć się czymś pożyteczniejszym. Bo taka strona jeśli bedzie, w czym
                              nam pomoże ?
                              • artur737 Re: Smiechu warte 11.08.06, 19:20

Ujscie zlych emocji? smile
                                • wroteknowynick Re: Smiechu warte 11.08.06, 19:28
                                  no wlasnie smile też tak myslalem ze w tym kierunku napewno by sie sprawdzilo smile
                                  • laurawroc Re: Smiechu warte 12.08.06, 16:47
                                    myslę że nie chodzi o pozbycie sie negatywnych emocji, ale raczej o to żeby
                                    przestrzec innych "współtowarzyszy niedoli",
                                    Czesto za ciężkie pieniądze szukamy ratunku i często własnie na prywatnych
                                    praktykach, po to żeby usłyszeć od lekarza ( za nasze grube pieniądze), który
                                    z milym usmiechem i z troską w oczach informuje , że: " te stawy to nie od
                                    boreliozy bola" , "boreliozy to tu u pani na pewno juz nie ma, można spokojnie
                                    odstawić antybiotyk"
                                    A juz po miesiącu znowu leczenie dożylne w szpitalu.....
                                    • wroteknowynick Re: Smiechu warte 12.08.06, 21:37
                                      ja mysle ze to dobry pomysl, lekarzom nie chce sie leczyć pacjentów z boreliozą.
                                      Stosują nieskuteczne terapie i się na tym tylko bogacą. Dlaczego tylko
                                      pacjentowi ma zależeć na dobrym leczeniu? Lekarzowi też powinno
    • mark_bb Re: Smiechu warte 13.08.06, 23:37
      mx.geocities.com/operacja2000/Czarna-Lista-Lekarzy.htm
      Brutalne, może subiektywne, kto chce niech czyta.
      • wroteknowynick Re: Smiechu warte 14.08.06, 00:56
        doskonałe mark smile
        • wroteknowynick Re: Smiechu warte 14.08.06, 01:09
          ojojoj ale jak to przeglądam to straszne rzeczy tam pizsą, nie ma żadnej cenzury.
          • wroteknowynick Re: Smiechu warte 14.08.06, 01:22
            eeeh szkoda czasu na taką listę, a co najważniejsze nerwów. Teraz juz wiemy
            jakby to wygladalo. Ale pomysł mam inny, na przykład zrobić listę na której
            dokonywalo by się tylko i wyłącznie oceny lekarza, bez żadnych wpisów i opisów,
            na przyklad w skali 10 puktowej, co wy na to ? Strona nie pawała by agresją,
            tylko dawala obiektywną ocenę. To bylby zwykly prosty ranking,
            • majka365 Re: Smiechu warte 14.08.06, 21:44
              Doskonałe?! To jest dno! A ci, którzy tam pisza inteligencją nie grzeszą.
              • wroteknowynick Re: Smiechu warte 14.08.06, 22:46
                Miało być doskonale, że znalazł smile zanim jeszcze zobaczytełm jak to wygląda
                • artur737 Re: Smiechu warte 14.08.06, 22:57
                  Ta strone juz probowala zamknac prokuratura na wniosek Dr. Radziwiala ze zwiazku lekarzy. Nie dali rady, bo serwer jest w Meksyku a miedzy Meksykiem a Polska nie ma wspolpracy.
                  • artur737 Re: Smiechu warte 14.08.06, 23:11
                    Czyli Wrotek te wszystkie swoje wynalazki to po prostu zamieszczaj tu

www.borelioza.tivi.pl/news.php
                    • wroteknowynick Re: Smiechu warte 14.08.06, 23:24
                      Nie wiedziałem że chciałbyś by zamknęli borelioza.tivi.pl
                      • artur737 Re: Smiechu warte 14.08.06, 23:28
                        Chodzilo mi raczej o to bys sam ponosil konsekwencje swoich pomyslow.
                        • wroteknowynick Re: Smiechu warte 14.08.06, 23:35
                          Ja bym nie dopuścił do takiego poziomu merytorycznego jaki tam panuje, nie było
                          by żadnych konsekwencji .
                          • artur737 Re: Smiechu warte 14.08.06, 23:37
                            A tak zreszta, to kto chce moze sie dopisywac do tej strony meksykanskiej smile

skoro juz jest.
                            • wroteknowynick Re: Smiechu warte 14.08.06, 23:41
                              Tam trzeba by wjechać buldożerem by wywieźć to całe zasłaniające wizję błoto
                              przekleństw , wtedy może znalazło by się jakieś praktyczne informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka