k_a_j_o 02.02.03, 01:37 pozdrawiam arvenę, z którą jak sie przed chwilą okazało od roku mieszkamy w tym samym bloku :))) oj mały jest nasz wrocław kochany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabelek2 Re: sie zdziwiłem. 02.02.03, 17:50 no to pięknie,ja też pozdrawiam mocna Arvenę!! Arvena a tak na marginesie to jak sie czujesz??Wszystko w porządku. Buziaki-aga Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: sie zdziwiłem. 03.02.03, 12:38 przepraszam że dopiero teraz odpisuję ,ale jakoś kiepsko mi to forum łazi:( świat to jednak globalna wioska, a co dopiero nasz wrocław:) Kajo okazał się sąsiadem a pewnie z wieloma forumowiczami łącza nas wspólne szkoły,podwórka itp! Diabełek- czuję się świetnie tylko ta sesja...bleeeeh:( Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: sie zdziwiłem. 03.02.03, 13:56 A ja tam nie wiem kto gdzie mieszka ale pozdrawiam wszystkich:-)))) Zwłaszcza kajo i diablice:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: sie zdziwiłem. 03.02.03, 15:07 Arvena to cieszę się że dobrze się czujesz, tak masz racje sesja jest do d...!!!!no ale trzeba ją przeżyć i jak to mówią byle do wiosny:) szry wilku ja Ciebie też bardzo mocno pozdrawiam. a wogóle to wszystkich pozdrawiam,a co mi tam, w końcu dzisiaj poniedziałek,ciężki dzień i miłym warto być:))) aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: sie zdziwiłem. IP: 80.48.114.* 03.02.03, 15:22 To ja też pozdrawiam. A poniedziałek nie jest taki zły. Diabełku, coś Cię nie widuję w tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: sie zdziwiłem. 03.02.03, 18:55 "Diabełku, coś Cię nie widuję w tramwaju."" Kochana bea!! bom teraz siedzę w domu i wpajam w siebie duże ilości wiedzy i stąd moja nieobecność w środkach komunikacji miejskiej:) a Ty czytałam w innym poście,jesteś po egzaminie i dzisij sie relaksujesz,więc miłego odpoczynku,obyś nabrała chęci do dalszej nauki. buziaki aga Odpowiedz Link Zgłoś
geos Re: sie zdziwiłem. 04.02.03, 08:18 diabelek2 napisała: > "Diabełku, coś Cię nie widuję w tramwaju."" > > Kochana bea!! bom teraz siedzę w domu i wpajam w siebie duże ilości wiedzy i > stąd moja nieobecność w środkach komunikacji miejskiej:) > a Ty czytałam w innym poście,jesteś po egzaminie i dzisij sie relaksujesz,więc > miłego odpoczynku,obyś nabrała chęci do dalszej nauki. > buziaki > aga Ja cały czas trzymam za was kciuki i szczerzy przyznam, ze troche mi żal że juz nie musze sie uczyc do sesji. Tak mi jest żal że sama z własnej checi zaxczynam sie douczac. Nie ma to jak uczelnia ;-))))) Zdawajcie te egzaminy, żeby było potem co świetowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: sie zdziwiłem. IP: *.wroc.gazeta.pl 04.02.03, 10:58 Ciesze sie, ze znow Was tu wszystich ”widze”!!! :-) pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: sie zdziwiłem. 04.02.03, 11:26 A co mi tam!!;-)))) Pozdrawiam jeszcze szczególnie miło Geos, rk, acho, mastata:-))))) Znów w dużej mierze razem, co?;-))) Nie szykuje sie jakaś imprezka? Może chociaż spotkanie tam w dole, gdzie ostatnio?;-))))) No diabełku jak tam? Odpowiedz Link Zgłoś
geos Re: sie zdziwiłem. 04.02.03, 13:41 szarywilk napisał: > A co mi tam!!;-)))) > Pozdrawiam jeszcze szczególnie miło Geos, rk, acho, mastata:-))))) > Znów w dużej mierze razem, co?;-))) > Nie szykuje sie jakaś imprezka? Z tego co wiem to się szykuje :-))) Tylko czekamy n akoniec sesji coby studenci mogli spokojnie pozaliczać ;-))) Może chociaż spotkanie tam w dole, gdzie > ostatnio?;-))))) No diabełku jak tam? Kajo cos wspominał o lokalu, teraz go nie ma ale jak wóci to pewnie da znac ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: sie zdziwiłem. 04.02.03, 19:03 ja dziś jestem po egzaminie i zakuwam do kolejnego:))) generalnie nie jest źle- życze powodzenia wszystkim zdającym:))) do zobaczyska wkrótce:))) M(do kwadratu:))) Odpowiedz Link Zgłoś