Dodaj do ulubionych

ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/

29.10.01, 19:15
Wróciłem dziś do Wrocławia, wszedłem na Forum i... chyba wiadomo. Tego co się
wczoraj wydarzyło na tym forum i tego co zrobił ten idiota nie da się tak na
gorąco skomentować, pozwólcie więc, ze na temat głupka który zrobił wczoraj
taki ferment na naszym Forum i przy okzazji niężle sie bawił moim kosztem oraz
przeglądał moją pocztę i używął mojego nicka wypowiem się za godzinę, dwie.

W każdum bądż razie zostałem zmuszony do zmiany nicka, bo do starego roberto65
już nie mogą się zalogować, ten idiota zmienił po prostu hasło logowania się do
tego nicku...

Od tej chwili jestem #roberto65, i jestem niemal przekonany, ze ten debil
będzie znów próbował wpisyawać się tu np jako #roberto65. /z kropką na końcu/...

...do czego to doszło, ze zamiast spokojnie czytać sobie posty na forum, teraz
trzeba będzie jeszcze zwracać uwagę, czy przy danym nicku nie ma na końcu
jakiejś małej kropki...PARANOJA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam 98% normalnych Forumowicżów i pamiętajcie, nie dajmy się
ogarniającenu nasze forum chamstwu i prostactwu. Wyrzuciliśmy już zTego Forum
jednego chama, zrobimy to i z innym...

Pozdrowionka !!!
Obserwuj wątek
    • #roberto65 Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 29.10.01, 19:17
      ...przy okazji ostrzeżenie dla wszystkich osób, które wysłały do mnie w
      ostatnim czasie maile na pocztę Gazety. Podejrzewam, ze tenn bezmózgowiec
      będzie próbował jeszcze wysłać maile spod mojego starego nicku do Was z jakimiś
      obrażliwymi tekstami. Zignorujcie te maile kompletnie...
      • #roberto65 Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 29.10.01, 19:19
        ...jedno mogę Wam wszystkim obiecać, teraz, tak cąłkowicie na gorąco, osoba,
        która wczoraj zrobiła ten "burdel" na Forum poniesie konsekwencje swojego
        wybryku. I nie jest to żadme grozenie, straszenie, tylko przestroga dla tego
        bezmózgowca !!!
        • Gość: Janek Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 19:21
          Roberto. Nie przejmuj się. Zostaw głąba mojej kozie. Pozdrawiam.
          • Gość: hen Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ IP: 156.17.85.* 29.10.01, 19:28
            Jestem z Tobą. Ignorować ich trzeba i nie przejmować się. Pozdro.
            • Gość: Jajaccek Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 29.10.01, 19:33
              SPOKO!:))
              • ##wera## Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 29.10.01, 19:37
                Uszka do góry !

pozdrowienia :)
            • #roberto65 Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 29.10.01, 19:38
              Witam Was Moi Drodzy (mam nadzieję, ze za tych Moich Drogich się nie
              obrazicie)...

Cóż, po "zlikwidowaniu" i wyrzuceniu z tego Forum głupola o nicku Andzia, byłem
              przekonany, ze już nikt i nigdy nie będzie tu robił takiego fermentu i
              śmietniska... Niestety byłem zbytnim optymistą...

Nie jestem i nigdy nie byłem cżłowiekiem mściwym, ale w przypadku tego
              osobnika, który tak tu wczoraj harcował na tym forum jak "pijany zając" trzeba
              będzie chyba podjąć jakieś kroki. "Nie leczona choroba, robi spustoszenie w
              organiżmie"... i to odnosi się do tego przygłupa... Można go ignorować (i
              owszem, ale i tak zawsze ktoś nie powstrzyma się i będzie z tym przygłupem
              polemizował...po prostu nieraz aż palce świeżbią, aby takiemu głupolowi coś
              odpisać)...

...jednak wg mnie IGNOROWANIE WPISÓW takich kretynów nie zawsze i nie w każdym
              przypadku przyniesie oczekiwany skutek. Wiecie Moi Drodzy, bo jesteście na tym
              forum przecież od dawna, że tacy osobnicy, jezeli nikt znimi nie polemizuje z
              forumowiczów, potrafią się świetnie "bawić", wpisujac się pod 20-30 nickami i
              udajac, zę jest wielu im podobnych i że ich temat jest super interesujący...

...dlatego trzeba będzie chyba zacząć działać... Co o tym myślicie? Może jakieś
              propozycje ?

Pozdrowionka !
              • ##wera## Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 29.10.01, 19:41
                ja mam tylko jedno pytanie : co na to wszystko Admin. Gazety ?
              • Gość: Pafik Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ IP: *.kom-net.pl 29.10.01, 19:43
                Roberto, pisz chocby i zza krzaka (Wera pisze az zza czterech i nie narzeka) ;)

Pozdrawiam!
                • #roberto65 Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 29.10.01, 19:45
                  Witaj Pafik !
                  Nie dałem się Andzi wyzywajacej mnie tu od najgorszych, nie dam się też
                  bezmózgowcowi, który całe dnie poświęca na podszywanie się pod forumowicżów i
                  próby złamania hasła dostępu do poszczególnych nicków...

STOP BEZMÓZGOWCOM !
                  • #roberto65 Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 29.10.01, 19:53
                    Przy okazji prośba do wszystkich uczestników yego Forum... wiem, że nie wszyscy
                    muszą lubieć i mieć ochotę na czytanie moich postów i zakładanych prze ze mnie
                    wątków. To oczywiste. Ale przecież jesteście osobami wolnymi i nikt Was siłą
                    nie zmusza do czytania moich postów i wątków. Po prostu ich nie czytajcie! Ale
                    proszę Was nie róbcie już "burdelu" i "bałaganu" na tym forum i nie wyżywajcie
                    się na innych forumowiczach. Jeżeli nie tylko moje wpisy Wam nie odpowiadają,
                    ale wogule nudzi Was to Forum, to poprostu nie wchodżcie n anie i nie
                    wypisujcie na nim różnych głupot i bredni w stylu IZTR itd...
                    Ten post jest kierowany do real Andzi, Olo i jeszcze 2-3 klonów (tak tak
                    klonów, bo jak inaczej nazwać Was, skoro wpisujecie się tu pod niezliczoną
                    ilością nicków, a jesteście jedną i tą samą osobą ?)

Mimo wszystko pozdrawiam !

PS: Jeżeli ktoś z Was Panowie KLONY będzie chciał odpowiedzieć na ten post, ale
                    zrobi to w sposób wulgarny, to przykro mi, ale niech nie liczy na odpowiedż z
                    mojej strony...
                • ##wera## Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 29.10.01, 19:47
                  Pafiku !
                  Piszę zza krzaka,bo wielokrotne próby zalogowania się spełzły na niczym...
                  (wiem ,że to dziwnie wygląda, ale co z tego ..)

Coś się nie podoba ? Słabo mnie widać, czy co ??? :))

pozdr.

• #roberto65 Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 29.10.01, 19:54
                    ##wera## napisał(a):

> Pafiku !
                    > Piszę zza krzaka,bo wielokrotne próby zalogowania się spełzły na niczym...
                    > (wiem ,że to dziwnie wygląda, ale co z tego ..)
                    >
                    > Coś się nie podoba ? Słabo mnie widać, czy co ??? :))
                    >
                    > pozdr.
                    >

Wero widać Cię znakomicie -dobrze, że chociaż pod Ciebie nikt tu się nie
                    podszywa...
                    Pozdrowionka i serdeczności !

• Gość: Gregor Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 21:32
                      Hej jesli ten koles, ktory sie podszywal pod ciebie i wlamal sie na twoja
                      skrzynke korzystal z tepsy to proponuje zglosic taka sprawe do abuse@tpsa.pl
                      (zdaje sie) poinformowac ich odpowiednio niech odlacza kolesiowi dostep albo
                      lepiej nich policja przyjdzie to sie pewnie "chlopaczek" zdziwi i mamusia mu
                      juz pieniazkow na inet nie da.
                      Nie dajmy sie chamom
                      Pozdrowka
                      • #roberto65 Re: ................................. !!!!!!!!!! 30.10.01, 19:30
                        Gość portalu: Gregor napisał(a):

> Hej jesli ten koles, ktory sie podszywal pod ciebie i wlamal sie na twoja
                        > skrzynke korzystal z tepsy to proponuje zglosic taka sprawe do abuse@tpsa.pl
                        > (zdaje sie) poinformowac ich odpowiednio niech odlacza kolesiowi dostep albo
                        > lepiej nich policja przyjdzie to sie pewnie "chlopaczek" zdziwi i mamusia mu
                        > juz pieniazkow na inet nie da.
                        > Nie dajmy sie chamom

Witaj Gregor!
                        Gość na 100% łączył się z tym forum za pomocą TPSA i do tego zalogowął się na
                        portal Gazety...to mi tylko ułatwi "załatwienie" tego osobnika na cacy.
                        Zrobię mu taką samą niespodziankę, jak temu 16 latkowi , który jaiś czas temu
                        szalał tu jako Andzia vel Kriss i kilkanaście innych nicków i wyzywał wszystkich
                        i wszystko...
                        Jeżeli się okażę, ze w przeciwieństwie do tamtego głupola, ten osobnik będzie
                        pełnoletni, wtedy będzie dkla niego jeszcze gorzej. Małolatowi można jeszcze to i
                        owo darować i nie robić mu szód (np szkoła), ale dorosłemu, pełnoletniemu
                        człowiekowi już nie można tak ąłtwo popuszczać...

Pozdrawiam !
                        > Pozdrowka

• Gość: Pafik Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ IP: *.kom-net.pl 29.10.01, 21:53
                    ##wera## napisał(a):

> Pafiku !
                    > Piszę zza krzaka,bo wielokrotne próby zalogowania się spełzły na niczym...
                    > (wiem ,że to dziwnie wygląda, ale co z tego ..)
                    >
                    > Coś się nie podoba ? Słabo mnie widać, czy co ??? :))
                    >
                    > pozdr.
                    >

A czy mozna zobaczyc wiecej? :)))
                    • ##wera## Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ 30.10.01, 19:21
                      Gość portalu: Pafik napisał(a):

> A czy mozna zobaczyc wiecej? :)))

Nie, nie można. Te krzaki to IGLAKI i nie zrzucają liści !
                      pozdrowiania :-)))

• Gość: Pafik Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ IP: *.kom-net.pl 30.10.01, 22:05
                        ##wera## napisał(a):

> Nie, nie można. Te krzaki to IGLAKI i nie zrzucają liści !
                        > pozdrowiania :-)))
                        >

Jak modrzewie to zrzucaja. Czyli jest szansa zwlaszcza ze zima za pasem ;)
    • Gość: wroclawi Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 22:16
      WYRAZY WSPOLCZUCIA!

skontaktuj sie z administratorami portalu - niech podadza Ci adres IP (pelny)
      uzytkownike, ktory sie ostatnio logowal na Twoje konto... moze to cos da
      zawsze mozna zrobic wjazd na chate NA REALU
    • Gość: #####65 Re: ZMIENIŁEM NICKA - ROBERTO65................/Ro/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 13:54
      A może tak barani łbie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka