hrabiaa 27.10.01, 21:12 Janek, to do Ciebie. Loguj sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 22:27 Tak jest Jaśnie Panie Hrabio. Robi się. Sługa uniżony Jaśniepana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. IP: *.eu.org 27.10.01, 22:29 Przywioze Ci pozdrowienia z Kalkuty i Madras. Docen to. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: Logujcie sie. 27.10.01, 22:36 Jjanku nie daj sie nabrac, mnie hrabia obiecywal zabawe w dierewni ... bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 22:37 Tak jet Jaśniepanie ale mam mały problem. Muszę chyba nicka zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 22:43 Logowanie sie jest dobre dla maminsynkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrys Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 23:08 czy logowanie sie majakis wyzszy cel??? czyzby ktorys JWP tracil kontole nad nickami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:13 Logują się tylko pajace i admini Gazety tacy jak: Roberto, Hrabia, Janek czy Jajacek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.01, 00:04 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Logują się tylko pajace i admini Gazety tacy jak: Roberto, Hrabia, Janek czy > Jajacek. O co Ciebie idzie dziecino. Z TZRiJM się wyrwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. IP: *.eu.org 28.10.01, 17:33 Dzejdzeku ! Czy Maciek to to dziecie, ktore mialo problemy z osobowoscia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:36 Uwaga jakiś cwelek zalogował się jako roberto65 z mała kropką na końcu i próbuje się podszywać pod prawdziwego roberto. Jebcie jego i jego wpisy, chuj myśli, że wszyscy jesteśmy debilami i niezauważymy tej jego kropencji. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65. Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! 28.10.01, 17:39 Gonzo! Jesteś wspaniałym przedstawicielem tego intelektualnego Forum. BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.eu.org 28.10.01, 17:41 Czy ksywa gonzo pochodzi od hiszpanskiej muchy dewiantki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: HRABIA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:48 czy ty hrabio nie kapnąłeś się jeszcze, że roberto65 i roberto65. to dwie różne osoby. Jakiś cwel podszywa się dziś pod roberto, zalogował się jako roberto65 z kropką na końcu. Weż wrzuć sobie przeszukiwanie forum według autora i wrzuć: roberto65. (nie zapomnij o wpisaniu kropki na końcu). Zobaczysz wtedy ile wpisów do tej pory i kiedy zrobił ten oszust. Sorewicz za bluzgi, ale ten jebany chuj podszywajacy się pod roberto po prostu mnie dziś nieżle wkórwił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 17:44 No i teraz kurwa już wiemy na 100% że nie jesteś prawdziwym roberto, a jesteś tylko zwykłym fiutem pod niego się podszywajacym. Huj ci w dupę! Mozesz się jeszcze zalogować jako roberto65 z małą kropencją z przodu i tak ci to chuja da. Ludzie na tym forum są 1000 razy inteligentniejsi i sprytniejsi niż ty bargusie i odrożniają prawdziwego roberto od ciebie podszywajacego się pod niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.eu.org 28.10.01, 17:52 Gonzo ! Nie masz co sie wkurzac. Traktuj sprawe na luzie i na wesolo. Swiat Forum ma takie, a nie inne prawa. Podchodz do wpisow, jak ja to robie: troche zgrywy, troche cynizmu, troche kpiny. Byle nie obrazac. Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! 28.10.01, 18:00 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Gonzo ! Nie masz co sie wkurzac. Traktuj sprawe na luzie i na wesolo. Swiat > Forum ma takie, a nie inne prawa. Podchodz do wpisow, jak ja to robie: troche > zgrywy, troche cynizmu, troche kpiny. Byle nie obrazac. Trzymaj sie. Zgrywy zgrywami ale podszywanie się pod inną osobę to zwykłe KUTASTWO. Chuj próbuje udawać prawdziwego roberto. Każdy ma prawo zalogować się na to forum jak mu tylko pasi (jeżeli tylko jest wolny nick), ale ten cwelek specjalnie zalogował się jako roberto65 z malutką kropką na końcu i w swoich postach próbuje udawać prawdziwego roberto. Huj mu w dupsko! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65. Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! 28.10.01, 18:05 roberto65 napisał: > Zgrywy zgrywami ale podszywanie się pod inną osobę to zwykłe KUTASTWO. Chuj > próbuje udawać prawdziwego roberto. Każdy ma prawo zalogować się na to forum ja > k > mu tylko pasi (jeżeli tylko jest wolny nick), ale ten cwelek specjalnie zalogow > ał > się jako roberto65 z malutką kropką na końcu i w swoich postach próbuje udawać > prawdziwego roberto. Huj mu w dupsko! > Niebywałe! Wylazła prawdziwa natura naszego ulubieńca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:08 roberto65. napisał(a): > roberto65 napisał: > > > Zgrywy zgrywami ale podszywanie się pod inną osobę to zwykłe KUTASTWO. Chu > j > > próbuje udawać prawdziwego roberto. Każdy ma prawo zalogować się na to for > um ja > > k > > mu tylko pasi (jeżeli tylko jest wolny nick), ale ten cwelek specjalnie za > logow > > ał > > się jako roberto65 z malutką kropką na końcu i w swoich postach próbuje ud > awać > > prawdziwego roberto. Huj mu w dupsko! > > > > Niebywałe! Wylazła prawdziwa natura naszego ulubieńca. cwelu jak to zrobiłeś? Co kurwa udało ci się złamać hasło? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65. Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! 28.10.01, 18:12 Swoją drogą przedziwna jest zbieżność stylów obu Panów: Roberto65 (bez kropki) i Gonzo. A może pomyłkowo zalogowałeś się pod swoim nickiem, Robusiu-Gonzo? No, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Logujcie sie. - UWAGA OSZUST SIĘ ZALOGOWAŁ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:14 Ładnie hakerze ładnie, jakie było to hasło dostępu do konta roberto65? Odpowiedz Link Zgłoś
.roberto65 GONZO TY OBSRAŃCU JEDEN !!!! 30.10.01, 16:57 Gość portalu: gonzo napisał(a): > Uwaga jakiś cwelek zalogował się jako roberto65 z mała kropką na końcu i > próbuje się podszywać pod prawdziwego roberto. Jebcie jego i jego wpisy, chuj > myśli, że wszyscy jesteśmy debilami i niezauważymy tej jego kropencji. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Logujcie sie. 28.10.01, 18:20 Widzisz Gonzo, teraz mogę być Robusiem. Ale miał proste hasło do swojego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:27 Ale z ciebie huj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Logujcie sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 21:01 Jaśnie Panie Hrabio. Pisałem, że mam mały problem. Otóż koza też chce mieć login. Janek Koza, to radość dla głąbów. Koza Jan zbyt urzędowo. Jaśniepanie może Pan coś poradzi. 3 dzień myślę i nic nie wymyśliłem. Wędzonka na pewno zwróciłby uwagę, że do herbowych się podszywam z kozą w nicku występując. Inni też mnie o jakieś niecne kombinacje obwiniają. Zrozpaczony wierny Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Logujcie sie. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 16:24 Gonzo ! To, co piszesz należy pisać przez c. Jest wtenczas dłuższy. Janku, Janeczku ! Koza to nie problem. Zaloguj ją pod nickiem Kozi Ser. Odpowiedz Link Zgłoś