Dodaj do ulubionych

Żłobek...niania...help!!!

21.07.06, 16:09
Czy może ktoś polecić we Wrocławiu jakiś sensowny żłobek(gdzie przyjmują
dzieci 9.miesieczne),albo nianię ( w rozsądnej cenie)...ile za godzinę teraz
bierze średnio taka niania?
Obserwuj wątek
    • Gość: lyonesse Re: Żłobek...niania...help!!! IP: *.e-wroc.com 21.07.06, 17:19
      wszystkie ZOZowskie żłobki przyjmują dzieci od 4tego miesiąca życia. polecam
      żlobek na Dokerskiej 5 :)
    • Gość: mm Re: Żłobek...niania...help!!! IP: *.magma-net.pl 21.07.06, 18:21
      polecam żłobek na Wrońskiego
    • Gość: mama Re: Żłobek...niania...help!!! IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 21.07.06, 19:30
      niania to koszt ok 500 zł miesiecznie za 6 g pracy
      • Gość: ghj Re: Żłobek...niania...help!!! IP: *.e-wro.net.pl 21.07.06, 21:15
        Jest żłobek na Drukarskiej.
        • Gość: marek Re: Żłobek...niania...help!!! IP: *.media4.pl 22.07.06, 00:27
          skandal, zeby niemowlaki do zlobka oddawac!
          • Gość: mm Re: Żłobek...niania...help!!! IP: *.magma-net.pl 22.07.06, 07:22
            dlaczego twierdzisz, że to skandal dzieci do żłobka oddawać?!! masz jakieś
            doświadczenie w tej sprawie ?!!
            ja nie oddałabym już teraz dziecka mojego żadnej niani. starszym
            synkiem "opiekowała się" kiedyś niania, a młodzszy kończy właśnie żłobek i już
            wiem, że gdybym miała wybierać opiekę dla kolejnego mojego dziecka wybrałabym
            właśnie żłobek. Mieszakam na osiedlu, gdzie jest dużo małych dzieci. Mamy
            okazję poobserwować te sławetne nianie jak "opiekują" się dziećmi za duże
            pieniądze. Kilka przykładów: będąc z dzieckiem na podwórku nawet dwie godziny
            potrafią się nie odezwać do tego dziecka ani słowem.. brała sobie taka niania
            plastikowe krzesełko i wystawiała twarz do słońca, albo czytała kolorową
            prasę,nieraz nianie bez uprzedzenia wyjeżdżały z dzieckiem gdzieś i bardzo
            szybko wracały przed powrotem rodziców, aby nie zorientowali sie, że gdzieś
            była z dzieckiem itp.Notoryczną rzeczą jest obgadywanie rodziców przed
            wszystkimi, a w szczególności matki dziecka jakim to jest nierobem.. Po takiej
            obserwacji kilka mam oddało dzieci właśnie do żłobka na Wrońskiego.
            Dzieci mają pyszne jedzonko, uczą się wierszy, piosenek, oglądają bajki,
            przyjeżdżają do żłobka teatrzyki, przychodzi mikołaj, mają zabawy, festyny
            rodzinne, opiekuje sie dziećmi przez cały czas logopeda. Szkoda, że bedzie tam
            chodził jeszcze tylko tydzień..
            • Gość: marek Re: Żłobek...niania...help!!! IP: *.media4.pl 22.07.06, 11:18
              dzieckiem powinna zajmowac sie matka! A ty pewnie wolisz isc do pracy nie?
              Czemu oddajesz je pod opieke komus innemu? Widac nie stac cie emmocjonalnie na
              rodzicielstwo!
              • vharia Re: Żłobek...niania...help!!! 22.07.06, 17:59
                A ty byś napewno w mig rzucił pracę i został w domciu piorąc pieluchy panie
                mądralo? Nawiasem mówiąc za 400zł zasiłku? Jadłbyś codziennie kaszę z margaryną
                i to samo serwował szcześliwemu i dowartościowanemu emocjonalnie potomkowi.
                Polecam!!!
    • vharia Isima, 22.07.06, 18:00
      na Wrońskiego złobek jest naprawdę niezły!
      • Gość: ada Re: Isima, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:40
        Dwoje moich dzieci chodziło do żłobka na Wrońskiego i gorąco polecam tą
        placówke.Bardzo dobra pod każdym względem.
        • isima Re: Isima, 23.07.06, 15:51
          Dzięki dziewczyny (a co do tekstu Marka,to brak słów...i szkoda komentować).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka