Dodaj do ulubionych

Stomatolog dla dziecka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:28
Poszukuję dobrego stomatologa dla 5 - letniej córeczki, która bardzo boi się
dentysty.
Obserwuj wątek
    • kasiamw Re: Stomatolog dla dziecka 07.07.06, 16:51
      Alina Szewczyk
      przyjmuje na NFZ tel. 602 376794
      ma też stacjonarny w gabinecie ale ja nie zapisywałam
      polecam
    • asiaz28 Re: Stomatolog dla dziecka 09.07.06, 17:50
      jezeli jestes z Wrocławia polecam www.dentalproject.pl/ sa tam
      specjalisci przygotowywani pod wzgledem pacjenta, przychodza tam ludzie którzy
      panikuja na widok stomatologa, którzy przez dłuższy czas nie chodzili do
      dentysty z powodu jakiegos urazu, np. z dziecinstwa, atmosfera przesympatyczna,
      nikt nie wysmiewa, bardzo duzo dzieci tam przychodzi, czujesz poczucie
      bezpieczenstwa i nie chcesz zmieniac lekarza. Wiem to po sobie. Zmagałam sie ze
      strasznym strachem, wrecz paralizem do stomatologow, teraz chodze tam nawet z
      nudów, aby zobaczyc czy wszystko z moimi zebami w porzadku. Dzieki nim nie boje
      sie juz dentysty. Na pierwszym miejscu stawiaja pacjenta, rozmowe uspokojenie
      go, a potem jest leczenie. Podejscie psychologiczne:):). Polecam
      • Gość: ja Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.06, 23:02
        ojejku to tam jest jak w RAJU!!!pięknie
        A ja polecam Ci klinikę, do której nie musisz chodzić z nudów tylko po to, żeby
        wyleczyć dziecku zęby- stosują tam tzw. wizyty adaptacyjne, podczas których
        dziecko ogląda sobie gabinet, rozmawia z lekarzem i dopiero na kolejnej wizycie
        (gdy opanuje strach przed nieznanym)leczy mu się ząbki, naprawdę to świetnie
        działa-sama widziałam! Polecam www.dental-med.com.pl
        • Gość: ania tępić nachalna kryptoreklame IP: *.crowley.pl 18.07.06, 09:31
          wczoraj odwolalam umowiona wizyte w tej klinice wlasnie ze wzgledu na te
          nachalna kryptoreklame prowadzona spod tego samego IP przez pracownikow. zegnam!
          • Gość: adamo Re: tępić nachalna kryptoreklame IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.06, 12:15
            Która to klinika stosuje takie metody ?
            Może narzekają na brak klientów? Wiesz, tonący brzytwy się chwyta.
            • Gość: ania Re: tępić nachalna kryptoreklame IP: *.crowley.pl 18.07.06, 13:22
              dental-med wlasnie - na Kamienskiego - bylam u nich i bylam zadowolona, ale mnie
              zrazili ta nachalna reklama na forum.
              • Gość: adamo Re: tępić nachalna kryptoreklame IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.06, 14:14
                O Dental-Med słyszałem że mają dość niskie ceny, ale nie wiem jak to sie ma do
                jakośći,a skoro używają kryptoreklamy to chyba już nam o czymś mówi.
                Dzięki za trafne spostrzeżenie, będę omijał dental-med z daleka.
                3mka

• Gość: widomo kto Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.07.06, 22:17
          co kochani!!!??czyżbym was wkurzyła buahahahahahhah a te prywatne rozmówki to
          sobie prowadżcie ale nie na forum,tu ludzie nie chcą czytać waszych
          złośliwości,
          • Gość: ania Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.crowley.pl 24.07.06, 10:18
            nikogo nie wkurzasz, rynek jest bogaty w stomatologów i bez problemu za rogiem
            znajdzie sie nastepny.
            dentalmed odradzam.
            • Gość: ktoś z Dental Medu Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.07.06, 23:15
              oj...szkoda słów, ale cóż działania konkurencji można i w takich kategoriach
              prowadzić-to tylko o nich świadczy (w tym przypadku dental project) jak
              powiedziałam szkoda słów, więc żegnam.
              • koraliczek3 Re: Stomatolog dla dziecka 06.02.07, 02:18
                Weszłam wczoraj na forum poszukując opinii o lekarzu całkiem innej
                specjalizacji, ale to co tu zobaczyłam przeraziło mnie. Zalogowałam się 5
                lutego 2007 r. tylko po to aby odpowiedzieć na ten i jeszcze jeden post i
                więcej nie zamierzam podejmować dyskusji na ten temat. Pracuję w Dental Project
                od kilku lat i zaręczam, że ani ja, ani nikt z lekarzy nie wchodzi tu i nie
                robi sobie kryptoreklamy, a ludziom z Dental Medu radzę uprzejmnie, żeby nie
                psuli tego forum swoimi fałszywymi wpisami i pozwolili pacjentom, którzy
                naprawdę potrzebują pomocy czy rady dokonać wyboru na podstawie autentycznych
                wpisów.
                P.S. Widzę że już w każdej dziedzinie psujecie dobre obyczje
    • Gość: mast Re: Stomatolog dla dziecka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.06, 14:41
      witam

ja moge szczerze polecić ci moją Panią stomatolog : dr. Agnieszke Kobel z
      Medcomu. Ich klinika jest w Wojkowicach a namiary powinnaś znaleźć na
      www.medcom.pl

Ja oraz moja cała rodzina leczymy się u niej juz od dłuższego czasu. Jestem
      bardzo zadowolony. Jest świetną specjalistką a do tego ma niesamowite podejście
      do dzieci. Pozwala nawet być z dzieckiem podczas borowania, co jest bardzo
      istotne. Mój maluch ją ubóstwia a też bał się panicznie dentysty.

co do innych specjalistów to tu jest link do podobnego tematu :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=185&w=39929080&a=39929080
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka