gawliki 09.06.06, 13:21 na przednie zeby.......dobry i niezbyt drogi...dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezkonserwantow dr Ferens 09.06.06, 13:46 prywatny gabinet przy Łąkowej (róg Kościuszki). Czysto, uprzejmie i niedrogo. Leczę u niej zęby od 5 lat. Jak dotąd raz reklamowałam plombę (naprawiła za darmo) a moje zęby leczy się przyznam fatalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w67 Re: dr Ferens 12.06.06, 22:11 dr Jaśniewicz na Lęczyckiej - President, obok dawnego Hita teraz Tesco. Bardzo dobrze, dokładnie ale i nie tanio. Warto. Nigdy nie reklamowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka293 Re: stomatologa poleccie!! IP: *.os1.kn.pl 31.10.06, 22:13 stomatolog Dr. Adam Znamiec - promedis na ul. Rekodzielniczej polecam serdecznie!! W koncu mam ladne zeby z prochnica, ten Doktor dokonuje cudow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marujama Re: stomatologa poleccie!! IP: *.magma-net.pl 01.11.06, 15:41 Polecam dr Kłosińską i dr Hryń. Obie panie przyjmuja w przychodni HiH na Wejherowskiej. Mają też podpisaną umowę z NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: stomatologa poleccie!! IP: 217.153.72.* 06.11.06, 10:40 Ja ostatnio zmieniłem stomatologa i jestem bardzo zadowolony z pierwszej wizyty, energiczna, konkretna ale miła pani doktor. gabinetwroclaw.pl - na stronce ceny, gabinet nieduży, na Kuźnikach, dzwonić trzeba odpowiednio wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś