netus81 25.06.06, 19:36 gdzie w okilicy można pojechać nad wodę, w miarę czytą-gdziesię można kąpać? dadam,że mam samochód więc dojazd to nie problem ,baseny mnie nie interesują! pomoże ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajjk Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka IP: *.media4.pl 26.06.06, 09:11 Polecam Sulistrowiczki k. Sobótki... czysta woda, legalne kąpielisko, parking, gastronomia, etc. nic dodać nic ująć.... :) Życzę miłego wypoczynku ajjk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:02 suistrowiczki - czysta woda? hmmm...... moze jakies inne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka 26.06.06, 13:56 piaskownia w chrzastawie. droga na jelcz. Odpowiedz Link Zgłoś
hagah Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka 26.06.06, 14:15 jezioro nyskie lub otmuchowskie - szybki dojazd autostrada do nysy to maksymalnie 1,5 h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Sobótki Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:50 Nigdy w życiu do Sulistrowiczek !!! Zdrowie wam nie miłe?? Odpowiedz Link Zgłoś
defenestrator Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka 01.07.06, 22:05 hmmmmm...czemu nie polecacie Sulistrowiczek??:> Jeździłem tam dość często i chwalę sobie tamte wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka 01.07.06, 21:14 może Sułów? to ok. 50 km od Wrocka w stronę Milicza. Odpowiedz Link Zgłoś
mf22 Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka 02.07.06, 11:25 Pare razy byłem w Maniowie lub po drugiej stronie w Proszkowicach. Jest to ok 6km od Mietkowa. Woda ciepła i w miare czysta, można popływać na motorówkach czy windsurfingu. Odpowiedz Link Zgłoś
plyn.ludwik Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka 02.07.06, 12:17 Osola , Bagno ...za Obornikami Slaskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Wały k Brzegu Dolnego 02.07.06, 12:22 właściwie przed Brzegiem Dolnym. Kąpielisko (była piaskownia) z opieką ratownika, jakieś jadło, pole namiotowe, domki campingowe, we wsi spożywczak, do zwiedzania elektrownia wodna, śluza i lasy. Od wrocławia jakieś 20 km (w Pęgowie odbijamy na Brzeg Dolny). Cicho i spokojnie. Można popływać kajakiem lub żaglówką po Odrze. a tu widok z lotu ptaka: wroclaw.hydral.com.pl/68686,foto.html?PHPSESSID=c15d70c449f0c509b071aa16d39db96a www.brzegdolny.pl/2005/gfx/foto/waly_lot_1_m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzypce Floryda! IP: *.lauderhill-fl.gov 03.07.06, 17:38 Nie tak znowu daleko od Wroclawia. Zaledwie 21 godzin lotem do Fort Lauderdale. Jedne z najpiekniejszych plaz na polkuli polnocnej. A na plazach... och! Nie jest tez az tak drogo. Restauracje w zaleznosci od upodobania. Atlantyk (na dzien dzisiejszy, woda 26 C, temp powietrza 28 C, swieci slonce) Zeby sie spiec na raka potrzeba nie wiele ponad godzine. Zeby sie opalic na czekolade 4 - 5 dni. Frajda ogromna. Wszystko dostepne. Zaledwie 200 m od plazy na glebokosci ok. 10 m rozciga sie piekna rafa koralowa. Widok wspanialy! Dla tych co nie preferuja glebin oceanicznych jest wiele innych atrakcji tzw na wodzie i w powietrzu. Piwa (zimnego) nie brakuje. Pieknych kobiet i przystojnych facetow rowniez. A tym, co to po trzech dniach odwidzi sie ocean moga odwiedzic Evergaldes (ok. 20 min jazdy samochodem) i poogladac aligatory. Wieczorem nie barkuje atrakcji przy muzyce z widokiem na ocean. Floryda! Zapewniam, ze woda jest krystalicznie czysta! Nie wspomialem, ze to tropik z cala ta roslinnoscia, ktora mozna ogladac w ogrodzie botanicznym we Wroclawiu z napisem "Nie dotykac eksponatow".Tutaj mozecie dotkanc i nikt wam krzywdy nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EO 13303 Re: Floryda! IP: *.chello.pl 26.11.06, 16:44 Wy to nazywacie piwo? Ja to nazywam - szczyny! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
breslauer81 Re: wyjazd nad wodę -okolice wrocka 26.11.06, 18:39 Barbara po co odgrzewasz stare wątki? Odpowiedz Link Zgłoś