mlodykalisz 19.06.06, 17:59 Jakie są minusy Zakrzowa i Os. Sobieskiego (konkretnie) oprócz braku tramwajów i sporego kawałka do centrum... warto tam zamieszkać???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:13 czy ja wiem czy brak tramwajów to taki minus... mysle, ze warto, cisza spokoj, za miasto nie daleko. lepiej tam niz np. na jakichś żernikach gdzie juz w ogole daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: 195.116.249.* 19.06.06, 20:39 Koszmarne zadupie, jeszcze teraz w obliczu remontu mostu Szczytnickiego, nie polecam no chyba,że musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:10 To wszystko zależy od tego gdzie się przyzwyczaiłaś mieszkać ja cały czas mieszkam z tej strony Wrocławia to znaczy niedaleko Zakrzowa i nie wyobrażam sobie mieszkania np na Krzykach lub Żernikach, Brochowie itp. dojazd do centrum bardzo dobry zielono i spokojnie- a czemu pytasz czy zamierzasz kupić mieszkanie w tej okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta5 Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 19.06.06, 22:36 wygląda na blokowisko, do tego daleko od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
m.arek65 Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 21.04.15, 10:34 Zakrzów to jest to cisza i spokój no i sporo miejsca dla zwierząt!! Tylko tutaj można z łatwością znaleźć miejsce na np szkolenie psów Nie ważne czy Twój pies jest mały czy duży, rasowy czy kundelek, młody czy stary... każdy pies jest w mojej szkole mile widziany, ponieważ każdy pies, powinien nauczyć się podstawowych zasad posłuszeństwa. Jeśli więc Twój pies nie wraca na wołanie, ciągnie na smyczy lub po prostu ?ma problem z innymi psami? to to szkolenie jest właśnie dla Was. Na szkolenie przyjmuje psy już od 4 miesiąca życia, nie stosuję kolczatek, za to dużo smakołyków i wspólnej zabawy z przewodnikiem. Moim celem jest idealne porozumienie człowieka z psem, żeby uzyskać ten efekt podchodzę indywidualnie do każdej pary. Więcej informacji o mnie: APORT-Szkolenie psów www.aport.ct8.pl Polub nas na Facebooku: www.facebook.com/pages/Aport-profesjonalne-szkolenie-ps%C3%B3w-w-Lesznie-i-we-Wroc%C5%82awiu/672293219525570 Letni trening posłuszeństwa: www.youtube.com/watch?v=TbBbhC3D56o UWAGA NOWOŚĆ: szkolenie stacjonarne, zostaw psa u mnie i odbierz wyszkolonego. Idealna opcja dla osób, które często wyjeżdżają lub dużo pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Tam mieszka Herringer. 19.06.06, 22:44 Należy uważać w ciemnych zaułkach (jasnych zresztą też). Najlepiej nosić męskie pasy cnoty :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Zakrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:07 Obecnie to przebywam w Kaliszu, ale mam mieszkanie we Wrocławiu na Krzykach, Os. Huby i chciałbym je zamienić... myślałem właśnie na jakieś mieszkanie na os. Sobieskiego albo ogólnie na Zakrzowie... a czy przypadkiem Zakrzów nie jest zagrożony w razie powodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Zakrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:43 chyba nie... bardziej kozanów... Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Zakrzów 20.06.06, 13:39 oj Kozanów to odpada... ps: a czy Zakrzów ma jakąs swoją strone www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zakrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:45 daj spokój z całą dzielnicą Psie Pole-uderz na południe,nie tylko ładnie,ale mieszkanie tam to super lokata kapitału.Krzyki od zawsze były najdroższą dzielnicą.Mieszkałam 20 lat na Psim Polu,teraz mieszkam na Krzykach-nie ma co porównywać! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 20.06.06, 23:01 Dzięki za stronke...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 20.06.06, 23:02 a jeszcze jedno pytanko.. nigdy nie byłem na WOJNOWIE.. tam nie ma bloków prawda??? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:30 są jest osiedle truskawkowe super dzielnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oggi Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.finemedia.pl 21.06.06, 10:40 Daleko, zadupie, autobusy wiecznie spóźnione, imprezy alkoholowe w 141 i w D w dni wolne, BIednronka jako główne i najlepiej zaopatrzone (sic!) centrum aprowizacyjne. CIsza i spokój - owszem, o ile nie jedzie pociąg i nie ma dużego ruchu na Warszawę. Tak... Poza tym jest przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslauerStadt Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.13, 22:44 Osiedle Sobieskiego na Zarzowie to zadupie cywilizacyjne , śmierdzi wiochom , jedna Biedaronka autobusem -połączenie masakryczne po 20 psy doopami tam szczekaja i ptaki zawracają Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1953 Re: Jakie są monusy Zakrzowa i osiedla Sobieskieg 15.12.13, 16:18 z.cba.pl/zakrzow_foto.htm Stefan J. Odpowiedz Link Zgłoś