stary_ramol 30.06.06, 13:14 Chce podyskutować na forum wrocławskim o czymś tam.......... a wyskakuje mi na forum np. wiadomości da sie zeby to było na forum wrocławskim ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary_ramol Re: jak zrobić ?? ;) 30.06.06, 13:27 zapomniałem dodac ze chodzi mi o artykół :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: jak zrobić ?? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:33 a co to jest "artykół"? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ramol Re: jak zrobić ?? ;) 30.06.06, 13:51 No cóż starość nie radość, "przejęzyczyć sie chyba można ?? czy nie ?? Ty widać mało inteligentny jesteś skoro sie nie domysliłeś! A gdybyś faktycznie nie wiedział polecam lekture pl.wikipedia.org/wiki/Artykuł chodzi a artykuł prasowy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: jak zrobić ?? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:29 inteligent się odezwał. nie dość, że byka walnął to jeszcze pyszczy. szkoda, że z Twoich wypowiedzi nic nie wynika jasno, tylko - właśnie - trzeba się domyślać. faktycznie: starość nie radość. boże, o ile istniejesz, uchowaj przed takim zdziadzieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Zacząć temat samemu z linkiem do artykułu IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 30.06.06, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś