kumkumisia 08.06.06, 13:57 Ja skasuje Swój post a Ty siedź sobie tutaj w tej norze do której juz nikt nie zagląda i dalej prowadź monologi... Po co komu takie forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: zrobimy inaczej 09.06.06, 08:28 No właśnie po co? Bo takie posty jak Twój na pewno nie zachęcają do dyskusji, a powinny być umieszczane tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1html?f=725 albo tu: forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2955671.html Nie wiem dlaczego nikt z kłodczan tu nie pisze. Być może dlatego,że powstało superciekawe nowe forum miasta pn Kłodzkie Forum Dyskusyjne, gdzie zaglądam z wielką przyjemnością. Tutaj nigdy nie było zbyt wielkiego ruchu, a że jeszcze istenieje to forum, to chyba siłą rozpędu i z przyzwyczajenia. Twoja złośliwość mnie nie poruszyła:)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: zrobimy inaczej 09.06.06, 08:44 Pierwszy link coś się nie otwiera, więc podam ogólnie: forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2713377.html Tutaj na peno znajdzie sie miejsce dla ogłoszeń wszelkiego typu Odpowiedz Link Zgłoś
kudowianka Re: zrobimy inaczej 19.07.06, 21:22 Dzidziu, ty się nie wygłupiaj!!! Nie obrażaj się na to forum, prosimy:)) Odpowiedz Link Zgłoś