Dodaj do ulubionych

Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskiego?

19.06.06, 17:59
Jakie są minusy Zakrzowa i Os. Sobieskiego (konkretnie) oprócz braku
tramwajów i sporego kawałka do centrum...
warto tam zamieszkać????
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:13
      czy ja wiem czy brak tramwajów to taki minus...

mysle, ze warto, cisza spokoj, za miasto nie daleko.
      lepiej tam niz np. na jakichś żernikach gdzie juz w ogole daleko...
      • Gość: kali Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: 195.116.249.* 19.06.06, 20:39
        Koszmarne zadupie, jeszcze teraz w obliczu remontu mostu Szczytnickiego, nie
        polecam no chyba,że musisz.
        • Gość: gocha Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:10
          To wszystko zależy od tego gdzie się przyzwyczaiłaś mieszkać ja cały czas
          mieszkam z tej strony Wrocławia to znaczy niedaleko Zakrzowa i nie wyobrażam
          sobie mieszkania np na Krzykach lub Żernikach, Brochowie itp. dojazd do centrum
          bardzo dobry zielono i spokojnie- a czemu pytasz czy zamierzasz kupić
          mieszkanie w tej okolicy?
          • gatta5 Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 19.06.06, 22:36
            wygląda na blokowisko, do tego daleko od centrum.
          • m.arek65 Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 21.04.15, 10:34
            Zakrzów to jest to cisza i spokój no i sporo miejsca dla zwierząt!!
            Tylko tutaj można z łatwością znaleźć miejsce na np szkolenie psów

Nie ważne czy Twój pies jest mały czy duży, rasowy czy kundelek, młody czy stary... każdy pies jest w mojej szkole mile widziany, ponieważ każdy pies, powinien nauczyć się podstawowych zasad posłuszeństwa. Jeśli więc Twój pies nie wraca na wołanie, ciągnie na smyczy lub po prostu ?ma problem z innymi psami? to to szkolenie jest właśnie dla Was.

Na szkolenie przyjmuje psy już od 4 miesiąca życia, nie stosuję kolczatek, za to dużo smakołyków i wspólnej zabawy z przewodnikiem. Moim celem jest idealne porozumienie człowieka z psem, żeby uzyskać ten efekt podchodzę indywidualnie do każdej pary.

Więcej informacji o mnie:
            APORT-Szkolenie psów
            www.aport.ct8.pl

Polub nas na Facebooku:
            www.facebook.com/pages/Aport-profesjonalne-szkolenie-ps%C3%B3w-w-Lesznie-i-we-Wroc%C5%82awiu/672293219525570

Letni trening posłuszeństwa: www.youtube.com/watch?v=TbBbhC3D56o

UWAGA NOWOŚĆ: szkolenie stacjonarne, zostaw psa u mnie i odbierz wyszkolonego. Idealna opcja dla osób, które często wyjeżdżają lub dużo pracują.
    • wielki_czarownik Tam mieszka Herringer. 19.06.06, 22:44
      Należy uważać w ciemnych zaułkach (jasnych zresztą też).
      Najlepiej nosić męskie pasy cnoty :D
      • Gość: mlody Zakrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:07
        Obecnie to przebywam w Kaliszu, ale mam mieszkanie we Wrocławiu na Krzykach,
        Os. Huby i chciałbym je zamienić... myślałem właśnie na jakieś mieszkanie na
        os. Sobieskiego albo ogólnie na Zakrzowie...

a czy przypadkiem Zakrzów nie jest zagrożony w razie powodzi???
        • Gość: k Re: Zakrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:43
          chyba nie... bardziej kozanów...
          • mlodykalisz Re: Zakrzów 20.06.06, 13:39
            oj Kozanów to odpada...

ps: a czy Zakrzów ma jakąs swoją strone www?
            • mefistofeles5 Re: Zakrzów 20.06.06, 14:18
              jasne ze ma www.zakrzow.hk.pl
        • Gość: ola Re: Zakrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:45
          daj spokój z całą dzielnicą Psie Pole-uderz na południe,nie tylko ładnie,ale
          mieszkanie tam to super lokata kapitału.Krzyki od zawsze były najdroższą
          dzielnicą.Mieszkałam 20 lat na Psim Polu,teraz mieszkam na Krzykach-nie ma co
          porównywać!
    • mlodykalisz Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 20.06.06, 23:01
      Dzięki za stronke...:)
    • mlodykalisz Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 20.06.06, 23:02
      a jeszcze jedno pytanko.. nigdy nie byłem na WOJNOWIE.. tam nie ma bloków
      prawda??? :>
      • Gość: :] Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:30
        są jest osiedle truskawkowe super dzielnica
    • Gość: oggi Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.finemedia.pl 21.06.06, 10:40
      Daleko, zadupie, autobusy wiecznie spóźnione, imprezy alkoholowe w 141 i w D w
      dni wolne, BIednronka jako główne i najlepiej zaopatrzone (sic!) centrum
      aprowizacyjne. CIsza i spokój - owszem, o ile nie jedzie pociąg i nie ma dużego
      ruchu na Warszawę. Tak... Poza tym jest przyjemnie.
      • Gość: BreslauerStadt Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.13, 22:44
        Osiedle Sobieskiego na Zarzowie to zadupie cywilizacyjne , śmierdzi wiochom , jedna Biedaronka
        autobusem -połączenie masakryczne po 20 psy doopami tam szczekaja i ptaki zawracają
    • stefan1953 Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 15.12.13, 16:18
      z.cba.pl/zakrzow_foto.htm
      Stefan J.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka