Dodaj do ulubionych

USG piersi- Wrocław

28.06.06, 15:52
Gdzie we Wrocławiu zrobie usg piersi, na nfz lub nie? Chodzi mi o to by to
bylo rzetelne badania. No i jakie sa ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: USG piersi- Wrocław IP: *.kom / *.os1.kn.pl 28.06.06, 15:56
      Hirszfelda, dokładnie - na kasę chorych.
      • oren Re: USG piersi- Wrocław 28.06.06, 16:02
        a jak dlugo sie tam czeka?
        trzeba miec skierowanie?
        u kogo najlepiej?
      • Gość: m Re: USG piersi- Wrocław IP: *.kom / *.os1.kn.pl 28.06.06, 18:41
        Czasami można być przyjętą w ten sam dzień, w razie nieszczęśćia bardzo szybka
        reakcja specjalistów - onkologów.
        • Gość: johanka Chyba w Twoich snach IP: 88.156.85.* 29.06.06, 19:29
          na Hirszfelda czeka się na USG miesiącami, a o jakości obsługi i powszechnym
          bajzlu na każdym kroku po prostu szkoda gadać. Zarejestruj się w ramach NFZ do
          onkologa w EuroMediCare przy Pilczyckiej, dr Pietrzyk. Jeśli uzna za potrzebne -
          zrobi Ci USG na miejscu po tygodniu i bezpłatnie, tam też można zrobić
          ewentualne usunięcie guza itp.
    • Gość: agnieszka Re: USG piersi- Wrocław IP: *.54.18.196.telsat.wroc.pl 28.06.06, 16:48
      W Centrum medycznym LIM na szewskiej (w budynku Szewska Centrum)sporo znajomych
      robiło usg piersi. Teraz podobno jest tam jakaś promocja, ale nie wiem
      dokładnie ile, bo mi fundowała to firma. Lim cieszy się dobrą opinią, mojej
      mamie wyszły jakieś nieścisłości i jej pani doktor skierowała ją właśnie do
      limu.
    • Gość: Kasia Re: USG piersi- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:40
      Na NFZ jest chyba tylko na Hirszfelda, ale tam się bardzo długo czeka. Ja
      czekałam ok pół roku, a pani zapisała mnie na podstawie wcześniejszych badań
      (przyszłam z usg), gdzie wykryto małego guzka.Samego skierowania jednak nie
      miałam, tylko to wcześniejsze usg.
      • Gość: domin Re: USG piersi- Wrocław IP: *.magma-net.pl 29.06.06, 10:41
        idziesz do punktu samobadania piersi w kazdej przychodni powinien byc taki
        punkt, pani robi wywiad i daje książeczkę samobadania. Z tą książeczką kieruje
        cię na usg na Grabiszyńską. Tam się czeka okolo miesiąca, płaci się 5 albo 15 zł
        (nie pamiętam dokładnie) resztę refunduje kasa chorych.
    • Gość: yellow10 Re: USG piersi- Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.06, 22:04
      Ja robiłam w przychodni na ul. Ulanowskiego . Ginekolog dał mi skierowanie i
      miałam zrobione na nfz. Bez skierowania cena ok. 25-35 zł . Na badanie czekałam
      tydzień. Wydaje ni się ,że w większości NZOZ'ów można zrobić sobie takie badanie
      bez długiego oczekiwnia i na nfz. Odpłatnie napewno w MEDIX'ie przy ul.
      Grabiszyńskiej , ale ceny nie znam
    • padma Re: USG piersi- Wrocław 20.07.06, 14:56
      Na NFZ w przychodni na pl. Św. Macieja. Polecam bardzo dra Sozańskiego.
    • Gość: RenataKarolak Re: USG piersi- Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.14, 12:41
      Duuużo się naszukałam i naczytałam o obecnie dobrych radiologach we wrocławiu. Póki co dr Joanna Słonina ma bardzo dobre opinie i chyba jest jednym z najlepszych ekspertów od badań usg piersi. Czy któraś z Was może się już u niej badała?
      Mam tylko sprzeczne info co do tego gdzie przyjmuje obecnie.
    • Gość: zanetkaW Re: USG piersi- Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.14, 12:01
      A orientujecie się ile kosztuje takie usg piersi?
      • Gość: chedarka Re: USG piersi- Wrocław IP: 78.10.92.* 31.07.14, 12:20
        Tam gdzie chodzę do ginekologa to 100 zł kosztuje usg piersi. Zresztą tutaj masz cały cennik. I też popieram że powinno się takie usg wykonywać profilaktycznie!
        • krakuska22 Re: USG piersi- Wrocław 30.09.14, 08:36
          W najlepszym gabinecie w Krakowie usg piersi kosztuje 150zł. Warto! Mają najlepszych fachowców, nowoczesny aparat USG i przy badaniu piersi lekarz zawsze sprawdza tarczycę. Polecam Centrum Medyczne DBAJ O PIERSI.
    • Gość: ola Re: USG piersi- Wrocław IP: *.play-internet.pl 24.07.14, 16:30
      Ceny są różne, pytaj w miarę możliwości o nowy sprzęt, to ważne.
      • Gość: anuska Re: USG piersi- Wrocław IP: *.static.korbank.pl 28.07.14, 12:12
        Ja robilam w pracowni elastograf.pl. Maja nowy podobno świetny aparat, bada młody lekarz, bardzo sympatyczny. Bo badaniu obrazki z badania wyslal na maila zebym w razie czego mogla pokazac ginekologowi. ogólnie bardzo milo koszt 100zl.elastograf.pl
        • kasia_horna Re: USG piersi- Wrocław 09.05.18, 15:09
          Polecam wybrać się na usg piersi do kliniki Proclinic przy ulicy Widok proclinic.pl/oferta/usg-piersi/ Jestem zadowolona z wizyty dokładne badane i opis.
    • Gość: pawel0 Re: USG piersi- Wrocław IP: *.189.45.41.atman.pl 24.07.17, 12:57
      usgwroclaw.com.pl doświadczeni radiolodzy wykonują badania USG piersi, USG brzucha, USG, jamy brzusznej, USG tarczycy, USG jąder, USG dróg moczowych, USG węzłów chłonnych, USG płuc
      • renast Re: USG piersi- Wrocław 12.01.18, 11:53
        Polecam wykonać USG Piersi w Proclinic we Wrocławiu. Bylam bardzo zadowolona z całej wizyty i ludzkiego podejścia do pacjenta. Usg wykonywałam prywatnie ale było warto proclinic.pl/oferta/usg-piersi/
    • wlazkotnaplot Re: USG piersi- Wrocław 17.05.18, 20:19
      Onkomed. W razie potrzeby biopsja na drugi dzień.
    • alekssa1972 Re: USG piersi- Wrocław 25.09.18, 16:09
      Na październik się umów na USG piersi we Wrocławiu, medistore Cię zapisze na wizytę. Prywatnie to jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka