Dodaj do ulubionych

Logujcie sie.

27.10.01, 21:12
Janek, to do Ciebie. Loguj sie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 22:27
      Tak jest Jaśnie Panie Hrabio. Robi się. Sługa uniżony Jaśniepana.
      • Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. IP: *.eu.org 27.10.01, 22:29
        Przywioze Ci pozdrowienia z Kalkuty i Madras. Docen to.
        • pszczolowski Re: Logujcie sie. 27.10.01, 22:36
          Jjanku nie daj sie nabrac, mnie hrabia obiecywal zabawe w dierewni ...
          bzzz
        • Gość: Janek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 22:37
          Tak jet Jaśniepanie ale mam mały problem. Muszę chyba nicka zmienić.
    • Gość: bromden Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 22:43
      Logowanie sie jest dobre dla maminsynkow!
      • lalaccek Re: Logujcie sie. 27.10.01, 22:44
        I dla podlizywaczy.
        • Gość: tyrys Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 23:08
          czy logowanie sie majakis wyzszy cel???
          czyzby ktorys JWP tracil kontole nad nickami?
          • Gość: Maciek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:13
            Logują się tylko pajace i admini Gazety tacy jak: Roberto, Hrabia, Janek czy
            Jajacek.
            • Gość: Janek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.01, 00:04
              Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Logują się tylko pajace i admini Gazety tacy jak: Roberto, Hrabia, Janek czy
              > Jajacek.
              O co Ciebie idzie dziecino. Z TZRiJM się wyrwałeś?
    • lalaccek Re: Logujcie sie. 28.10.01, 00:17
      Szkoda sliny.
      • Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. IP: *.eu.org 28.10.01, 17:33
        Dzejdzeku ! Czy Maciek to to dziecie, ktore mialo problemy z osobowoscia ?
        • Gość: gonzo Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:36
          Uwaga jakiś cwelek zalogował się jako roberto65 z mała kropką na końcu i
          próbuje się podszywać pod prawdziwego roberto. Jebcie jego i jego wpisy, chuj
          myśli, że wszyscy jesteśmy debilami i niezauważymy tej jego kropencji.
          • roberto65. Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! 28.10.01, 17:39
            Gonzo! Jesteś wspaniałym przedstawicielem tego intelektualnego Forum. BRAWO!
            • Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.eu.org 28.10.01, 17:41
              Czy ksywa gonzo pochodzi od hiszpanskiej muchy dewiantki ?
              • Gość: gonzo Re: HRABIA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:48
                czy ty hrabio nie kapnąłeś się jeszcze, że roberto65 i roberto65. to dwie różne
                osoby. Jakiś cwel podszywa się dziś pod roberto, zalogował się jako roberto65 z
                kropką na końcu. Weż wrzuć sobie przeszukiwanie forum według autora i wrzuć:
                roberto65. (nie zapomnij o wpisaniu kropki na końcu). Zobaczysz wtedy ile
                wpisów do tej pory i kiedy zrobił ten oszust. Sorewicz za bluzgi, ale ten
                jebany chuj podszywajacy się pod roberto po prostu mnie dziś nieżle wkórwił!
            • Gość: gonzo Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:44
              No i teraz kurwa już wiemy na 100% że nie jesteś prawdziwym roberto, a jesteś
              tylko zwykłym fiutem pod niego się podszywajacym. Huj ci w dupę! Mozesz się
              jeszcze zalogować jako roberto65 z małą kropencją z przodu i tak ci to chuja
              da. Ludzie na tym forum są 1000 razy inteligentniejsi i sprytniejsi niż ty
              bargusie i odrożniają prawdziwego roberto od ciebie podszywajacego się pod
              niego.
              • Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.eu.org 28.10.01, 17:52
                Gonzo ! Nie masz co sie wkurzac. Traktuj sprawe na luzie i na wesolo. Swiat
                Forum ma takie, a nie inne prawa. Podchodz do wpisow, jak ja to robie: troche
                zgrywy, troche cynizmu, troche kpiny. Byle nie obrazac. Trzymaj sie.
                • roberto65 Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! 28.10.01, 18:00
                  Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Gonzo ! Nie masz co sie wkurzac. Traktuj sprawe na luzie i na wesolo. Swiat
                  > Forum ma takie, a nie inne prawa. Podchodz do wpisow, jak ja to robie: troche
                  > zgrywy, troche cynizmu, troche kpiny. Byle nie obrazac. Trzymaj sie.

Zgrywy zgrywami ale podszywanie się pod inną osobę to zwykłe KUTASTWO. Chuj
                  próbuje udawać prawdziwego roberto. Każdy ma prawo zalogować się na to forum jak
                  mu tylko pasi (jeżeli tylko jest wolny nick), ale ten cwelek specjalnie zalogował
                  się jako roberto65 z malutką kropką na końcu i w swoich postach próbuje udawać
                  prawdziwego roberto. Huj mu w dupsko!

• roberto65. Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! 28.10.01, 18:05
                    roberto65 napisał:

> Zgrywy zgrywami ale podszywanie się pod inną osobę to zwykłe KUTASTWO. Chuj
                    > próbuje udawać prawdziwego roberto. Każdy ma prawo zalogować się na to forum ja
                    > k
                    > mu tylko pasi (jeżeli tylko jest wolny nick), ale ten cwelek specjalnie zalogow
                    > ał
                    > się jako roberto65 z malutką kropką na końcu i w swoich postach próbuje udawać
                    > prawdziwego roberto. Huj mu w dupsko!
                    >

Niebywałe! Wylazła prawdziwa natura naszego ulubieńca.
                    • Gość: gonzo Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:08
                      roberto65. napisał(a):

> roberto65 napisał:
                      >
                      > > Zgrywy zgrywami ale podszywanie się pod inną osobę to zwykłe KUTASTWO. Chu
                      > j
                      > > próbuje udawać prawdziwego roberto. Każdy ma prawo zalogować się na to for
                      > um ja
                      > > k
                      > > mu tylko pasi (jeżeli tylko jest wolny nick), ale ten cwelek specjalnie za
                      > logow
                      > > ał
                      > > się jako roberto65 z malutką kropką na końcu i w swoich postach próbuje ud
                      > awać
                      > > prawdziwego roberto. Huj mu w dupsko!
                      > >
                      >
                      > Niebywałe! Wylazła prawdziwa natura naszego ulubieńca.

cwelu jak to zrobiłeś? Co kurwa udało ci się złamać hasło?

• roberto65. Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! 28.10.01, 18:12
                      Swoją drogą przedziwna jest zbieżność stylów obu Panów: Roberto65 (bez kropki)
                      i Gonzo. A może pomyłkowo zalogowałeś się pod swoim nickiem, Robusiu-Gonzo? No,
                      no!
                      • Gość: gonzo Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:14
                        Ładnie hakerze ładnie, jakie było to hasło dostępu do konta roberto65?
          • .roberto65 GONZO TY OBSRAŃCU JEDEN !!!! 30.10.01, 16:57
            Gość portalu: gonzo napisał(a):

> Uwaga jakiś cwelek zalogował się jako roberto65 z mała kropką na końcu i
            > próbuje się podszywać pod prawdziwego roberto. Jebcie jego i jego wpisy, chuj
            > myśli, że wszyscy jesteśmy debilami i niezauważymy tej jego kropencji.

• roberto65 Re: Logujcie sie. 28.10.01, 18:17
      Widzisz Robusiu teraz jestem tobą.
      • roberto65 Re: Logujcie sie. 28.10.01, 18:20
        Widzisz Gonzo, teraz mogę być Robusiem. Ale miał proste hasło do swojego konta.
        • Gość: gonzo Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:27
          Ale z ciebie huj.
    • Gość: Janek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 21:01
      Jaśnie Panie Hrabio. Pisałem, że mam mały problem. Otóż koza też chce mieć
      login. Janek Koza, to radość dla głąbów. Koza Jan zbyt urzędowo. Jaśniepanie
      może Pan coś poradzi. 3 dzień myślę i nic nie wymyśliłem. Wędzonka na pewno
      zwróciłby uwagę, że do herbowych się podszywam z kozą w nicku występując. Inni
      też mnie o jakieś niecne kombinacje obwiniają. Zrozpaczony wierny Jan.
      • Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 16:24
        Gonzo ! To, co piszesz należy pisać przez c. Jest wtenczas dłuższy.

Janku, Janeczku ! Koza to nie problem. Zaloguj ją pod nickiem Kozi Ser.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka