Dodaj do ulubionych

Ich Troje- znowu!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 21:50
No bez przesady moim zdaniem powinno wygrać Varius Manx.Co to za kraj? Tylko
Ich Troje i SLD? ;-)
Obserwuj wątek
    • marucha1 Re: Ich Troje- znowu!!! 25.01.03, 21:53
      No nie przesadzaj!Mamy jeszcze Ojca dyrektora no i to radyjo.
      • Gość: almac Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.e-wroc.com 25.01.03, 22:07
        Idę kupić 2x0,7 i się spiję, innego wyjścia nie ma w tym kraju
        • Gość: Rafis Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 22:21
          Gość portalu: almac napisał(a):

> Idę kupić 2x0,7 i się spiję, innego wyjścia nie ma w tym kraju

Nie przesadzasz troszke...?
          0,7 wystarczy:)
          • marucha1 Re: Ich Troje- znowu!!! 25.01.03, 22:24
            No nie wiem.To jednak porzadny szok.
            • Gość: Załamany Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 22:29
              No, cóż.. Jakie społeczeństwo taki zespół i taki gust. Zagłosowali ci, którzy
              kupili w supermarketach milion ich płyt....
              Tego smutku bez wódki nie rozbieriosz...
              :)))
              ps. Ja głosuję na Wilki i Blue Cafe
              • arvena Re: Ich Troje- znowu!!! 25.01.03, 22:31
                też liczyłam na Wilki albo Blue Cafe:(
                a tak jakiś hymn nam zaśpiewają:(((
                • Gość: Załamany Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 22:33
                  Nie chcę być złym prorokiem, ale taka podlizuchowata wobec Europy piosnka :)))
                  najprawdopodobniej zwycięży tę gównianą Eurowizję i dopiero będzie jazda!!!!
                  Wtedy Ich Troje wróci w glorii chwały, a my - społeczeństwo - będziemy całować
                  ich po piętach, że tę durną imprezę wygrali.
                  I znów będzie ich na wierzchu...
                  Czas umierać...
                  Albo pić na umór...
                  • marucha1 Re: Ich Troje- znowu!!! 25.01.03, 22:36
                    Polej,moze ten robal nie umie plywac.
    • Gość: Radek Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 22:35
      Ale chała- małpa wygrała.Liczyłem na wszystkich tylko nie na nich.Nic dziwnego
      tak spieprzą jak Górniak hymn.
      • Gość: zynka Re: Ich Troje- znowu!!! IP: proxy / *.jtt.wroc.pl 26.01.03, 00:44
        Nie ogladam na codzien TV, ale majaczy mi cos o Interwizji.
        Z waszych postow wnioskuje, ze w naszej Tv wygralo "ich 3". Powiedzcie
        dokladnie, ale mam nadzieje ze sie myle???????????????????
        buzka
        • Gość: Lew Rywin Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 00:49
          Gość portalu: zynka napisał(a):

> Nie ogladam na codzien TV, ale majaczy mi cos o Interwizji.
          > Z waszych postow wnioskuje, ze w naszej Tv wygralo "ich 3". Powiedzcie
          > dokladnie, ale mam nadzieje ze sie myle???????????????????
          > buzka

Niestety sie nie mylisz :(
          Przerżniemy tę Eurowizję jak nigdy :(
          Swoją drogą nie wiedziałem, że w Polsce B mają komórki bo chyba mieszkańcy tej
          gorszej polski głosowali na ich 3
          • Gość: zynka Re: Ich Troje- znowu!!! IP: proxy / *.jtt.wroc.pl 26.01.03, 00:58
            Lwie drogi,
            a coz spiewal naz nadobny zespol. Radia slucham roznorakiego na codzien wiec na
            pewno bede znac piosenke. Niestety populistyczne gusta na ogol zwyciezaja wiec
            pewnie nasz zespol ma szanse. Patriotyzm czy prawdziwa sztuka? Życie to kwestia
            wyborow. A Ty jak wyrokujesz?
            Buzka duza
            • Gość: Lew Rywin Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 01:01
              Gość portalu: zynka napisał(a):

> Lwie drogi,
              > a coz spiewal naz nadobny zespol. Radia slucham roznorakiego na codzien wiec
              na
              >
              > pewno bede znac piosenke. Niestety populistyczne gusta na ogol zwyciezaja
              wiec
              > pewnie nasz zespol ma szanse. Patriotyzm czy prawdziwa sztuka? Życie to
              kwestia
              >
              > wyborow. A Ty jak wyrokujesz?
              > Buzka duza

Również odemnie Buźka wielka!!!!!!

Ja myslę, że prócz Niemców i Polaków nikt na Ich Troje nie zagłosuje !!!!!!
              • Gość: zynka Re: Ich Troje- znowu!!! IP: proxy / *.jtt.wroc.pl 26.01.03, 01:16
                Gość portalu: Lew Rywin napisał(a):

> Gość portalu: zynka napisał(a):
                >
                > > Lwie drogi,
                > > a coz spiewal naz nadobny zespol.
                Lwie drogi
                no to co spiwali nasi,
                wiem, ze potrafia nawet spiewac poetow wielkich? Odopwiedz, please.
                zynka
                • diabelek2 Re: Ich Troje- znowu!!! 26.01.03, 02:28
                  a ja Wam coś powiem!!
                  wydaje mi sie że właśnie Ich Troje nadaje sie do tego typu konkursu, w końcu
                  Eurowizja to nie jest jakiś tam abitmny festiwal, spójrzcie na wykonawców z
                  innych państw i ich piosenki. Też bylam za pisenką Blue Cafe ale oni zostali by
                  nie zauważenie na tym "przeglądzie" . a Tak wpadnie Ich troje , będzie
                  kolorowo, dracznie i może tm razem wygramy. co roku posyłaliśmy jakieś
                  ambitne , liryczne teksty i nic, może jednak Ich Troje to sposób na eurowizję??
                  bardzo serdecznie pozdrawiam
                  • kamillas Re: Ich Troje- znowu!!! 26.01.03, 03:08
                    A czy " polskim wroclawiu niemiecki zegar to wlasnie Twoja ojczyzna?"
                  • mastat Re: Ich Troje- znowu!!! 26.01.03, 10:23
                    diabelek2 napisała:

> Eurowizja to nie jest jakiś tam abitmny festiwal, spójrzcie na wykonawców z innych państw i ich piosenki.

O właśnie...Przecież Eurowizja to ubaw po pachy - zawsze dostaję padaczki ze śmiechu jak to oglądam:P
                  • geos Re: Ich Troje- znowu!!! 27.01.03, 10:07
                    diabelek2 napisała:

> a ja Wam coś powiem!!
                    > wydaje mi sie że właśnie Ich Troje nadaje sie do tego typu konkursu, w końcu
                    > Eurowizja to nie jest jakiś tam abitmny festiwal, spójrzcie na wykonawców z
                    > innych państw i ich piosenki. Też bylam za pisenką Blue Cafe ale oni zostali
                    by
                    >
                    > nie zauważenie na tym "przeglądzie" . a Tak wpadnie Ich troje , będzie
                    > kolorowo, dracznie i może tm razem wygramy. co roku posyłaliśmy jakieś
                    > ambitne , liryczne teksty i nic, może jednak Ich Troje to sposób na
                    eurowizję??
                    > bardzo serdecznie pozdrawiam

Hej Diabełku!
                    Własnie ja tez mam taki pogląd na tą sprawę.
                    Ambitnymi piosenkami do tej pory mało zdziałaliśmy. Jak usłyszałam piosenkę
                    ich3 to od razu stwierdziłam, ze pewnie pojada i moze coś zdziałaja.
                    Preferuję inna muzyke ale to co spiewają to i wpadnie wielu osobom w ucho i o
                    pokoju na świecie - politycznie poprawne, jednoczymy się w końcu z europą.
                    Ta piosenka jest zrobiona pod publiczkę i o to chyba chodzi w tym konkursie.
                    Niech jadą a jak nic nie zdziałają to przynajmniej będdzie wiadomo, ze nie
                    powinni startowac w takich imprezach no i ze większość społeczeństwa ......
                    lepiej nie konczyc bo jak cos zdziałają to się okaże, ze niewielbiciele ich3
                    sie nie znaja ;-))))
    • Gość: giga Re: Ich Troje- znowu!!! IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 26.01.03, 10:10
      nie moge uwierzyc ! nikt z moich znajomych na nich na pewno nie głosował . czy
      ja znam aż tak mało ludzi? a może kłamią że lubią wilki a potajemnie popieraja
      taką żenade
      • Gość: Rafis Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 11:13
        Gość portalu: giga napisał(a):

> nie moge uwierzyc ! nikt z moich znajomych na nich na pewno nie głosował .
        czy
        > ja znam aż tak mało ludzi? a może kłamią że lubią wilki a potajemnie
        popieraja
        > taką żenade

No wiesz z Ich Troje jest jak z SLD nikt na nich "nie głosuje" a zawsze
        wygrywają :)
        • Gość: Janek Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 11:34
          Rafisku. Przetarłem oczy ze zdumienia. SLD wygrało we Wrocławiu? A tak serio to
          Ich 3 bardzo ładnie na platformie wyglądają! :)
          • Gość: Rafis Re: Ich Troje- znowu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 14:20
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Rafisku. Przetarłem oczy ze zdumienia. SLD wygrało we Wrocławiu?
            No wiesz gdyby tylko Wrocław głosował na piosenki ;)

A tak serio to
            >
            > Ich 3 bardzo ładnie na platformie wyglądają! :)

nie Łódzcie się :)

• Gość: kielczanin Ich Troje i Rafis - znowu!!! IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 18:42
      no nie! po za SLD, Ich Troje i Rafisemnic innego nie ma w tym kraju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka